Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Fraekke Sange

Her kan du finge en liste over de frækkeste og mest sexede Danske sange. De sexede sange går over hele spektret. De går fra tekster frække damer hård sex og helt til en anden boldgade, hvor det minder mere om lystige sange eller frække viser. Der er både sange om sex fra Suspekts beskidte områder af København til Johnsons velkendte Aarhus. Der er ikke kun rap at finde på listen, der er andre kendte sange, men en ting har de til fælles.

Listen vil blive opdateret løbende, så hold godt øje og find din frækkeste yndlingsang. Hver sang har vi givet sex score fra en skala fra 1 til 5 stjerner, hvor sexet og frække de er.

★★★★★ I Kinky Fætter fra Suspekt er der intet overladet til fantasien, alt er fuldomment eksponeret, intet er overladt til fantasien. Så det er helt klar, at den får 5 ud af 5 stjerner muligt. Det er nok også for mange, en af de mest ekstreme seksuelle sange, de kender på dansk.

★★★★☆ Det brune punktum har alle dage leveret skøre sange, med en helt klar morsom tone. Sangteksterne er som regel fyldt med masser af humor. Omkvædet lyder på "Jeg vil i seng med de fleste: Mænd og koner og heste, grise, køer og får Jeg vil i seng med de fleste: Dem med kraftigt, men også dem med sparsomt hår".

★★☆☆☆ Rollo og King var super populære med deres meldoi grand prix sang i starten. Her er en sang om forhold og hvordan man kommer til at gå i stå. Den er ikke så fræk, men den har enkeltl linjer som "På en støvet bænk i fælleparken, fik vi ny inspiration, og det var her at vi fik børn i tankerne for det var uden prevention"

★★★★☆ "Han har en lang pik som alle pigerne vil have, men han giver den kun til mig når jeg vil jeg vil jeg vil smage.", Medina er ikke sky for at vise krop og her er hun heller ikke bange for at sige tingene lige ud.

★★★☆☆ Stephanie synger frækt om forførelse og kontrol. Der er hel klar sexet tone over denne sang, som man ikke kan andet end synge med på.

★★★★☆ En sang som måske ikke handler om seksuelle akter, men sangen handler om sex og billige piger. Kidd er også straightforward med alting og ligger ikke skjul på tingene.

★★★★☆ Johnson leverer altid sangtekster med et blink i øjet hvor han snakker om sin hjemstavn i Aarhus. Det er en fræk sang fyldt med swag og sex.

★★★☆☆ Drengene fra Angora leverer altid en sjov sang. På blind date er alting ikke altid som man tror, en fræk sang med en sjov tekst. Den er måske ikke sexet på den frække måde, men stor underholdning.

★★★★★ Suspekt får to pladser på listen. Deres varemærke er det ekstrem ekslpicitte, sammen med det helt groteske og hårdheden er ikke at tage fejl af. En sang med et omkræv der lyder på "Sut den op fra slap", så er ingen i tvivl om hvad den handler om.

★★★★☆ Onkel Dum og bananerne var et dansk humør-kultband. Mange kender nok denne sjov, for den meget stærke seksuelle undertone og "spændende" lyrik.

★★★★☆ Nik og Jay er altid kække og giver en seng om flotte kvinder og det unge vilde liv. Sangen sprudler af sex og fuld fart.

★★★☆☆ En klassisk lystig vise fra filmen Piger Til Søs fra 1977. En klassisk lystig vise fra halvfjerserne, men den lystige steming er i hvert fald ikke til at tage fejl af.

Læs også

Erotiske historier

De frække sangtekster oser af sex. Det kan få fantasien igang og man kan tit komme til at tænke sig andre steder hen. Hvis du savner nogle ligeså saftige historier, kan man også læse erotiske historier her på siden. Som med den frække sange, så er kreativiteten ingen mangelvare. Her kan man læse om hvad man har lyst til, om det er hårdt eller blidt. Der er noget for en hver smag.