Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Pia

Steen så træt ud, da han kom hjem fra arbejde. "Din stakkel", mumlede Pia ind i hans øre, da hun gav ham en omfavnelse, "du ser ud, som om du trænger til et godt bad og en stiv drink". Steen kyssede hende og løftede smilende hendes ansigt op imod sit, mens han holdt hende om hagen. "Et bad ville være godt, men jeg har nu også andre planer for aftenen". Han holdt en pose frem, og Pia så den var fra deres yndlingsbutik – slikbutikken, som de spøgende kaldte den. "Hvad har du nu købt?" spurgte hun smilende, mens hun mærkede de velkendte sommerfugle i maven. Efter 10 års ægteskab var det dejligt, at de stadig kunne have det sjovt i sengen. Det hjalp nu også, at der lå en skøn erotisk forretning i byen, der bød på alskens sjovt legetøj.

Hun åbnede posen og rødmede helt ved synet af dens indhold. Steen havde købt et sæt med frække buttplugs, som de havde kigget på nogle gange men aldrig taget mod til sig at købe før. Og hvad var det? Et bondagesæt, komplet med seletøj, maske og pisk. Han havde også købt massageolier og en lækker ny vibrator. Pia så ham i øjnene, "Jamen så må vi vist hellere få det bad", sagde hun med et frækt smil. De tog et brusebad sammen, og Pia nød synet af hans krop dækket af hvidt sæbeskum. Hun masserede hans ryg og skuldre lidt i badet, og han vendte sig og kyssede hende blidt. "Vent", sagde han, "jeg vil prøve noget af vores nye legetøj". Pia skænkede drinks til dem i køkkenet, og da hun kom ind i soveværelset, så hun, at Steen havde rigget bondageremmene op i sengen. Han stod der med pisken i hånden og øjne, der lyste af spænding og begær. De drak grådigt af den whisky, hun havde med, og så tog han fat i hende og kastede hende ned på sengen. Snart var hun ubehjælpeligt bundet til sengestolperne, liggende på maven med spredte ben og blindfold på, så hun ikke kunne se noget. Pia var lidt nervøs – var det her nu også noget for hende?

De havde danset lidt rundt om det før, endda prøvet lidt blid bondage med tørklæder, men det her var alligevel et stort skridt at tage for dem. Hjælpeløs lå hun der og kunne kun vente på, hvad der ville ske nu. Så mærkede hun en iskold fornemmelse mod sin ryg. Steen førte langsomt en isterning over hendes lænd og op over ryggen. Den isnende kulde fik hendes hud til at trække sig sammen gav hende gåsehud. Så kom hans tunge. Han slikkede og bed let i hendes balder, og Pia stønnede svagt. Han sad overskrævs på hende nu, og hans pik pressede sig ind mod hende, så hun vidste, han allerede var ophidset.

"Nå, skal du have det lidt hårdere?" Steens stemme var ru, næsten uigenkendelig. Pia faldt ind i rollen og jamrede, "Ja, jeg har været uartig, straf mig, pin mig!" Et sviende piskeslag ramte hende hen over balderne. Hun bed smerten i sig og hvæsede "Igen, slå mig igen!" Steen gav hende endnu et rap over balderne, og hun vred sig, dels i smerte og dels i nydelse. Ja, det gjorde lidt ondt, men det pirrede også hendes krop, og hun kunne mærke, at hun var blevet godt våd og liderlig nu. Endnu et par rap, og så kom der endnu en isterning. Kontrasten mellem de varme piskeslag og den kolde is gjorde Pia endnu mere liderlig.

Hun vred sig endnu mere og stønnede af ophidselse. Nu kunne hun mærke Steens fingre på sin krop. Glatte af massageolie gned de hendes skamlæber og klitoris, til hun skreg af nydelse. Det dunkede i hendes skede, og hun var lige ved at komme, da hun mærkede koldt stål mod sin hud. Tiden var kommet til at prøve de nye buttplugs. Pia klemte nervøst balderne sammen i frygt for den smerte, der ville komme nu. Men Steen slog hende på balderne med flad hånd, så det sang. "Slap af! Det er mig, der bestemmer nu, og du har bare at slappe af og nyde det!" Pia hørte humoren i hans stemme, og det fik hende til at prøve at afslappe musklerne, så han kunne komme til. Steen gned sine hænder med massageolie igen og førte forsigtigt en finger ind i hendes røv. Ganske langsomt begyndte han at føre den frem og tilbage, til Pia slappede helt af og begyndte at nyde det. Så kom det kolde stål igen, og Pia mærkede, hvordan det gled ind i hende uden modstand. Hun nød fornemmelsen, fandt hun pludselig ud af, og Steen begyndte at eksperimentere med de forskellige plugs. Pia stønnede og vred sig, mens hans hænder og det nye legetøj gik på opdagelse i de hemmeligste dele af hendes krop, og hun troede, hun skulle besvime, da hun pludselig hørte vibratorens snurren.

Steen førte den vibrerende dildo ind i hendes kusse, mens han manipulerede en stor buttplug i hendes røv. Hun skreg af lidenskab, mens han førte dildoen ind og ud i en fast rytme. På et tidspunkt blev det for meget for hende, og hun skreg sin orgasme ud i soveværelset. Steen tog legetøjet væk og satte sig oven på hende. Hans tunge gled legende ned ad hendes ryg, og han rakte ind under hende og fik sine hænder rundt om hendes bryster. Så bed han hende blidt i nakken og skuldrene, mens han masserede hendes bryster. Igen kunne hun mærke hans svulmende pik mod sin bagside, og hun tiggede og bad ham om at tage hende.

Steen satte sig op og tog mere massageolie på hænderne. Så begyndte han at gnide hendes kønslæber, klitoris og røvhul ind i olie igen. Hans fingre gled ind og ud af hende, og Pia tiggede igen om at få hans pik inden i sig. "Ja ja, du skal nok få pik", hviskede han hæst, "slap nu bare af og tag, hvad der kommer". Pia kunne mærke, at han løsnede remmene om hendes ankler, og så trak han hende op, så hun lå på knæ med hoved og overkrop ned mod sengen. Hun kunne fornemme, at han satte sig mellem hendes ben, og så mærkede hun hans pik begynde at presse mod hendes anus. Pia nåede lige at tænke, "Det kan vi da ikke, han er for stor, det kommer til at gøre ondt", og så var han i bund.

Han stødte langsomt og forsigtigt, og Pia gav slip på smerten og begyndte at nyde det. Hun stivnede, da hun mærkede vibratoren mod sin kusseåbning. Så kneppede han hende i begge huller, og det sortnede næsten for hendes øjne, så liderlig var hun. Hun begravede ansigtet i lagnet og skreg højt af lyst, "Tag mig, tag mig hårdere". Steen satte farten op, og hans pik dunkede ind i hende, samtidig med at hendes kusse blev fyldt af den vibrerende dildo. Steen begyndte at stønne højt, og snart kunne hun mærke, at han stødte hurtigere og dybere, og så eksploderede de begge to i en intens orgasme, der fik dem til at kollapse, han oven på hende.

Da de havde sundet sig, løsnede Steen hendes remme, og de kælede blidt for hinanden, mens de lå tæt sammenslynget. "Er du OK?", spurgte Steen og førte kærligt fingrene ned langs hendes kindben. "Mere end OK", svarede hun smilende, "men næste gang er det dig, der bliver bundet, og så skal du bare se løjer". Steen kluklo og trak hende ind til sig. "Åh nej", sagde han, "så må jeg hellere se at få lidt søvn. Og snart sov de begge de uskyldiges søvn.

Læs flere erotiske historier: