Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Susanne

Mark rullede rundt på ryggen og faldt i søvn. Susanne blev liggende i samme position lidt endnu, mens hans sveddråber tørrede på hendes bryst og mave. Efter 12 år var deres sexliv blevet lidt robotagtigt, tænkte hun. Det var, som om de gjorde de samme ting igen og igen, og selv om hun stadig fik orgasme næsten hver gang, var der ikke rigtigt noget spændende ved det længere. Hun vendte sig om på siden og kiggede på sin mand. Hun syntes stadig, han var tiltrækkende. Han holdt sig i form, og hans tykke hårmanke og olivenfarvede hud fik ham til at se yngre ud, end han var. Når de var ude sammen i andres selskab, følte hun sig ofte sådan rigtigt forelsket igen, når han charmerede alle og fik de andre kvinder til at le. Ja, han var et fund, det sagde de alle sammen.

Susanne sukkede. Måske var det bare hende. Hun havde jo godt vist, at det ikke kunne være den samme hede forelskelse hele livet. Men alligevel… Hun vendte sig om med ryggen til Mark og lukkede øjnene. Snart drømte hun; erotiske drømme uden filter, uden hæmninger. Hun var nøgen og omgivet at hætteklædte mænd i brune kutter. De stod i en cirkel omkring hende, og hun blev beordret til at lægge sig ned i græsset. En af de hætteklædte mænd trådte frem og stillede sig hen over hende. Han trak sin kutte af, og hun så, at han var helt nøgen, bortset fra hætten, der stadig dækkede hans ansigt. Hans pik glinsede nøgen og strunk i månelyset, og han begyndte at onanere over hendes ansigt, langsomt og nydende.

Hun lå stille og ventede hjælpeløst på den varme strøm af sæd, der om lidt ville sprøjte ud over hendes ansigt. Og så kom han, uden en lyd, og de varme dråber ramte hendes ansigt og hals. Hun lod sine hænder glide ned over brysterne og begyndte at kærtegne sig selv. Det var så frækt, med alle de anonyme mænd, der bare stod og så på. Manden tog sin kutte på igen og trådte tilbage uden et ord. Susanne blev liggende på jorden, afventende det videre forløb, mens hendes hænder kælent legede med hendes mave og den lille lyse busk, der dækkede hendes venusbjerg.

Så trådte en anden mand frem og lod sin kutte glide ned på jorden. Han knælede ved siden af hende og greb hendes arme, så hun ikke kunne røre sig. Og, mens han holdt hende fast, bøjede han sig frem og lagde munden på et af hendes bryster. Hans tunge legede med brystvorten, og hun begyndte at dirre af lyst. Så mærkede hun en anden mands mund på det andet bryst. En tredje mand knælede mellem hendes ben og begyndte at slikke hende dernede. Hans tunge spillede lystent med hendes klitoris, og så gled at par af hans fingre ind i hendes kusse og begyndte at glide frem og tilbage. Susanne troede, at hun skulle gå til af nydelse.

Hun begyndte at vride sig af liderlighed og fik besked på at ligge stille. Nu var der flere mænd omkring hende. De holdt hendes hænder og fødder, så hun ikke kunne bevæge sig, og så trådte en ny mand frem foran hende. En af de andre mænd tog hans kutte af for ham, og han stod der, nøgen og prægtig, foran hende. Hans store pik strittede, og hun kunne se, hvor det dunkede i den. Hun blev helt tør i munden af spænding. Så satte han sig på knæ mellem hendes ben og løftede hendes bagdel lidt op. Han satte sit pikhoved op mod hendes skamlæber, og så stødte han til, i ét langt, hårdt stød, til han var helt i bund.

Susanne gispede men kunne ikke røre sig, fordi mændene holdt hende fast. Manden kneppede hende, hårdt og længe, og Susanne havde det, som om hun skulle blive sindssyg af liderlighed. Hun kom igen og igen, i en lang række af intense orgasmer, og hun stønnede som et vildt dyr hver gang.

Så mærkede hun en varm hånd på sin kind. "Er du OK?" spurgte Mark. Hun havde åbenbart stønnet og vredet sig i søvne. Hun så forvirret på ham og mumlede et eller andet. Hun kunne ikke rigtigt slippe drømmen, og hendes skød brændte af liderlighed. Mark må have forstået, hvad der foregik, for hans hånd gled ned over hendes spændte mave og fandt frem til hendes underliv. Da han mærkede, hvor våd hun var, begyndte hans pik at vågne op af sin slummer. Susanne, der stadig var halvt sovende, fremmumlede nogle hæse, seksuelle kommandoer.

Mark mærkede, hvor hans pik blev stor og stiv – større og mere spændt, end den havde været i lang tid. Han greb hendes hænder med sin ene hånd og holdt dem fast bag hendes hoved. Han satte sig overskrævs over hende og førte sin pik ind i hendes mund. "Tag den", hviskede han med dyb stemme, "slik min pik". Susanne tog hans pik i munden og lod den glide helt ind til roden. Hun mærkede, hvor stor han var, og hendes krop begyndte at dirre af lyst. Han kneppede hendes mund i lange, intense stød, og han stønnede af lyst. Så trak han sig ud, vendte hende i et snuptag, og holdt igen hendes hænder fast. Han trak hendes underliv op imod sig og så trængte han ind i hende bagfra.

Susanne havde hovedet begravet i puden, og hun kunne ikke bevæge hverken sine hænder eller resten af kroppen. Mark stødte ind i hende, igen og igen, og hun følte sig hjælpeløs og så, så ophidset. Så stoppede han pludselig og nærmest hvæsede med mørk, liderlig stemme, "Skal du også have den bagi? Skal jeg tage dig i røven?" De havde prøvet analsex et par gange, men det var aldrig rigtigt lykkedes for dem. Mark ville gerne, men hun syntes, det gjorde ondt. Hun kunne imidlertid ikke protestere, som hun lå der, og hun opdagede lige pludselig, at hun havde lyst til det. At hun ville prøve igen. At hun ville have ham der, i det mest private af sin krop.

Mark tog sin glinsende og våde pik ud af hendes kusse og førte den hen til hendes anus. Han gned den rundt om åbningen, og hun tiggede ham om at fortsætte. Så smilede han og førte forsigtigt penishovedet ind i åbningen. Han begyndte at trænge ind, stille og roligt, en centimeter ad gangen. Susanne vred sig. Det gjorde lidt ondt, ja, men det var en hed smerte, en god smerte, der bare gjorde hende mere liderlig. Hun stønnede, "Ja, kom ind i mig, tag mig". Mark lod sin pik glide længere ind og greb hende om hofterne. Så trængte han helt ind i hende, og Susanne kunne mærke, hvordan hun blev fyldt helt op. Han begyndte at pumpe frem og tilbage, og Susanne jamrede af lyst. Marks fingre fandt hendes klitoris, og han kneppede hende, mens han kælede for hende. Susanne skreg højt i orgasme og kom, en gang, to gange, så i en lang strøm af små rystelser. Hun mærkede, hvordan Mark stødte hårdere og hårdere, og så kom han også. Han brølede sin orgasme ud i soveværelset, også kollapsede han ovenpå hende. De lå lidt sådan, så rullede han af hende. Men i stedet for at falde i søvn, tog han hende i sine arme og kyssede hende længe og inderligt. Susanne sukkede lykkeligt. Det var alligevel bedre uden hætte.

Læs flere erotiske historier: