Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Villige Hanna

"Rækker du mig ikke lige den stabel plakater?" Hanna så op fra sin computer. Det var Birgitte, der havde spurgt. Hun pegede utålmodigt på plakaterne, da Hanna forvirret så op på hende. "Øh jo, selvfølgelig", svarede Hanna og løftede plakatbunken op og rakte den til Birgitte. Birgitte pustede lidt foragteligt, syntes Hanna, og gik væk uden at sige tak. Hvad mon jeg har gjort hende, tænkte Hanna for sig selv, men snart var hun igen opslugt af sit forehavende på computeren. Hun var i gang med at lave et grafisk billede af de seneste meningsmålinger, så de kunne danne sig et samlet overblik.

Det var ret nyt for hende, det her politiske engagement. Hun havde ellers aldrig været rigtigt interesseret, indtil hun hørte Steen Vinding holde tale på universitetet, hvor hun studerede. Hans vindende personlighed, entusiasme og synspunkter tiltalte hende meget, og hun studerede partiets program på nettet og begyndte at gå til nogle af deres møder. Ved et af arrangementerne mødte hun Steen Vinding, og hun syntes, han var virkeligt spændende og troværdig. Så hun meldte sig under fanerne, da valgkampen skulle til at begynde til det næste folketingsvalg. Hun ville rigtigt gerne se ham som statsminister, tænkte hun.

På det mere private plan syntes hun også, at han var, ja, lækker. Desværre var han vist nok sammen med hende Birgitte, selv om der ikke var noget officielt. Man skal nok passe på som politiker, tænkte Hanna, der løber hurtigt rygter om én. Hun sukkede og gjorde sin analyse færdig, før hun mailede den til gruppen. Hun gik i gang med at besvare nogle mails, da en ny mail dukkede op på skærmen. Den var fra Steen Vinding. Hanna mærkede en kildrende fornemmelse i maven, da hun klikkede for at åbne den. "Supergodt arbejde, Hanna!" stod der. Hun blev helt rød og varm i ansigtet, da hun så hans PS: "Jeg er glad for at have dig på vores hold".

Glæden boblede i maven på hende, da hun rejste sig for at gå hjem. "Husk nu vælgermødet i morgen, det bliver festligt", sagde Karen. Hanna nikkede – der skulle være møde efterfulgt af fest med levende musik den næste aften, og Hanna glædede sig til at have det lidt sjovt sammen med de andre frivillige. Hun smilede stadig, da hun gik hjem. Hans mail havde gjort hende virkeligt glad. Så tog kynismen over igen. Det var sikkert bare en standardmail – der var vel ingen grund til at tro, at han overhovedet vidste hvem hun var. Havde de overhovedet talt mere end et par ord sammen? Og hvad med Birgitte? Var rygterne sande – var hun og Steen Vinding et par? Hanna krøb ned under dynen og lod tankerne svirre, indtil hun faldt i søvn.

Næste aften stod hun spændt i døren til festsalen, hvor arrangementet skulle holdes. Hun havde taget sin nye, røde kjole på og sat håret op. Hun rakte en valgbrochure til endnu en mødedeltager og smilede stort, da den næste i rækken kom hen for at registrere sig til mødet. Hun var så optaget af sit forehavende, at hun ikke så Steen Vinding, før han stod lige foran hende. "Nå, du har endelig fået lov at komme væk fra computeren", sagde han smilende. Hun rødmede helt ned i skoene, syntes hun, og mumlede febrilsk et eller andet om at hjælpe, hvor hun kunne.

Politikeren smilede igen og sagde, "Jeg er helt oprigtigt taknemmelig for al din hjælp – vi kunne slet ikke gøre det her uden jer frivillige. Du læser på universitetet, ikke sandt?" Hanna følte det, som om hun rødmede helt ned i skoene. "Øh, ja, jeg læser til Cand. Polit." "Jeg er imponeret over, at du kan afse så megen tid til os, samtidig med at du læser". Han lagde en hånd på hendes skulder, og hun fik næsten kuldegysninger ved fornemmelsen. De talte lidt videre, og så undskyldte han sig og gik ind i lokalet, hvor han snart var travlt beskæftiget med at charmere vælgerne. Hanna så sig om og fangede Birgittes øjne. Hvis blikke kunne dræbe, tænkte hun, måske er de virkelig et par, og hun bliver nemt jaloux.

Hanna havde forrygende travlt, indtil mødet startede. Hun nød talerne og den livlige debat, og så var det fest tid. Musikken begyndte at spille, og Hanna stod sammen med et par andre frivillige ved baren og pjattede, da Steen Vinding kom over til dem. Han småsnakkede lidt med dem, og Hanna begyndte at slappe af i hans selskab. Men alt for kort tid efter blev han revet væk igen, og hun måtte vende opmærksomheden mod de andre. Et par timer senere var det slut. Musikken spillede det sidste nummer, Hanna dansede med høje, lyse Per, og så var det tid at sige godnat. Hun gav en hånd med at få samlet plakater og andet materiale sammen, og så gik hun ud til turbussen for at aflevere dem.

"Hej", lød en stemme inde fra den halvmørke bus, da hun steg på. Det var Steen! Hanna mumlede et hej tilbage og lagde materialerne på arbejdsbordet. Han sad med et glas whisky i hånden, kunne hun se, og nu rakte han det frem og sagde, "Kan jeg byde dig på en drink?" Hun nikkede med brændende kinder og tog imod en drink. Han klappede på sofaen ved siden af sig og indbød hende til at sidde ned. Hun kunne mærke hans varme krop mod sin, da hun sad ned i den smalle sofa. Og så mærkede hun hans hånd på sit ene knæ. Hun troede næsten ikke sine egne øjne, da han lænede sig ind mod hende og kyssede hende, først blidt og forsigtigt, og så hedt og grådigt. Hans tunge fandt ind i hendes mund, og hans hånd gled op ad hendes lår.

Hannas hjerte bankede hurtigt, da hun gav efter for hans lidenskabelige kys. Hun næsten lå ned nu, og hans hænder havde fundet vej ind under hende kjole, ind til hendes bryster, som han kærtegnede med hede fingre. Hun kunne mærke en tydelig bule i hans bukser, og hun lagde hånden på den. Han stønnede svagt, så hun åbnede hans lynlås og fandt frem til hans stive lem. Han var fuldt erigeret, så hun, og hun begyndte at kæle for hans pik. Efter et par minutter greb han hendes hoved og tvang hende ned mod sin pik, og hun tog ham i munden. Hun kunne smage den salte væske, der sivede ud af hans lille revne. Hun suttede og slikkede på hans svulmende lem, indtil han greb hende om skuldrene og skubbede hende ned på ryggen.

Så rakte han en hånd op under hendes kjole og trak rask trusserne af hende. Han lagde sig oven på hende og kyssede hende hedt igen. Og så mærkede hun hans pik imod sin kusseåbning. Han lod penishovedet glide lidt indenfor, og så trykkede han i bund, så han var helt inde i hende. De stønnede begge to nu. Han kyssede hende på halsen, mens han med rytmiske bevægelser pumpede sin pik ind i hende. Hanna bevægede sig med ham, og snart skreg han sin orgasme ud imod hendes skulder. Hanna så forbi ham på vinduet, hvor Birgittes hvide ansigt skulede imod hende og så forsvandt. "Sig mig, er du og Birgitte et par?" hviskede hun ind i hans øre. Han smilede og sagde nej, men han havde måttet afvise Birgitte flere gange. Hanna fortalte om Birgittes ansigt i vinduet, og Steen tog hendes ansigt imellem sine hænder. "Pyt med det", sagde han, "nu er det din tur til at blive forkælet." Og så forsvandt hans ansigt ned mellem hendes ben.

Læs flere erotiske historier: