Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Sofie

"Pyh", tænkte Sofie, mens hun kastede sig i flysædet, "sikke en dag!" Efter en lang dags møder i New York var hun kommet for sent afsted til lufthavnen og havde kun nået sit fly på et hængende hår. Nu skulle det gøre godt med en drink og lidt alene-tid. Sofie elskede sit job som moderedaktør og de mange spændende rejser, der fulgte med, men engang imellem var det nu rart at kunne tie stille og bare være sig selv. Hun lænede sig tilbage i sædet, skubbede skoene af og tog sin bog frem. Snart var hun fordybet i Alina Reyes’ intense beskrivelse af en ung piges erotiske fantasier om den lokale slagter. Måske ikke den slags litteratur, man normalt ville forvente af en seriøs forretningskvinde i kort nederdel, silkeskjorte og høje hæle, men Sofie kunne lide, hvad de sanselige beskrivelser af lyst, sex og kødelighed gjorde ved hende.

Hun var lige kommet ind i historien igen, da en stemme sagde "Excuse me, please". Lidt irriteret over at være blevet hevet ud af sin fantasiverden så hun op – og ind i de grønneste øjne, hun nogensinde havde set. Nå, så hun var ikke den eneste, der var løbet efter flyet – hun kunne se, hvordan der havde samlet sig små sveddråber på hans pande og mellem de mørke øjenbryn. Sofie rejste sig, og han satte sig taknemmeligt på sædet ved siden af hendes. Han smilede ved synet af hendes bog og sagde "Nå du er også dansker". Lidt flov over omslagets grafiske illustration, der fuldstændigt afslørede bogens karakter, skyndte Sofie sig at lægge bogen i lommen foran. "Ja," sagde hun lidt tøvende, "jeg er på vej hjem". Han strakte sine lange ben frem foran sig og sukkede. "Ja, jeg skal bare hjem på besøg, jeg bor i New York nu".

Inden længe havde Sofie glemt alt om bog og træthed. Han hed Mark og arbejdede for FN, så han havde nu boet i New York i et par år. Hans grønne øjne lyste, mens han ivrigt fortalte om livet "over there", den hektiske hverdag, de gule taxier, de grønne parker, de mange små kvarterer og hyggelige butikker og restauranter. Men, som han sagde, man kunne også savne Danmark. "Der er ikke noget som danske kvinder", sagde Mark skælmsk, "amerikanerne har ikke den samme sanselighed og impulsivitet. Jeg savner det danske frisind, og de mange smukke kvinder – som dig". Sofie rødmede og flyttede sig i sædet. "Nå, har du så ingen kone eller kæreste?" spurgte hun. "Nej, ikke sådan rigtigt" svarede han, mens han pillede lidt ved hendes bog, "hvad handler din bog om?"

Nu rødmede Sofie for alvor. "Tja, den … altså …" Men så huskede hun, hvad Mark lige havde sagt om de danske kvinders frisind, tvang sig selv til at se ham direkte i øjnene og fremstammede, "den handler om en erotisk besættelse og, ja om sex". Marks øjne forlod ikke hendes. Han tog bogen ud af sædelommen og sagde "Skal vi læse lidt sammen? Sofie så sig omkring. Lyset var blevet dæmpet, og de fleste passagerer var fordybet i deres film eller sov. "Ja", sagde hun, "det kan vi da godt". De stak hovederne sammen og lavmælt begyndte Mark at læse højt. Hans stemme blev snart lidt mørk og hæs, og han rykkede en tand nærmere. Sofie kunne mærke hans kropsvarme brede sig til hende.

Inden længe havde Mark slået armlænet tilbage, og de sad nu helt tæt sammen. Hans hånd fandt langsomt vej til hendes lår og hun kunne mærke, hvordan varmen bredte sig i hendes skød. Mark blev ved med at læse, men hans stemme var nu næsten bare en hæs hvisken i hendes øre. Imens begyndte hans hånd langsomt at glide op under hendes nederdel til den øverste del af hendes lår. Han kyssede hendes øre, så hendes hals, og da hun vendte ansigtet for at kysse igen, lagde han blidt sine varme læber på hendes. Han åbnede hendes mund med sin tunge, og snart var de midt i det mest erotiske kys, Sofie nogensinde havde oplevet. Hans tunge gik på opdagelse i hendes mund, og Sofie havde svært ved ikke at stønne højt.

Mark hviskede "Har du nogensinde hørt om Mile High Club?" "Ja", fnisede Sofie lidt flovt, "men jeg har aldrig selv elsket på et fly". "Heller ikke jeg", svarede Mark, "men det var måske så på tide?" Sofie så sig lidt omkring igen. Var der nogen, der havde opdaget, hvad der gik for sig på 5. række? Nej, det så ud til, at de havde fri bane. "OK", svarede hun, "men vi må være diskrete". Mark smilede varmt, og inden længe var de tæt sammenslynget ude på badeværelset.

Marks øjne lyste ekstra grønt, da han langsomt tog hendes skjorte af. Mens han langsomt åbnede skjorteknapperne en for en, kyssede han hendes bryst og mave hele vejen ned til nederdelens linning,. Så greb han hendes bryster med begge hænder og løftede dem ud af BHen. Hans pirrende tunge æggede hendes brystvorter, til de var stive og spændte. Sofie stønnede sagte. Mark trak sin sweater over hovedet og afslørede en veltrænet overkrop. Sofie lod sine fingre glide blidt hen over hans bryst og nedad mod hans bælte, som hun åbnede i et snuptag. Snart havde hun hans bankende lem i hånden. Hun greb fat om det og, mens hun så ham dybt i øjnene, gled hun ned, så hun sad foran ham. Så tog hun langsomt hans store, stive pik i munden og lod sine læber glide frem og tilbage, til han sitrende greb hendes skuldre og skubbede hende væk.

Inden længe havde Mark skubbet hende op mod væggen. Hendes nederdel var trukket op, og trusserne lå på gulvet. Mark spredte hendes ben og satte sig på hug foran hende. Hans varme, våde tunge gik på opdagelse i hendes køn. Sofie kunne mærke, hvordan hele hendes krop begyndte at sitre. Så blev der sort omkring hende et øjeblik, og hun eksploderede i et fyrværkeri af en orgasme. Det var først bagefter, at hun fandt ud af, at Mark holdt hende for munden. Han grinede til hende, "vi skal vel ikke have uvelkomne gæster, vel?" Sofie rødmede lidt – hun havde åbenbart stønnet højt.

Så rejste Mark sig og trak hende ind til sig. Han løftede hende lidt op, og langsomt sænkede han hende ned over sig, til hans lem var fuldstændig begravet i hende. Sofie lænede sig lidt bagud og holdt fast i væggen, mens Mark begyndte at støde, først langsomt, så hurtigere og hurtigere, til han begravede sit ansigt i hendes hals og udstødte et dæmpet brøl. De blev stående lidt på den måde, inden Mark langsomt lod hende glide ned. Så stod de bare og holdt om hinanden. Sofie kyssede Mark blidt på halsen. "Skal vi gå ind og få os en drink til? Så kan vi jo se, hvad der sker senere på natten". Mark grinede til hende, "jeg har vist vækket en hundjævel", klukkede han, "ja, lad os det". Da flyet landede i København, lagde stewardessen godt mærke til, at de to unge mennesker i 5E og 5F så ret klatøjede ud. Men, som hun tænkte, det er jo ikke alle mennesker, der synes at en flyvetur er en god oplevelse.

Læs flere erotiske historier: