Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Præsentere dig selv som en swinger

Hvis du er sulten efter en swinger, er du kommet til det rette sted. På Flirtfair kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med andre swinger - fra liderlige og erfarne swinger til dem, som er begyndere.

Swinger er en form for livsstil, som mere eller mindre betyder en deltager i en seksuel handling, hvor ikke kun én partner er involveret. En swinger er navnet på en af sexpartnerne i sexlegen. Swinger er ikke kun udbredt i heteroseksuelle grupper, men mange ser det som en chance for at udforske den biseksuelle orientering. Dette betyder, at det er almindeligt for kvinder at have sex med andre kvinder og mænd med andre mænd. Men det er naturligvis op til hver swinger at beslutte, hvilke typer og hvilke køn, de er til eller vil afprøve!

Er du swinger

Er du nybegynder? Måske spiller du og din partner med tanken om at se hinanden at have sex med andre? Det er normalt og naturligt at være swinger, og der er masser af par derude, der er swinger og praktiserer dette for deres nydelse skyld. Nogle gange kan det være svært at finde andre swingerpar. Derfor er det dejligt at Flirtfair.dk kan hjælpe dig, her kan du søge efter andre par, der ønsker at prøve at svinge med dig. Swinger er en måde at nyde sex på helt nye vilkår og nye måder - både du og din kæreste har mulighed for at afprøve andre pussies, pikke eller se hinanden, samtidig kan i nyde showet. Yderligere kan du også prøve noget nyt måske en mere avanceret stilling til samleje.

Swingerklub

Idéen med swingerklubber er at man kan have et afslappet forhold til sex med fremmede og bytte partnere, uden at det bliver underligt eller der er noget andet i det end den seksuelle oplevelse. Lad Flirtfair.dk hjælpe dig med at finde en swingerklub eller et swingerpar der passer til dig, og kom igang med fantastiske erotiske oplevelser såsom partnerbytte og swinger sex.

Tilmeld dig på Flirfair.dk og find swinger i dit område!

Eftersom du nu ved mere om swinger, er du sandsynligvis nysgerrig efter at prøve, hvilket er helt forståeligt! Ubetinget sex med en totalt fremmed er en spændende oplevelse, som du gerne vil gøre igen og igen. Tal med din partner og blive enige om, hvordan du ønsker at gøre det. Tilmeld dig gratis her på Flirtfair.dk i dag, derefter skal du bare oprette en profil. Du kan søge rundt på vores hjemmeside og chatte med forskellige personer, også kan du vælge hvilke swinger, der kunne være interessant for dig.

Læs den erotiske historie om Mia som prøver swingerkulturen for første gang

Da hun kom tilbage til baren, stod Mia med armene om Markus’ hals, og han kyssede hendes grådige mund, mens han gestikulerede til en af vennerne om at betale regningen. Mia så hen på Sanne. ”Markus og de andre har inviteret os med til en fest. Skal vi ikke gå med? Det er kun omkring 20 minutter herfra”. Hun så bedende på Sanne, der først tøvede. De vidste jo ikke rigtigt noget om de her fyre…Læs hele historier her