Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Tvillingerne

Anders troede ikke sine egne øjne. Han var lige startet i sit nye job som assistent hos en kendt modefotograf, og godt nok havde han ventet at se nogle flotte modeller, men det her trodsede da enhver beskrivelse! Han så sig om med slet skjult benovelse. De var i gang med en fotosession til et stort modeblad, og alle vegne omkring ham var der slanke, smukke fotomodeller. Også et par fyre med beundringsværdig fysik, der fik Anders til at ønske, han havde brugt flere timer i fitnesscentret. Og de havde næsten intet tøj på, nogen af dem! Pigerne rendte rundt i undertøj og lette natkjoler med makeup artister og frisører løbende efter dem med børster og mascarapensler, mens fyrene var ved at få olieret deres overkroppe, så de kunne se rigtigt lækre ud på billedet.

Anders havde svært nok ved at koncentrere sig om sine opgaver, som det var. Han satte reflektorskærme op, gjorde objektiver klar og øvede sig i at regulere røgen fra røgmaskinen. Men han kunne ikke lade være med at stirre ud af øjenkrogene på de halvnøgne kvinder omkring ham. Og netop som han troede, han havde set det hele, kom tvillingerne ind. Fotografen kom dem i møde og kyssede dem begge på kinderne, og så slog han ud med hånden og annoncerede for studiet, "Tina og Maria er kommet!" Straks var der flere af modellerne, der kom hen og hilste, og Anders kiggede nysgerrigt på, hvad der tilsyneladende var dagens hovedpersoner. De to piger var helt åbenlyst enæggede tvillinger. Anders havde aldrig set noget lignende. De lignede hinanden som to dråber vand – begge med langt, mørkt hår næsten ned til taljen, fantastiske ansigtstræk og lange, lange ben.

Tina og Maria hilste på dem de kendte og satte sig i hver sin stol for at få lagt makeup og sat hår. Stylisterne smed alt, hvad de havde i hænderne og skyndte sig at gå i gang med de to kvinder. Anders tænkte, at han nok aldrig ville blive træt af at se den magi, professionelle makeup artister og stylister kan udøve. Selv om pigerne allerede var smukke, da de kom ind, blev de nu transformeret til noget næsten overjordisk. Deres hud blev glattet ud og lysnet, deres øjne fremhævet med masser af sorte og grønne farver, og deres læber blev malet dybrøde, næsten lilla. Foran Anders’ øjne blev de forandret fra kønne, unge kvinder til utrolige amazoner, der ville kunne forføre hvem som helst. Deres hår blev krøllet og touperet, og så kom modestylisten med det undertøj, de skulle have på. Anders sank engang, da han så det: De fik hver et sæt med en minimal G-streng og en push-up BH, i hver sin nuance.

Pigerne gik om bag det forhæng, hvor modellerne skiftede og dukkede op et par minutter efter i det frække undertøj. Til sin skræk kunne Anders mærke sjoveren røre på sig i bukserne ved synet. De lange lemmer, de faste baller og de bløde bryster var helt ubeskrivelige, og han blev stakåndet ved tanken om, hvordan det ville føles at røre ved dem. Han tvang blikket væk fra dem og fumlede med kameraudstyret, mens han fortvivlet prøvede at skjule den voksende bule i bukserne.

Modellerne stillede op til fotografering, og han fik travlt med at række fotografen de forskellige kameraer og rette på belysningen. Han prøvede fortvivlet ikke at se direkte på de to tvillinger, der slyngede sig i de mandlige modellers arme, mens de andre dannede baggrund. Men det var svært, når nu deres bryster og baller strittede ud mod ham, hvor han end så hen. Han blev sendt hen for at rette en lysprojektør lige ved siden af de to piger, og pludselig kunne han mærke nogle øjne på sig. En af tvillingerne så direkte på ham, og han kunne se hendes øjne glide langsomt ned til hans skridt med det stadig halvstive lem. Hun puffede diskret til sin søster, og nu kiggede de begge på ham med små, sigende smil. Fotografen gav en ordre, og de genoptog deres positur, og snart var sessionen ovre.

Anders gik og ryddede op i det tomme lokale. Alle de andre var forsvundet, men han havde stadig en masse udstyr, der skulle ryddes op, og hukommelseskort med billeder, der skulle gøres klar til redigering. Pludselig hørte han en stemme bag sig. "Nå, lille skat, er du ikke færdig endnu?" Han vendte sig og så tvillingerne, der nonchalant lænede sig mod dørkarmen. Pigerne smilede begge forførende til ham. "Det så ud, som om du nød fotosessionen i dag", smilede den ene; Anders havde ingen ide om, hvem af dem hun var. Han rødmede dybt og mumlede et eller andet om, at det havde været fint. Den ene tvilling kom uden videre hen og kyssede ham på kinden, et langt, dvælende kys. Hendes søster kom hen og kyssede hans anden kind, mens hendes ene hånd fandt ned til hans skridt, der var ved at vågne igen. "Nå da", hviskede hun drillende, "der er vist liv i ham endnu".

Hun satte sig på knæ foran Anders og åbnede hans bukser. Hendes lange, slanke fingre trak lynlåsen ned og trak hans nu næsten helt stive lem frem af bukserne. Så omsluttede hendes fyldige læber hans pik, og hun begyndte at sutte og slikke ham. Anders lagde hænderne på hendes tykke hår og pustede dybt. Den anden tvilling stillede sig foran ham og begyndte langsomt at trække sit tøj af, til hun stod i en minimal G-streng. Hendes nøgne bryster svingede, da hun kom hen og begyndte at slikke ham i øret. Hendes søster rejste sig, og de to trak ham hen mod studiets store divan. Anders blev skubbet ned i de bløde puder, og nu nød han endnu et striptease show, da den anden søster drillende dansede foran ham, mens hun klædte sig af. Så satte begge søstrene sig på knæ foran ham, og Anders troede, han skulle besvime, da de begge begyndte at slikke hans pik. Deres læber mødtes i et frækt tungekys, da de nåede op til hans penishoved, og Anders stønnede højt, da den ene søster kælede for den andens bryster.

Søstrene puffede blidt til ham, til han lå ned, og den ene søster krængede sin G-streng af og satte sig på hans ansigt. Hendes våde kusse smagte sødt og salt på samme tid, og Anders greb fat om hendes baller og begravede tungen i hendes søde safter. Han mærkede et fast greb om sin svulmende pik, og så begyndte den anden søster at sænke sig ned over ham, én centimeter ad gangen. Snart omsluttede hendes varme kusse hans pik, og hun begyndte at bevæge sig op og ned. Anders’ blod brusede i årerne, og han havde svært ved at koncentrere sig om den anden søsters kusse. Men han blev ved, og snart kom hun i en rystende orgasme. Hun vendte sig og sad på hans bryst, mens hun kyssede sin søster, der stadig pumpede op og ned på Anders’ pik.

Anders lagde hænderne på hendes bryster og kælede for de stive brystvorter. Den anden søster stønnede højlydt nu, og hendes kusse begyndte at trække sig sammen, så den greb fat om Anders’ pik. Han mærkede klimaks nærme sig, og så kom det – han eksploderede med et brøl og skød sin varme sæd ind i pigen, der samtidig skreg sin orgasme ud i studiet. Da de havde sundet sig lidt, rejste de to piger sig, klædte sig hurtigt på og grinede til Anders. "Tak for denne gang, smukke dreng, vi ses en anden gang!" Anders ænsede det næsten ikke, da de forlod studiet. Han lå stadig på divanen og fantaserede om, hvad der mon ville ske næste gang, han var til fotosession.

Læs flere erotiske historier: