Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Frække Susan

Martin gabte og strakte sig. Han var supertræt efter nogle hårde dage på arbejde. Han gad faktisk ikke den fest i aften, men hans to lejlighedsfæller havde allerede inviteret en bunke mennesker, så de kunne vel ikke aflyse nu. Han kiggede mut på Peter og Marco, der var i gang med at rydde op og gøre klar. "I siger bare til, hvis I skal have noget hjælp, ikke?" spurgte han modstræbende. Peter sagde, "Det ville faktisk være alle tiders, hvis du gad at hente maden. Den er klar nede hos Ottavio’s." Martin sukkede og begav sig afsted.

Da han kom tilbage, så lejligheden faktisk ret hyggelig og indbydende ud. De to andre havde tændt en masse stearinlys og gjort spisebordet klar til buffeten. Der stod glas, tallerkener og bestik fremme, og søreme om de ikke også havde husket at købe servietter! "Her ser sgu flot ud, drenge", sagde Martin anerkendende, mens han stillede poserne med maden på køkkenbordet. De anrettede de lækre italienske delikatesser på fade, og satte rødvinen frem. "Har jeg tid til et hurtigt brusebad?" spurgte Martin. "Ja, hvis du skynder dig", lød det. Martin sæbede sig ind under bruseren og prøvede at få den værste træthed ud af kroppen. Det varme vand skyllede ned over hans nøgne krop, og han så vurderende ned ad sig. Den flade mave med den begyndende sixpack bar vidnesbyrd om hans hyppige besøg i fitnesscenteret, og han var ganske godt tilfreds med resultatet. Måske kom der nogle lækre piger i aften, tænkte han og trådte ud af brusekabinen. Han frotterede sig, børstede hår og tænder og tog deodorant og eau de toilette på, og så i tøjet. Han nåede lige at knappe skjorten, så ringede det på døren.

Martin kom ud af badeværelset, netop som Susan trådte ind i lejligheden. Han blinkede et par gange, da han så hende. Han havde ellers altid syntes, at hun var sød, men måske lidt kedelig; sådan lidt friskluftagtig og naturlig, men altså ikke videre sexet. Men hun var klædt i en rød kjole, der sad stramt om hendes slanke liv og runde bryster og svingede klædeligt om hofterne, når hun gik. Hendes hår var for en gangs skyld samlet i nakken, og han nåede kun lige at tænke, hvor er hendes hals lang og smuk, før hun stod foran ham. "Hej", smilede hun, "hvordan går det så?" De kyssede hinanden på kinden, og han indsnusede hendes parfume.

Det varede ikke længe, inden hele lejligheden var fyldt med gæster. Støjniveauet var højt, musikken spillede, og der blev talt og grinet alle vegne. Martin snakkede med et par fyre, han kendte fra universitetstiden, men hans øjne spejdede diskret efter Susan. Tænk, at Peters kusine kunne se sådan ud! Så fik han øje på hende – hun lænede sig op ad væggen, mens hun sludrede med en fyr, Martin ikke havde set før. De så ud til at hygge sig godt, og fyren lagde en hånd på hendes skulder, mens de lo. Det er nu eller aldrig, tænkte Martin for sig selv. Han undskyldte sig, greb et par glas vin og bevægede sig over mod Susan. Men pludselig var hun væk – på vej ud mod balkonen. Martin satte efter, og da han kom derud, så hun Susan stå alene i måneskinnet. Han stillede sig helt hen ved siden af hende og rakte hende det ene glas. "Vil du have et glas vin?" Susan tog imod glasset, og de skålede. Hun skuttede sig, og Martin greb chancen og lagde armen om hende. "Er det bedre?", spurgte han. Susan nikkede og så op på ham, og så tog han chancen. Han lænede sig ned og kyssede hende blidt på munden. Susan så overrasket ud men trak sig ikke væk. I stedet smilede hun op til ham gennem sænkede øjenvipper, og så stillede hun sig på tæer og kyssede ham. Først langsomt og blidt, så mere insisterende, og han mærkede hendes tunge bevæge sig ind i hans mund.

De var tæt sammenslynget nu, og Martins hænder havde fundet frem til Susans balder. Hans tunge gik på opdagelse i hendes mund, så ned langs hendes hals, og Susan sukkede af nydelse ind mod hans øre. Martin trak hende resolut hen til den gamle bænk i hjørnet, satte sig og trak hende ned, så hun sad sidelæns på hans skød. Hans ene hånd fandt op under hendes kjole og kælede for hendes lår, mens den anden hånds pegefinger langsomt gled op og ned ad hendes ryg. Susan stønnede sagte, og Martin førte sin hånd længere op og ind under trussekanten. Så var hans fingre på hendes venusbjerg, og til hans overraskelse var hun helt glatbarberet! Hun mærkede hans overraskelse og smilede frækt. "Ja, der er vist meget, du ikke ved om mig", hviskede hun. Martin kunne mærke, hvor det dunkede i hans underliv. Der måtte ske noget. "Skal vi ikke gå ind på mit værelse og finde ud af lidt mere?", spurgte han.

Få minutter senere havde de sneget sig ind i Martins soveværelse. Susan lynede med et snuptag sin kjole op, og så stod hun foran ham i sort blondeundertøj. Martin sank engang – han havde da godt set før, at hun så godt ud, men så sexet havde han dog aldrig troet, hun kunne være. Han studerede sultent hendes fulde bryster i den sorte BH, hendes flade mave og smukke hofter, og de faste balder, der sad perfekt om den frække G-streng. Så skubbede hun ham tilbage på sengen, og i løbet af få sekunder havde hun hevet hans tøj af, så han var helt nøgen. Hans pik svulmede i det dæmpede lys, og Susan lagde sig på alle fire ved siden af ham og tog den i munden.

Martin stønnede af lyst, mens hendes læber og tunge legede med ham. Han greb fat om hende og fik hende trukket ind over sig, så han fik ansigtet mellem hendes ben. Han trak G-strengen af hende og begravede sin tunge i hendes kusse. Den smagte sødt og varmt, og han kunne mærke, hvor hun dirrede, hver gang hans tunge pirrede hendes klitoris. De slikkede hinanden, til de var lige ved at komme begge to, og så vendte hun sig om og satte sig oven på ham. Hans hænder fandt frem til hendes bryster, og hun åbnede brystholderen, så han kunne komme til. Han trak hende ned mod sig, så han kunne begrave sit ansigt mellem hendes bryster, og hun jamrede sagte, da han samtidig gned sin pik mod hendes glatte skamlæber. Langsomt og nydende trængte han ind i hende, og han kunne mærke hver eneste centimeter af hendes varme kusse. Hun begyndte at bevæge sig op og ned, og Martin lænede sig tilbage og nød det. Susans kusse klemte om hans pik, og hendes glatbarberede mis så fantastisk ud med hans pik pumpende ind og ud af sig. De stønnede begge højlydt nu, og inden længe eksploderede Martin med et sagte brøl, mens Susans orgasme fik hende til at falde sammen oven på ham. Sådan lå de et stykke tid, indtil Susan trak sig væk og begyndte at tage sig tøj på. "Hvad … går du allerede?" spurgte Martin forbløffet. "Nej skat", svarede hun med et smil, "men vi har brug for næring til den nat, vi har foran os". Mens hun gik ud for at hente mad og drikke til dem, opdagede Martin, at hans træthed var pist væk.

Læs flere erotiske historier: