Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Hvorfor er man utro?

At være utro er meget udbredt nu til dags både hos mænd og kvinder. En undersøgelse i England viste, at omkring 10 % af befolkningen havde en anden far end de troede. Utroskab foregår derfor også blandt kvinder, selvom man tror, at det er mest mænd, som er utro. Andre undersøgelser i USA har vist at 50 % af tilfældene, hvor en person har mistanke om deres partner er dem utro, har det været sandt. Dette gør det mindre anstrengende for dem, som er gift, da de kan aftale diskrete møder. Men det store spørgsmål er; hvorfor er man utro? I nogle tilfælde er årsagen, at ægtepar er blevet trætte af hinanden og søger noget nyt, men grundet de mange år sammen, tør de alligevel ikke skilles, i stedet søger de en hemmelig sexpartner. På Flirtfair tror vi dog at svaret på dette spørgsmål vil variere – og der ikke findes nogen universel svar på det.

Mange eksperter mener, at utroskab er et tegn på, at der er opstået problemer i forholdet. Problemer, der kommer med en mangel på medfølelse og forståelse eller mangel på venskab i et forhold. I de fleste tilfælde, hvor en skilsmisse er berettiget, forklarer folk, at årsagen er, at de er vokset fra hinanden og de i sidste ende ikke elsker eller kender deres partnere længere. Der er derfor forskellige grunde til, at folk vælger at være utro.

Utroskab grundet utilfredshed

Når en partner i et ægteskab eller i et forhold føler sig utilfreds i en længere periode, opstår ofte utroskab for at få opmærksomhed. Hvis de bliver opdaget forholdsvis hurtigt, kan man prøve at arbejde med problemet for at løse det, men det ender for det mest galt.

Seksuelt frustreret

Man vælger at være utro, da man gerne vil opleve nye ting i sexlivet. I stedet for at tale med partneren om det, søger de kvinder til sex eller mænd til sex på nettet og finder en hemmelig sexpartner. Dette betyder dog ikke, at partneren ønsker at afslutte forholdet, men at være tilfreds med ens sexliv.

Utroskab - hvor går grænsen?

I dag er det nemmere at være sin partner utro, grundet udvikling af verden. Det er normalt at være venner med det modsatte køn, vi anvender mere fritid med kollegerne og studievennerne. Dette kan derfor være svært at vurdere, hvor grænsen går. Er det forkert at føle sig meget glad med en kollega i rygepauserne, kaffepauserne eller frokostpauserne? Spørgsmålet er, om utroskab er, når folk har noget fysisk sammen eller er det også at være en utro, når man flirter eller har flirt med en anden kollega eller studieven? Svaret på dette spørgsmål er forskellig fra person til person og kultur spiller også en stor rolle. Hvis du ikke er sikker på, hvor grænsen går i dit ægteskab eller forhold, er der kun én ting at gøre - kommunikere med din partner! Du burde forklare alt hvad du føler og være ærlig, det er den måde i kommer længst med, det kunne jo være i begge længes efter at prøve noget nyt.

Flere og flere par vælger at indgå i et såkaldt åbent forhold, hvor det er okay at møde andre for intime relationer. Et åbent forhold er typisk, hvor begge parter kan flirte og have sex med andre piger og fyre. Hvis du også er i et åben forhold, og søger engangsknald burde du registrer dig gratis på Flirtfair.dk – og find din sexpartner!

Søger du diskret affære eller online flirt?

På Flirtfair.dk kan du finde online flirt, og der er mulighed for at arrangere et diskret møde, hvis du er din partner utro eller du vil holde dit kærlighedsliv hemmeligt. Vi har både medlemmer, der er på udkig efter en diskret affære, andre som ønske online flirt osv. Du vælger selv, hvor langt du vælger at gå – din virksomhed og dit valg! Registrer dig gratis i dag, og find hurtigt, hvad du leder efter!

Læs også en af vores erotiske historier om åbne forhold: Som aften skred frem og vi nåede til desserten, blev snakken mere og mere sjofel. Jeg var selvfølgelig nysgerrig mht. deres sexliv, og hvordan David er i sengen. Så jeg stillede mange, halvt-uskyldige spørgsmål, som Anita gerne svarede på. Inden længe havde Anita afsløret, at både hun og David er ret åbne om deres sexliv, og at de altid søger nye oplevelser. Bemærkningen prellede ikke af på mig, og jeg blev helt varm i kinderne ved tanken om de to sammen. Var det noget jeg bildte mig ind eller klædte de mig begge to af med øjnene? Læs hele historien her