Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Tina

Tina så sig vurderende i spejlet. Hendes nye frisure var pæn til hende, og den sort- og hvidstribede kjole fremhævede hendes figur. Hun smilede, mens hun tog pudder på og rettede på kjolens bælte. Det var længe siden, hun havde glædet sig så meget til en date. Rasmus så så skøn ud på sit profilbillede, og han virkede enormt hyggelig og sød. Måske lidt for sød – Tina kunne egentlig godt lide de mere barske typer, sådan nogle rigtige mænd med skægstubbe og motorcykel – men hun var fast besluttet på at finde en sød og rar fyr denne gang. Hun smækkede døren bag sig og gik ned til den ventende taxi.

Da hun trådte ind i restauranten, så hun sig omkring efter Rasmus. Hun var lige begyndt at blive bekymret, da han pludselig stod foran hende. "Hej, det er Tina, er det ikke?" Hans rare øjne smilede til hende, og Tina smilede tilbage. "Ja, hej med dig". De kyssede høfligt og lidt akavet på kinden, og så viste tjeneren dem til deres bord. Samtalen forløb fint. De talte om deres fælles interesse, musikken. Rasmus spillede guitar og var endda med i et band. Det havde Tina ikke vidst, og hun så beundrende på ham, mens han fortalte om nogle af de gigs, bandet havde haft. Tina fortalte anekdoter fra sit job som rejsevejleder, og de grinede begge af den dame, der ville på ferie på Hawaii og spurgte, om det ville være smartest at flyve til Californien og så tage toget til Hawaii derfra.

Tiden fløj, og Tina hyggede sig. Men der var ét problem: Rasmus var sød og rar, men det føltes mere, som om han var en god ven end en date. Hun mærkede ikke rigtigt den der specielle fornemmelse, man får, når der er romantik eller erotik i luften. Hun sukkede lidt for sig selv. Gad vide, om jeg altid skal falde for de slemme drenge, der bare knepper mig og forsvinder, tænkte hun. Hvorfor kunne hun dog ikke falde for Rasmus, for eksempel? Han havde et godt job, var pæn og opmærksom, og han ville garanteret ikke behandle hende dårligt. Snart kom tiden til at betale regningen, og uden tøven rakte Rasmus ud efter den. Tina prøvede at protestere, men han insisterede. "Jeg tænkte på", sagde han, og Tina blev lidt bekymret. Troede han, at de skulle hjem til ham eller hende nu? Det var hun ikke klar til. "Jeg har faktisk en aftale om en times tid", fortsatte han, og Tina så spørgende på ham. "Ja, mit band skal spille på Mo’s, du ved, den nye musikbar. Den ligger tæt på, vil du med derover?" Tina betænkte sig kun et øjeblik. Det ville da være en sjov oplevelse, og hun var ikke klar til at slutte aftenen endnu, nu da hun havde gjort så meget ud af sig selv.

Et øjeblik senere var de på vej, og Tina glædede sig til at høre Rasmus spille. Da de ankom til Mo’s, blev Rasmus budt velkommen af ejeren. Baren var netop åbnet for aftenen, men den var allerede ved at blive godt fyldt op. Trods dens unge alder havde den allerede fået ry for at byde på gode drinks til rimelige priser, hyggelig atmosfære og – ikke mindst – god musik. Tina havde læst en anmeldelse ugen før, som kaldte Mo’s for "byens nye pickup-sted", og nu kunne hun se hvorfor. Grupper af festklædte piger fnisede ved baren, mens de mere eller mindre diskret spejdede rundt i lokalet, og der var masser af lækre fyre samlet om kander med øl eller Margaritas.

Rasmus fandt hende en plads ved baren og undskyldte sig – han måtte ud og gøre sig klar. Tina smilede for sig selv. Hun følte sig lidt som en groupie, og det var ikke nogen ubehagelig fornemmelse. Hun drak lidt af sin cocktail og morede sig med at studere livet i baren og spillet mellem de to køn. Så kom Rasmus og resten af bandet på scenen og blev introduceret af Mo’s ejer. Der blev klappet og hujet, og så begyndte de at spille. De var gode, og Tina nød den rytmiske musik og den gode stemning. Rasmus havde en guitarsolo, og pludselig opdagede Tina, at han havde en kæmpe fangruppe blandt de tilstedeværende piger. De hvinede og kom med tilråb, og en af dem holdt oveni købet et skilt op, hvor der stod, "Ring til mig" og et telefonnummer.

Han så også knaldgodt ud, som han stod dér på scenen og jammede med sit band. Tina blev helt blød i knæene, da han kiggede ud blandt publikum og fangede hendes øjne. Rasmus blinkede frækt til hende og spillede videre. Da sættet var slut, måtte Rasmus nærmest kæmpe sig hen til Tina ved baren. Tina nød de andre pigers sure miner, da han satte sig ved siden af hende og bestilte en drink til dem begge. "Nå," sagde han muntert til Tina, "hvad syntes du om det ?" Uden ord lænede Tina sig frem og kyssede ham på munden. Rasmus smilede og lagde en arm om hendes liv. "Så godt?" hviskede han ind i hendes øre. Tina nikkede og nød at sidde så tæt sammen med ham.

Da Tina havde mødt de andre medlemmer af bandet, og de havde drukket ud, rejste Rasmus sig og trak hende resolut med ud af baren. "Jeg har en ide," sagde han, mens han klemte hendes hånd i sin, "kom med mig". Tina fulgte spændt med. Hvad havde Rasmus i tankerne? Snart stod de foran en hoveddør, og Rasmus fumlede med et sæt nøgler. Så forstod Tina, det her var hans hjem. Hun trådte lidt tøvende over dørtærsklen, men da han tog fat om hende og kyssede hende inderligt i gangen, gav hun slip på al modstand.

Rasmus hentede en flaske vin i køkkenet, og de satte sig i hans sofa med hver deres glas. Tina svajede lidt til musikken fra hans stereoanlæg, og Rasmus kyssede hende igen. Så bevægede hans læber sig langsomt ned ad hendes hals, til han nåede kjolens udskæring. Tina sukkede af begær og åbnede nogle af kjolens knapper, så han kunne komme til. Hans hænder var på hendes bryster nu, og hans åndedræt var blevet tungt og pustende. Tina kunne mærke hans stive lem mod sin hofte, og hun greb om den svulmende bule og begyndte at massere den. Rasmus’ ene hånd fandt frem til hendes trusser under kjolen, og hans fingre søgte ind i det varme mørke. Tina var våd nu, og hun stønnede af begær, mens hun åbnede Rasmus’ bukser og lukkede hans erigerede lem ud.

Rasmus lukkede øjnene, da hun førte læberne sammen om hans svulmende pik. Tina nød at se den effekt, hendes tunge havde på ham. Snart lå han på ryggen, og hun trak trusserne af og kravlede oven på ham, så han kunne slikke hende samtidig. Hans varme tunge pirrede hendes klitoris, til hun gispende kom i flere korte, men heftige orgasmer. Rasmus’ pik dunkede indbydende, og hun vendte sig om, så han kunne se hendes ansigt, mens hun langsomt sænkede sig ned over det stive lem. Så begyndte hun at kneppe ham, langsomt og sanseligt, mens hun så ham i øjnene. Rasmus begyndte at stønne højt, og hans pik var så ulideligt dejlig inden i hende, at Tina kunne mærke, hun var ved at komme igen.

Nu kneppede hun ham hurtigere og hårdere, og de eksploderede begge to i en højlydt orgasme. Bagefter lå de på sofaen og kyssede, mens Rasmus kælede for hendes ene nøgne bryst. "Vil du ikke med ind og se min seng?" hviskede han, og Tina nikkede stumt. For en gangs skyld havde hun valgt den rigtige fyr.

Læs flere erotiske historier: