Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Swingerklubben

"Den skal du tage, den sidder enormt godt på dig." Karin så vurderende på Helena og den sorte læderkjole, Helena var ved at prøve. "Jeg ved ikke, er den ikke lidt…rå?" spurgte Helena. "Den er sexet, og du ser lækker ud i den", sagde Karin bestemt. Helena smilede til sig selv i spejlet og nikkede, "ja OK, så tager jeg den". De to veninder var ved at købe tøj til en fest, Karin havde lokket Helena med til. Karin var i begyndelsen af 30’erne, så godt ud, havde et godt job og alt for travlt til et fast forhold, sagde hun selv. Men sex, det kunne man da nyde, og det gjorde hun så…ofte.

Gennem sin profil på et frækt datingsite havde Karin hørt om et swingerparty, der skulle afholdes den aften, og hun havde overtalt Helena til at tage med. "Hvis ikke der er nogen, du har lyst til at være sammen med, så går vi bare", lokkede hun, "kom nu, det bliver da sjovt". Helena havde tøvet og argumenteret, men faktisk havde hun lyst til at prøve det. Hun var også single og ledte egentlig ikke efter en kæreste lige nu, men derfor kunne hun da godt have sex, som Karin sagde det. Fnisende gik de to piger hen i lingeriafdelingen for at shoppe noget lækkert undertøj. De prøvede forskellige sæt på, gik model for hinanden i prøverummet og grinede meget. Men endelig fandt de, hvad de ville have, og tog hjem til Karin for at gøre sig klar.

De drak noget vin for at "varme op", badede, barberede ben, satte hår, lagde make-up – og hele tiden snakkede de om, hvordan det mon ville være at være med til sådan en fest. "Tror du, der er nogen lækre fyre?", "Hvordan fungerer det – skal vi stå på række eller hvad?" De grinede ved tanken om de forskellige udvælgelsesprocesser, der kunne blive tale om. Timerne gik, og snart var det tid til at tage af sted. De fik fat i en taxi, og så var de på vej, lidt nervøse men også spændte.

Festen blev holdt i et privat hjem i et dyrt område. Fra taxien studerede pigerne de store villaer og haver på begge sider af vejen, og så rullede de op foran et stort, hvidt hus. "Hold op, der er løver foran!" udbrød Karin. Leende betalte de chaufføren og ringede på døren. Et par sekunder efter blev døren åbnet af en smuk kvinde på omkring de 40. Hendes hår hang løst ned over den ene bare skulder, og hun smilede til dem med røde, skinnende læber. "Velkommen", sagde hun, "kom ind og gør jer det behageligt". Karin begyndte at præsentere sig, men kvinden holdt en finger op for munden og sagde, "Ingen navne, her er vi alle anonyme. Vi synes, det virker bedre på den måde." Karin og Helena så på hinanden og rullede med øjnene – det blev mere og mere interessant, det her!De blev ledt ind i et stort lokale, hvor omkring 30 mænd og kvinder spiste kanapeer, drak vin, snakkede og flirtede. Helena gjorde hurtigt bestik af situationen. Der var unge mænd og kvinder, helt ned til begyndelsen af tyverne, så det ud til, og også personer op til omkring de 50. Men alle var pænt klædt, og intet virkede mærkeligt eller truende. Helena greb et par glas vin fra buffeten til dem, og de cirkulerede lidt rundt og så sig for. Karin udpegede lystigt et par mænd, hun gerne "ville i bukserne på", og Helena så også nogle fyre, hun syntes så lækre ud.

De snakkede lidt på må og få med nogle af de andre festdeltagere, og Helena lagde mærke til de mange beundrende blikke, hun fik i sin stramme læderkjole. Hun begyndte allerede at føle sig ret opstemt og spekulerede på, hvordan det hele ville løbe af stablen. Så med ét blev musikken dæmpet, og den kvinde, der havde lukket dem ind, bød alle velkommen og begyndte at tale om "reglerne" for aftenen. I aften, sagde hun, ville de prøve noget nyt. De havde indrettet flere af husets værelser som "sorte værelser" – helt mørkelagte rum, så man intet kunne se derinde. Når man havde lyst til det, kunne man så gå ind i et sort værelse og se, hvad der skete.

Helena og Karin hviskede ophidset til hinanden. Det var dog helt vildt – man ville jo ingen anelse have om, hvem der ellers kom ind – og om der var flere ad gangen! Så blev lyset dæmpet lidt i salen, og musikken begyndte at spille igen. Festdeltagerne cirkulerede ind og ud. Pigerne drak mere vin, og flirtede med et par unge fyre, og på et tidspunkt sagde Karin, "Nu gør jeg det altså", og væk var hun. Helena drak lidt mere for at få mod nok til at følge Karins eksempel, og så mærkede hun en hånd om sit liv. "Spring ud i det – det er en vanvittigt erotisk oplevelse". Det var aftenens værtinde. Hun smilede og kyssede Helena blidt på kæben, og så skubbede hun hende over mod de mørkelagte lokaler.

Helena trak vejret dybt og trådte ind i et sort værelse. Hun hørte sagte stønnen ved siden af sig og begyndte at undskylde sig, da en hånd greb hende om håndleddet og sagde, "Nej, bliv her, skat". Usynlige hænder tog fat i hende, og hun blev kysset på munden, halsen, kravebenet, mens en eller anden fandt lynlåsen i hendes kjole og trak den af hende. Så trak de hende ned på en seng, og dér i mørket blev hun nærmest overfaldet af hænder, tunger og tænder. Hendes krop blev slikket, kysset, kærtegnet og bidt i. Hun havde ingen fornemmelse af, hvor mange der var, men mindst tre, mente hun, og der var både kvinder og mænd.

Hun klynkede, da en eller anden trak trusserne af hende og spredte hendes ben for at drikke af hendes våde kusse. Samtidig fik hun en stiv pik stukket i munden, en stor, svulmende pik, og hun begyndte lydigt at slikke ham. Hun havde svært ved at koncentrere sig om det, for den person, der slikkede hende, havde nu ført sine fingre ind i både hendes kusse og anus på samme tid, så hun vred sig af lyst, mens hendes tunge legede med den store pik. Lige da hun var på nippet til at komme, stoppede de to andre legen, og i stedet mærkede hun en krop ind mod sin. Det var en kvinde, med bløde, runde bryster, og Helena sank lidt. Hun havde aldrig været sammen med en kvinde før. Men kvinden ledte erfarent hendes hænder, og Helena nød fornemmelsen af den bløde krop, der reagerede på hendes berøring, mens hun selv blev pirret og kysset over hele kroppen.

Hun kunne høre stønnen og sukken fra usynlige mennesker i den store seng, og det gjorde hende endnu mere liderlig. Så blev hun grebet af stærke hænder, og en mand trængte ind i hende. Han stødte til, hårdt og dybt, og hun klynkede, da kvinden samtidig kærtegnede hendes bryster. Manden pumpede hårdere nu, og Helena kunne mærke sin orgasme rulle ind. Da han brølende skød sin sæd ud over hendes mave, kom hun i en jublende orgasme.

Et par timer senere var Helena og Karin på vej hjem igen – fuldstændigt flade, men samtidig opildnede over den skønne aften. "Det varer ikke længe, inden jeg skal derhen igen", sagde Karin, og Helena fik hende til at love, at hun ville tage hende med.

Læs flere erotiske historier: