Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Redningsmanden

Rikke var nervøs. Der var virkeligt mørkt her ved busstoppestedet, og nu stod der pludselig nogle skumle fyre og skulede til hende. Hun kunne ikke se andre mennesker på gaden. Det er straffen for at lade tiden løbe af med mig, tænkte hun. Hun havde siddet i universitetets læsesal for at forberede sig på sin eksamen, og pludselig havde de sagt, at nu lukkede de. Så det var mørkt, da hun kom ud, og iskoldt og småregnende, så hun var allerede lidt mismodig, da hun ankom til stoppestedet. Men nu, hvor hendes eneste selskab var nogle bølle-lignende unge mænd, følte hun sig slet ikke tryg ved situationen.

Ganske rigtigt, en af fyrene stod pludselig foran hende og lod blikket glide op og ned ad hende, mens han drævede, "Nå, smukke, hvor skal du hen i aften?". Rikke kunne ikke ignorere ham, hvilket ellers ville have været hendes foretrukne taktik, så hun mumlede bare "Hjem". Han gjorde tegn til sine venner, og så stod der tre unge fyre med læderjakke, kasketten omvendt på og tatoverede hænder og fingre. En af dem havde oveni købet en stor tatovering i ansigtet og en piercing i læben. Rikke blev bange for alvor. Kom den bus dog aldrig? Hun prøvede at lade, som om hun ikke var bange Hun rankede ryggen og så dem alle i øjnene, mens hun med (håbede hun) fast stemme sagde, "Er der noget, jeg kan gøre for jer?".

De kom endnu tættere på, og den første fyr tog hende om hagen og vendte hendes ansigt i lyset fra lygtepælen over dem. "Hvad er der, smukke? Kan du ikke lide at have selskab?". De andre grinede, da han lænede sig frem og kyssede hende hårdt på kinden. Han stank af tobak og sprut, og hun prøvede at trække sig væk, men han holdt fast. Hun var skrækslagen nu og var lige begyndt at overveje, om hun skulle begynde at råbe om hjælp, da hun med ét hørte en stemme, der sagde, "Hør, drenge, jeg tror ikke den unge dame er så charmeret af jeres manerer". De tre vendte sig om mod den nytilkomne, der var en høj fyr på omkring de 30. Han kiggede venligt på hende og sagde, "Er du OK?". Rikke nikkede til ham og kastede et skævt blik over på de tre andre for at signalere, at de generede hende.

Han gik hen og stillede sig foran dem. "Hvad fanden rager det dig?", spurgte en af dem aggressivt, men manden smilede bare koldt og sagde, "Hun er min kæreste, derfor rager det mig, og jeg er ikke vild med, at I generer hende. Faktisk tror jeg, I skal overveje at fise af, så min kæreste og jeg slipper for at ringe efter mine kolleger på politigården." Han trak jakken til side og afslørede et politi-ID, og Rikke åndede lettet op, da de tre ballademagere modvilligt gik deres vej.

"Tusind tak", sagde hun, "de gjorde mig faktisk ret bange". "Ja, der er nogle uheldige typer her i området", sagde han, "så det er godt at være forsigtig. Hvor skal du hen? Jeg kan måske give dig et lift?" Rikke opgav sin adresse, og han sagde, "Vi skal i samme retning, så det passer fint. Vil du køre med?". Rikke sagde taknemmeligt ja, og snart sad de i hans sorte bil på vej hjemad. Han fortalte, at han var ansat ved Rigspolitiet, og hun fortalte ham om sit studium. De snakkede så godt sammen, at hun dårligt havde lagt mærke til turen – men pludselig holdt de foran hendes opgang.

"Kan jeg få lov at invitere dig på en øl som tak for hjælpen?" spurgte hun lidt tøvende. Men til hendes lettelse takkede han straks ja, og hun åbnede døren, mens han parkerede bilen. Han fulgte med hende op på tredje sal og ind i hendes smukke, gamle patricierlejlighed og så sig om med et anerkendende blik. "Du bor hyggeligt her". Hun takkede for komplimenten og forklarede, at hun havde overtaget lejemålet fra sin storebror, og at lejen var dejligt lav, fordi de havde haft kontrakt på den længe. Hun serverede øl for dem begge, og de satte sig i sofaen.

Søren, som han hed, nynnede med på det Blur album, hun havde på afspilleren, og Rikke følte sig pludselig mærkeligt søvnig. Søren sagde, at det var helt naturligt, det sker ofte, når man har været i en situation, hvor adrenalinen kører rundt i kroppen. "Læg bare hovedet tilbage. Jeg skal nok passe på dig", sagde han med et lille grin. Og til sin overraskelse følte Rikke sig fuldstændigt tryg og behageligt til mode i hans selskab. Det må være det politiskilt, nåede hun lige at tænke, inden hun faldt i søvn.

Hun vågnede flere timer senere i sin seng. Søren havde åbenbart båret hende herind. Hun satte sig forvildet op og spekulerede på, hvor han mon var. Var han gået allerede? Men så så hun ham i lænestolen i hjørnet. Han sad og sov med hovedet tilbage mod ryglænet. Hun smilede for sig selv, Jeg har vist fået mig en beskytter, tænkte hun. Han mærkede, at hun var vågen og kom hen og satte sig på sengen. "Du faldt i søvn og drømte, og du lød ret bange, så jeg tænkte, jeg ville blive her for at sikre mig, at du var OK", sagde han. Hun lænede sig taknemmeligt ind til ham, og så plantede hun et blidt kys på hans kind. "Tak", hviskede hun blidt, og så kyssede hun ham på munden.

Han trak hende ind til sig og kyssede hende. Deres tunger udforskede hinanden, og Rikke følte en sugende fornemmelse i sit underliv. Uden at stoppe kysseriet åbnede hun sin bluse og trak den af, og så brystholderen. Han sukkede ved synet af hendes faste bryster med de allerede stive brystvorter. Han lænede sig frem og tog en af dem i munden, og Rikke stønnede og lagde hovedet tilbage. Så rejste hun sig og trak ham med op, og snart var de begge nøgne. Hans blottede lem var fuldt erigeret allerede, og hun fulgte langsomt dets konturer med pegefingeren. Han stønnede, og en lille smule sædvæske dryppede ud af revnen.

Rikke lagde sig i sengen og trak ham ind til sig. Hun nød hans duft og fornemmelsen af deres to nøgne kroppe mod hinanden. Deres hænder gik på opdagelse, og snart var de i gang med at slikke hinanden, hun oven på ham. Hans tunge legede blidt med hendes klitoris, og hun vred sig oven på hans ansigt. Hun suttede på det spændte penishoved, og så tog hun hele hans pik i munden. Han stønnede højt, da hun begyndte at bevæge hovedet op og ned, så hendes læber gled fra spidsen af det svulmende lem og helt i bund.

Rikke kunne mærke orgasmen nærme sig. Hun vendte sig resolut om og satte sig overskrævs på ham, og så greb hun hans pik og førte den ind i sig. Hun bevægede sig op og ned, først langsomt og støt, og så efterhånden som liderligheden tog sit greb i hende, hurtigere og heftigere. Så kom orgasmen, og mens hun vred sig oven på ham i ekstase, sprøjtede han sin sæd ind i hendes ventende kusse.

Bagefter lå de og kælede, og Rikke lod kælent en finger glide ned ad hans brystkasse, mens hun hviskede, "Du må vist hellere blive og passe på mig – man ved aldrig, hvad jeg kan finde på". Søren grinede og kyssede hende.

Læs flere erotiske historier: