Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Tania

Tania lo højt. Hun havde aldrig troet, hun skulle have det så sjovt på universitetet! Universitetsfesten blev holdt på et nærliggende hotel, og der var godt gang i den. Tania havde vist nok fået lidt for meget at drikke, men hvem brød sig om det, når alting bare var så skønt? Hun stod i en lille gruppe og hyggede sig med snakken og latteren, men hun sagde glad ja, da en af Peters venner greb fat i hende og spurgte, om hun ville danse. Der var trængsel på dansegulvet, og Tania kunne mærke andres kroppe presse sig ind mod hendes, når de maste sig forbi i dansens hede. Hun vrikkede med hofterne og nød fyrenes beundrende blikke.

Puha, tid til en pause. Tania gik ud på terrassen for at blive kølet lidt ned af aftenbrisen. Hun lænede sig op mod væggen og tændte en cigaret. Dårlig vane, tænkte hun, men ih, hvor smagte sådan en cigaret altså godt, når man havde fået lidt at drikke, og festen var i fuld gang. Netop som hun stod der, kom et tæt sammenslynget par ud og satte sig på bænken i måneskinnet. Pigen var lidt ældre end Tania, meget køn med langt, blondt hår og lange, slanke ben. Fyren så også godt ud – høj og med mørkt krøllet hår. De kyssede hinanden lidenskabeligt, og pigen svingede sig over, så hun sad overskrævs på ham. Han begyndte at knappe hendes top op og stak sit ansigt ind mellem hendes bryster. Pludselig forstod Tania, at de ikke vidste, hun var der.

Hvad skulle hun dog gøre? Hun krøb tættere ind til muren og slukkede sin cigaret. "Jeg kan vel bare stå helt stille, indtil de går", tænkte hun. Pigen på bænken var nu topløs, og hendes fulde bryster lyste i månens skær. Hun vred sig oven på fyren, der holdt hendes bryster i hænderne og kyssede hendes brystvorter. De stønnede begge to, og Tania blev klar over, at det her godt kunne gå hen og blive rigtigt frækt. Måske skulle hun være gået, da de begyndte, men nu var hun blevet nysgerrig og lidt opstemt, så hun besluttede sig for at blive og se på. "Bare der ikke kommer andre herud", tænkte hun. Men parret var åbenbart ligeglade med, om de blev opdaget. Pigen sad nu på hug foran fyren. Hun havde åbnet hans gylp, og Tania så, hvordan hans store lem stak frem af bukserne. Pigen tog hans pik i munden, og han lænede hovedet tilbage og stønnede af lyst.

Pludselig hørte Tania terrassedøren gå op, og en glad stemme råbte "Adam, er du herude? Vi skal til at spille dart. Kommer du ikke?" Parret skyndte sig at komme i tøjet, fnisende og pjattede, og snart var de væk. Tania kom frem af sit skjul, lidt forlegen over at have udspioneret de andre. Hun gik tilbage til festen, hvor hun hurtigt spottede det unge par. Han stod grinende midt i en flok fyre, der alle kastede små pile mod en målskive, mens pigen stod med nogle andre piger og heppede. Tania gik derover. "Hej, vil du have noget at drikke?" Den blonde pige stod foran hende. Tania blev helt rød i hovedet og mumlede et ja tak.

Pigen vendte snart tilbage fra baren med drinks til Tania og sig selv, og de skålede tavst. Tania syntes, pigen så ud til at more sig over noget, og ganske rigtigt – pigen lænede sig ind til hende og hviskede i hendes øre "Kunne du lide, hvad du så derude?" Hun grinede af Tanias overraskelse og flovhed og fortsatte "Ja, jeg så dig godt, men jeg syntes du skulle have lov til at stå der i fred". Tania forstod pludselig, at pigen ikke gjorde grin med hende, så hun grinede tilbage og sagde, "Ja, det var ret hot, faktisk". De lo sammen og skålede igen, og snart var Tania indlemmet i den lille gruppe. De hyggede sig alle sammen og sammenlignede notater om mændene, der spillede. Den blonde pige – Celeste hed hun – stod med armen om Tania og grinede og snakkede, og Tania kunne ikke mindes, hvornår hun sidst havde følt sig så godt tilpas.

Da dartspillet var overstået gik de alle sammen ud på dansegulvet, og Tania og Celeste havde det sjovt med at danse tæt og udfordrende sammen, hvilket gav anledning til ret mange frække tilråb. Den fyr, Celeste havde været sammen med ude på terrassen, Adam, kom hen og dansede med dem begge, og Tania nød opmærksomheden og den flirtende opførsel. Da musikken slog over i en sjæler, blev de tre ved med at danse sammen, tæt sammen, og pludselig lænede Adam sig frem og kyssede først Tania, så Celeste på munden. Det føltes frækt og forførende, og Tania tænkte ved sig selv, at hun havde lyst til mere.

Næsten som om hun havde læst Tanias tanker, sagde Celeste, "Skal vi tre ikke finde et sted, hvor vi kan få lidt fred?" Og inden længe stod de i et af hotellets værelser. Adam skænkede af flasken, han havde med, og Tania, der pludselig var forlegen, spildte ned ad fronten på sin kjole. Celeste grinede og kom hen til hende. "Det må jeg vist hellere tage mig af", sagde hun, og så lagde hun armene om Tania og lynede hendes kjole ned, helt ned, så den faldt på gulvet. Celeste så kælent på Tanias nøgne bryster, og så holdt hun om dem, mens hun kyssede Tania længe på munden. Tania havde aldrig kysset en pige før, men det var den sødeste, blødeste fornemmelse, hun nogensinde havde oplevet. Hun ville bare drukne i Celestes duft, hendes silkebløde hår, hendes svulmende bryster.

Tania mærkede næsten ikke, at Celeste blidt skubbede hende ned på sengen, men pludselig stod Celeste foran hende, nøgen som Gud havde skabt hende. Hun så smuk ud i månelyset, og Tanias begær blussede endnu mere op. Så stillede Adam sig bag Celeste og greb fat om hende. Han var også nøgen, og hans store lem struttede, da han kyssede Celestes hals og lagde hende ned ved siden af Tania. Celeste og Tania kyssede hinanden, mens Adam lagde sig mellem Celestes ben og førte sin tunge ind i hende. Celeste vred sig og stønnede, og så tiggede hun Tania om at sætte sig op. "Jeg vil slikke din kusse", hviskede hun, "sæt dig på mit ansigt". Tania skubbede trusserne af sig og satte sig op, og snart mærkede hun Celestes ivrige tunge udforske hendes mest private steder. Tania gispede af begær.

Pludselig greb Adam hende om livet bagfra og tvang hende på alle fire, og så var han inde i hende. Han stødte til, og Tania stønnede højlydt. Celeste kyssede hende hedt på munden, og Tania kunne mærke deres to tunger smelte sammen. Så fandt Celestes fingre Tanias klitoris, og hun kælede for hende, mens Adam kneppede hende bagfra. Tania kunne ikke holde det i sig længere – hun kom med et skrig, der forskrækkede hende selv. Aldrig havde hun oplevet sådan en orgasme før! Adam trak sig ud af hende, og så vendte han sig mod Celeste, stadig stiv og liderlig. De lagde sig på siden, han bag hende, og så kneppede han hende bagfra. Tania lagde sig foran Celeste, slikkede hendes dejlige bryster, kyssede hende og kælede for hende overalt. Celeste stønnede højere og højere, og til sidst kom både hun og Adam med et brøl. Ligesom Tania tænkte, at dette var den hedeste sex, hun nogensinde havde oplevet, spurgte Celeste hende "Hvad laver du på tirsdag, min skat?".

Læs flere erotiske historier: