Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Når mænd møder kvinder

Det er ikke altid lige så let, det der med at møde damer. Der findes et hav af klicheer, som forlængst er gået af mode. De traditionelle scorereplikker holder ikke længere, man bliver simpelthen nødt til at tale direkte fra hjertet – selvfølgelig ikke helt usødet.

Scorereplikkerne er mere en fornærmelse end et kompliment. Ved at smide en stardart linie til en dame, fortæller man hende, at man synes hun ser dum nok ud til, at falde for en dårlig replik. Og vi ved med garanti, at fornærmelser ikke er den bedste taktik, man kan benytte sig af. Her er en lille gennemgang af de ting, man skal ungå, når man lægger an på en kvinde.

Se hende ikke som en ”forhindring”. Hvis du føler at det er en kæmpe opgave at skulle takle hende, og du allerede forventer det værste, så vil du distrahere dig selv. Hvis du allerede er indstillet på det værste, så vil du prøve at løse problemer, som ikke er der. Lad være med at gå til slaget, som om du allerede har tabt.

Lad være med at kontakte hende underlige steder. Det kan godt være at du føler, at du er fuldstændig uimodståelig når du er i fitnesscenteret, men sådan har hun det højest sandsynligt ikke. Det er akavet og I sveder begge. Hun har helt sikkert heller ikke den store trang til, at small-talke mens hun træner. Omgivelserne bliver nødt til at være afslappede for jer begge før, at en successfuld samtale kan komme ud af det.

Er hun overhovedet ude på at score? Når du ser hende i selskab af sine veninder, så overvej igen om det lige skal være i aften, du skal lægge an på hende. Måske kunne du diskret præsentere dig selv, og gøre hende opmærksom på din interesse. Så kan hun selv bryde ud af sit selskab, hvis hun er interesseret i dig. Hvis du derimod bliver inviteret ind i selskabet, så gør dit bedste for at skabe en god stemning blandt jer allesammen.

Gør det klart. Hvis du nu ender i den situation, at du sidder i selskab med hendes selskab, så er det vigtigt at du, på trods af nervøsitet, ikke kun snakker til hendes veninder. Så vil hun straks tro, at det ikke er hende, men hendes veninde(r), du er interesseret i.

Vær aldrig pløre fuld. Eller gem det til I er godt inde i jeres forhold. Der er intet mere ucharmerende end at skulle tage sig af en fuld, voksen mand, som ikke selv kan gå på toilettet, som starter slagsmål eller bare er uforskammet. Det går bare ikke. Denne regel gælder dog både for mænd og kvinder.

Benyt dig ikke af dårlige scorereplikker. Det går simpelthen ikke. Du fornærmer hende med din dårlige humor. Scorereplikker hører kun til i romantiske, amerikanske komedier, og ikke i den virkelige verden. Desuden danner du også er dårligt billede af dig selv, når du benytter dig af dårlige replikker. Hun forstiller sig helt sikkert, hvordan du sidder derhjemme og læser ”Dating for Dummies”. Scorereplikker er passé.

Samtalen skal ikke kun dreje sig om dig. En hel samatle som kun handler om dig, er ikke lige just hvad damerne leder efter. Den skal heller ikke kun handle om hende, men der skal være god balance. Du virker usikker og uinteressant, hvis du kun kan snakke om dig selv. Det virker også som om, at du har nok i dig selv, siden du ikke kan overkomme at stille spørgsmål. Vis hende at du er interesseret, når det nu alligevel er grunden til, at du overhovedet snakker med/til hende.

Hold afstanden. Det er vigtigt at du repektere hendes personlige rum. Lad være med at være for ”touchy” og press ikke for hårdt på. Det er generelt en god regel at holde samme afstand til hende, som du ville holde til enhver anden fremmede. Mødes I på en bar, hvor stemningen er en smule mere intim, så kan man godt læne sig ind og hviske hende i øret, hvis nu musikken er for høj. Det vigtigeste er nok bare at læse hendes signaler. Berører hun du dig eller giver udtryk for gerne at ville, så burde der ikke være noget problem i at stryge hendes hånd. Men det er hende der bestemmer.

Er hun allerede optaget? Find ud af det forholdsvist hurtigt. Det er akavet for hende at skulle trække en samtale i langdrag, fordi det virker for defensivt at udbryde ”jeg har en kærste”, som det første i en samtale. Spor hende ind på det, så du selv har en fornemmelse af, om hun overhovedet er interesseret i at møde nogen. Desuden gider du vel heller ikke, at bruge en hel aften på at snakke med hende, hvis hun, når du tror den er hjemme, lader bomben falde.

Vær ikke for fokuseret på hende. Det er svært at skulle tage kontakten til en, man finder interessant, men slap af. Du virker for ivring hvis du er for fokuseret på hendes reaktioner og bevægelser. Det er bestemt ikke en dårlig ting at du er så interesseret, men det kan få hende til at føle sig utilpas, og så kommer det i hvert fald ikke til at ske.

Ellers så bare giv den los. Der er ingen grund til ikke at tage kontakten til en kvinde, du skal bare være bevidst om hvad du gør. Husk at kvinder elsker at blive begæret, så længe det er på den rigtige måde.