Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Tegn på at din kæreste er ved at blive som din mor

I har været sammen længe nu og det kunne ikke være bedre. Dog er I begyndt næsten at bo hos hinanden påtrods af, I har hver jeres bolig. Samtidig er jeres venner begyndt at se jer som en person, i stedet for de to selvstændige individer I er/var. Forholdet er blevet afslappet, måske endda så afslappet, at hun vakler på grænsen mellem at være mor og kæreste. Det er lækkert at hun forsørger dig på samme vis, som din mor plejer at gøre det, men hun er altså ikke din mor.

Men hvornår ved du om hun er gået gevaltigt over grænsen, og ikke bare minder om din mor, men hun faktisk er en replika af hende? Her er et par tips til, hvordan du diagnostiserer din kærste med "mor-syndromet".

Forværret syn

I sidder på den hyggelige restaurant, stemningen er romantisk, vinen er trukket op og sterinlysene er på bordet. Så er der intet mere uromantisk end, når hun bruger lyset som læse lampe. Det fandens mørke er ikke noget, der bare kan bekæmpes med øjenkniberi. Der er mere elegante måder, at takle den situation på.

Følsom hørelse

I er ikke de eneste som sidder på den restaurant og det kan høres. Hvis hun taler meget højlydt, på den der næsten pinelige måde, og ikke kan høre, hvad du siger, så er det er tegn. Hvis hun er begyndt at blive mere følsom over for støj end normalt, så ved du, den er gal.

Uniformen

Vi elsker kvinder, der gør noget ud af sig selv, men hvornår bliver det på den forkerte måde? Det, som kendertegner din mors udseende, er, at det er rutine plaget. Det kan starte i det helt små med neglelakken, som kun varieres i nuancer. Hvor den sexede røde negellak er blevet udskiftet med en tarvelig, støvet nuance af "mormor"-rød. Det samme gælder også tøjet. Hvis der er gået uniform i den, så er den gal.

For praktisk

Da du var lille tænkte du muligvis ikke over, hvor praktisk din mor egentligt var. Men det var hun! Madpakkerne, skiftetøj, servietter, regntøj og drikkedunken kom ikke helt af sig selv. Dette kan selvfølgelig godt forvirres med organisatorisk sans af højere grad, og er faktisk ikke lige til at skille fra hinanden. Men har hun altid en serviet klar til at tørre tårer, som kommer fra et alt for følelsesladet sted, så er det nok ikke fordi, at hun lider af OECD.

De indirekte spørgsmål

"Det er ikke det du siger, men måden du siger det på" – den kender vi vist allesammen. Det hele udløses af hendes indirekte spørgsmål, som ikke er konkrete nok til, at du kunne svare på dem. I din frustration kommer du til at ændre tonen, hvor hendes såret røst fremstammer den sætning. Du mente det selvfølgelig ikke, men gud hvor det minder dig om din mor.

Rengøring, rengøring, rengøring

Det er lørdag morgen og du spiser rundstykker ved sofabordet efter en hæftig fredag. Midt i din weekendidyl bliver du afbrudt. Du bliver afbrudt af hende, som med hænderne fejer krummerne sammen og væk. Oven i det, så ryster hun lige puderne og den dyne, som du sidder med henover benene, så der heller ikke er krummer på den. Det føles lækkert, når det er gjort, men processen er noget så træls.

Milepæle markeret ved brevsendning

Rigeligt sagt. Hver gang der er en milepæl i jeres forhold, så markerer hun det ved, at sende breve til nær og fjern. Hvad er det nu for noget mor-agtigt noget at gøre?

Tilbudsjageren

Der er intet galt i at spare penge. Faktisk er det kun super fedt, når der er flere penge til overs til spas. Men som din mor gjorde det, så skal din kæreste altså ikke rende fra det ene supermarked til den andet, for at spare 50 øre på mælk. Det kan simpelthen ikke betale sig i tid, med mindre hun køber et så stort et lager, at mælk bliver en mangelvare i jeres område. Alderdomsnærrighed er et godt tegn på, at din kæreste er begyndt at ligne din mor.

Kvalitet og kvantitet

For der overhovedet bliver slået til på en handel, så skal kvaliteten lige vejes op mod kvatiteten. Det hører sammen med at være en tilbudsjæger. Men det er for meget energi at lægge i det, når man står i H&M og kigger på en sweater. Lad os være ærlige, det er gode priser, men kvaliteten er derefter. Det er mere en fuldtræffer, hvis man finder noget i faktisk ordentlig kvalitet til de penge. Der er ingen nogen grund til, at mærke kvaliteten på samtlige produkter i H & M.

Husmoderråd

Der kan faktisk ikke være noget mere fantastisk end, når kæresten har en løsning på alt. Enhver lille plet forsvinder magisk, når du overlader den til hende. Det er magisk. Dette er måske den bedste ting ved, at din kæreste minder om din mor. Det er et spørgsmål om en masse små, irriterende ting der bare forsvinder. Sammentidig kan hun kurrere tømmermænd og andre sygdomme med små fifs.

Forsejling af alle madvarer

Det er klart at når alle varer har taget en krig at købe, så skal de ikke spildes. Tørt brød og kager, mælk, som ikke bliver lukket og stillet i køleskabet med det samme, er det værste der kan ske for din kæreste... eller mor.