Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Professorens Kontor

Omkring 50 sider endnu, før hun var færdig. Mille sukkede og tog endnu en slurk af sin nu kolde kaffe. Det var virkeligt hårdt at begynde på et nyt studium efter seks år på arbejdsmarkedet. Hun var vant til at være ude omkring og ikke at sidde og terpe i timevis, eller lytte til alenlange forelæsninger. Men hun havde truffet sin beslutning – slut med lavtlønnet arbejde og trætte fødder, nu ville hun langt om længe bruge den studentereksamen til noget og få sig en rigtig uddannelse. Det var lidt mærkeligt, at de fleste på holdet var flere år yngre end hun, men sådan skulle det nu engang være. Til gengæld havde hun en lækker professor i civilret…

Mille lænede sig tilbage i stolen og lod tankerne flyve. Michael var ikke mange år ældre end hun – måske omkring de otte – og han bar ikke nogen vielsesring, men det betød selvfølgelig ikke nødvendigvis, at han ikke var gift eller i et fast forhold. Hun elskede at betragte hans stærke skuldre og krøllede, mørke hår, når han skrev på tavlen eller gik rundt nede på podiet. De tynde metalbriller gav indtryk af en intelligent filosof, men hans fysik bar vidnesbyrd om mange timer i fitnesscentret eller anden sportsudøvelse. Gad vide, hvordan han så ud nøgen...

Mille prøvede at koncentrere sig om bøgerne igen. Han anede nok i virkeligheden ikke, at hun eksisterede. De havde selvfølgelig udvekslet nogle ord hist og her, enten som led i timen, eller når hun afleverede opgaver, og han havde set hende i øjnene flere gange, men han havde ikke taget initiativ til at tale med hende ud over et par hurtige ord. Hun sukkede, det var tidsspilde at sidde her og tænke på ham, nu måtte hun blive færdig med det kapitel og se at komme i seng. Hun bøjede sig over bogen igen, og en times tid senere var hun på vej i seng.

Næste morgen sad hun i forelæsningssalen og ventede på, at timen skulle starte, da Michael kom ind i lokalet. Han smilede og nikkede til hende og gik hen til skrivebordet for at stille sin taske. Hun mumlede et forsigtigt "godmorgen" og blev helt rød i hovedet, da han pludselig kom over og stillede sig foran hende. "Ja, godmorgen", sagde han, "du er tidligt på den i dag". "Øh, ja, jeg tog en tidligere bus", svarede hun lidt usikkert. "Jeg ville bare sige til dig, at jeg syntes du havde nogle interessante synspunkter i debatrunden forleden". Hun blev helt varm og fik fremstammet et "Tak", inden han fortsatte, "Faktisk ville jeg spørge dig, om du kunne tænke dig at skrive lidt om det. Jeg har gang i et projekt, hvor jeg prøver at samle nogle indlæg om forskellige civilretlige problemstillinger, og dine synspunkter ville være et interessant bidrag".

Mille svarede glad, at det ville hun da gerne, og de aftaltes at mødes sent på eftermiddagen for at diskutere projektet lidt nærmere. Hun så undersøgende på hans ansigt, men hans udtryk afslørede intet om andet end almindelig professionel interesse. Nå, men i det mindste ville hun få chancen for at være alene med ham...

Senere på dagen bankede hun spændt på hans dør. Hun havde været hjemme og friske sig op og skifte tøj, men nu følte hun sig pludselig fjollet – hun var nok bare en elev for ham. Men da han åbnede døren og stak hende et stort smil, var hun alligevel glad for, at hun havde gjort sig den ulejlighed. Hans kontor var hyggeligt og lidt rodet med bøger alle vegne og smukke litografier på væggene. Hun satte kurs mod en stol foran skrivebordet, men han gik hen og satte sig i den gamle, skotskternede sofa og klappede på puden ved siden af sig. "Sæt dig her, den stol er ikke særligt behagelig". Hun satte sig forsigtigt ved siden af ham i den lille sofa og holdt vejret i spænding, da hun kunne mærke varmen fra hans krop imod sin. Det var lidt svært for hende at koncentrere sig om det, han sagde, men hun fik da nikket et ja tak til hans tilbud om te. Hun satte den fulde kop på bordet foran sig og var snart optaget af deres samtale – så optaget, at da hun rakte ud efter en kuglepen, væltede hun tekoppen, og teen sprøjtede ud over dem begge.

Mille gispede og rejste sig med det samme. Hendes hvide bluse var helt gennemsigtig foran, og hendes nederdel var også godt sprøjtet til. Hvad værre var, hans bukser var også våde. Hun var sønderknust og undskyldte febrilsk, mens hun forgæves forsøgte at holde den ene arm over brysterne, hvis mørke brystvorter var synlige under det våde stof. Hvorfor havde hun dog ikke taget BH på? Michael greb et par lommetørklæder fra en pakke, der lå på bordet, og begyndte at duppe sit skridt, der var helt vådt. Han så på hende og begyndte at grine. Hun må have set komisk ud, som hun stod dér med armene på kors over brystet og febrilsk røde kinder. Han sagde ingenting, stillede sig bare helt hen til hende, og så begyndte han langsomt at knappe hendes skjorte op.

"Vi må vist hellere få dig ud af det våde tøj", sagde han med en stemme, der pludselig var lidt hæs. Mille stod helt stille og lod sine arme falde ned. Hun kunne ikke tro sit held… Hun var nøgen til livet nu, og Michael lod sine øjne glide ned over hendes nøgne bryster, inden han trak hende ind til sig og kyssede hende på munden. Blidt og længe – og så hedt, at Mille kunne mærke sine ben give efter under sig. Han trak nederdelen af hende og smed den i hjørnet, og så satte han hende blidt ned på sofaen, mens han trak sin egen sweater og de våde bukser af. Så stod han dér foran hende, med den muskuløse overkrop blottet og en synlig bule bag de røde boksershorts. Mille sank engang, og så rakte hun en hånd frem og fik hans næsten helt stive pik ud af underbukserne.

Hun satte læberne mod hans penishoved, og så lod hun langsomt tungen glide hen over den lille revne, og ned ad skaftet, helt ned til bunden og op igen. Michael stønnede svagt og lagde hænderne på hendes skuldre. Hun blev ved med at slikke ham, indtil hans pik føltes, som om den skulle eksplodere, og så trak han sig væk. Han satte sig på knæ foran hende og spredte hendes ben. Mille jamrede sig af lyst, da hans tunge ramte hendes spændte klitoris. Han suttede og slikkede hendes klit og kusse, til hun kom i en orgasme, der fik hendes krop til at spændes som en flitsbue af ekstase. Så lagde han hende ned i sofaen og lagde sig ind til hende. Han kærtegnede hendes bryster, mave, hals og ansigt med hænder og læber, til hun nærmest tiggede ham om at tage hende.

Så lagde han sig oven på hende og trængte ind i hende. Hans pik gled helt ind, til han var i bund, og de jamrede begge to, da han trak sig tilbage og stødte lidt hårdere til. Så kneppede han hende, skiftevis langsomt og hurtigt, til de begge var svedige og forpustede, og da de ikke kunne holde det ud længere, og han kunne mærke sammentrækningerne fra hendes orgasme om sin pik, stødte han til en sidste gang og udstødte et brøl, mens han pumpede sin sæd ind i hende.

Bagefter lå de og pustede ud på sofaen, indtil Michael satte sig op og sagde, "Jeg må vist hellere køre dig hjem, sådan som dit tøj ser ud". Den praktiske bemærkning fik følge af et svedent og lystent grin, og Mille så frem til at gentage successen i sin behagelige seng.

Læs flere erotiske historier: