Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Når Enden Er God

Der var trængsel i butikken, og Kaya havde svært ved at finde det rigtigt kort. Der var kort med overkære bamser, der gav hinanden røde roser, og kort med overdrevent smukke solnedgange og alt for højtravende ord. Men ingen af dem var rigtigt hende – eller Per. Hun sukkede. Valentines dag – det skulle være så romantisk, men det var svært at finde den rigtige balance. I år havde de lovet hinanden at prøve at fejre dagen.

Det havde ellers ikke været en succes de foregående år. Et år havde hun fået skaldyrsforgiftning i den fiskerestaurant, de havde glædet sig sådan til at prøve. Hun tilbragte det meste af aftenen på dametoilettet, hvor hun kastede op, mens stakkels Per sad alene i restauranten og spiste sin hovedret. Et andet år havde de planlagt en hyggelig aften, men så var Per nødt til at tage på forretningsrejse i sidste øjeblik. Og så var der det år, hvor han havde influenza, og det år, hvor de havde skændtes og ikke engang var på talefod…. Så nej, Valentines dag var ikke deres mest vellykkede højtid. Men i år skulle det være!

Kaya valgte et kort, der ikke var for sukkersødt og gik hen til kassen. Hun skyndte sig ud af butikken og hen og hente gaven, og så var det hjem og gøre sig klar. Hun tog et bad, smurte kroppen ind i den lækre kaviarcreme, Per havde givet hende til jul, og tog parfume på. Så satte hun håret og lagde make-up. Telefonen ringede. Det var Per, der sagde, at han var blevet forsinket af et møde, men at han var på vej nu. Kaya så sig i spejlet og smilede anerkendende til sit spejlbillede. Ikke dårligt for 33! Hendes bryster var stadig runde og faste, og hun kunne takke de mange timer i fitnesscenteret for de veltrimmede lår og baller.

Hun trak den røde kjole ned over hovedet og lynede den i siden. Den sad som støbt om hendes bryster og liv, mens det florlette skørt svingede om hendes knæ, når hun gik. Så var hun klar! I samme øjeblik dyttede Per udenfor, og hun løb ud ad døren. Han stod ved siden af bilen og åbnede døren for hende, da hun kom hen imod ham. "Mange tak", sagde hun smilende, "det burde være Valentines dag hver dag!". Per kyssede hende på kinden og sagde, "Du ser fantastisk ud, skat." han så nu ikke ringe ud selv, tænkte hun. De svagt grånende tindinger klædte ham, og hans slanke fysik så godt ud i et grå jakkesæt.

Snart var de på vej til restauranten, og Kaya glædede sig til at prøve de mange lækkerier, aviserne skrev om. Men mest af alt glædede hun sig bare til for en gangs skyld at nyde en romantisk aften med sin mand. Hun smilede ved tanken om kortet, der lå i hendes taske, og hun rakte armen ud og begyndte at kæle for de små, korte hår i hans nakke, mens han kørte. Han smilede til hende og sagde, "Det er lidt af en køretur. Prøv at åbne handskerummet; jeg har forberedt lidt lækkert til turen." Spændt åbnede Kaya handskerummet og fandt en lille, kold flaske champagne og to champagneglas af plastic – sikkert fra en af hans flyveture, men romantisk, det var det da! Hun skænkede champagne til dem begge, og han tog en enkelt slurk uden at slippe vejen med øjnene.

"Jeg må hellere være forsigtig, det er jo mig, der er chauffør", grinede han. De kørte et stykke tid – restauranten lå langt uden for byen, i en privat skov – og Kaya var begyndt at blive sulten. Hun drak resten af champagnen, og de sludrede om vejr og vind, da et eller andet pludselig ramte bilen som et godstog. BANG, sagde det, bilen begyndte at slingre, og pludselig var der glasstumper alle vegne. Kaya skreg, og Per bandede, mens han fik stoppet bilen. De stod ud og så, at de havde ramt et rådyr. Dyret var stendødt og lå i kanten af vejen. Hvad værre var, bilen så ikke ud til at kunne flytte sig en meter. Forruden var knust, motorhjelmen var trykket ind, og to af hjulene var punkteret. Per prøvede at ringe efter hjælp, men åbenbart var der travlt hos Falck, for han kunne ikke komme igennem. Kaya stod og trippede, hun var lidt chokeret, og også virkeligt ærgerlig, for nu så det ud til, at endnu en Valentines aften var ødelagt. Da hun mærkede et par regndråber på sin kind, så hun op på den nu temmelig truende aftenhimmel. "Vi bliver nødt til at finde ly", sagde hun, "vi kan ikke sidde i bilen, og det begynder at regne nu". Per nikkede barsk og fandt en lommelygte frem fra bilens bagagerum. Der var også et tæppe og en advarselstrekant, som han satte op med det samme.

De gik et lille stykke tid og var efterhånden blevet godt våde, men pludselig råbte Per, "Se der, er det ikke et hus?" De gik hen imod det. Det var et lille hus af træbjælker, sikkert til brug for skovfogeden. Per bankede på, men der var ingen hjemme – huset så også helt mørkt og forladt ud. Han tog i døren, og til hans overraskelse gik den op. De skynde sig indenfor. Per fandt en lyskontakt og tændte for lyset. "Her er da ganske hyggeligt", sagde han. Kaya nikkede, hun var stadig skuffet over tingenes udvikling. Det eneste møbel ud over et lille bord og en enkelt stol var en seng, og den satte hun sig på, mens hun sukkede. "Hvorfor går der altid noget galt, når vi skal fejre Valentines dag?", spurgte hun opgivende.

Per satte sig ved siden af hende og gav hende et knus. "Vi må bare få det bedste ud af det", sagde han og kyssede hende; først med lukket mund, men så åbnede han læberne og lod sin tunge glide ind i hendes mund. Kaya lagde sig ned og trak ham ind til sig, og de kyssede længe og inderligt. Per satte sig op og sagde, "Gad vide, om vores værter har efterladt nogen drikkevarer?" Han gik på jagt, og minsandten om ikke der var en flaske whisky. Han fandt to støvede glas frem, som Kaya tørrede af i sin kjole, og så drak de en tavs skål. Per løftede Kaya op, så hun sad på sengekanten, og så trak hun hendes kjole over hovedet på hende. Han udstødte et beundrende fløjt, da han så det nye undertøj. "Sexet", sagde han med hæs stemme.

Per afførte sig hurtigt sit tøj og stod foran hende, nøgen og med sit nu stive lem lige ud for hendes ansigt. Kaya fyldte munden med whisky, og tog ham i munden. Han stønnede, da alkoholen ramte hans svulmende penishoved, og hun sank, mens hun begyndte at slikke hans pik. Han lagde hænderne på hendes skuldre og førte sin pik ind og ud af hendes mund, som om han kneppede hende, og hun kunne smage lidt sædvæske i det bageste af munden. Hun kælede for hans nosser, og han stønnede højt. Inden det blev for meget for ham, greb han hende og vendte hende om, så hun lå på alle fire. Så mærkede hun hans tunge ved sin kusseåbning.

Han slikkede hendes skamlæber og indgangen til anus, og hans fingre fandt frem til hendes klitoris. Han blev ved med at lege med hendes klitoris, mens hans pik gled ind i hende, og så kneppede han hende hårdt og liderligt, indtil de begge kollapsede i en kæmpe orgasme. Per kyssede hendes ansigt, da de lå sammen bagefter. "Det er da ikke den værste Valentines dag, vi har haft", hviskede han, og de grinede begge to.

Læs flere erotiske historier: