Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Mette

Bare 10 minutter til, så kunne hun godt gå. Mette sukkede. Dagen var lang, når man bare gerne ville hjem og tage et bad, læse en bog og spise restepasta af plasticskålen. Hun så på uret endnu engang, og hendes kollega Erik så det og grinede. "Nå, der er nok en, der har en fræk aftale i aften", sagde han og puffede til hende med et svedent grin. "Nej", svarede Mette rødmende, "jeg synes bare, det har været en lang dag."

Det havde det også. Dagen var startet med en sur opringning fra en kunde, som allerede havde problemer med sit system kort tid efter installationen. Derefter var det gået slag i slag: De havde tabt en stor ordre, fordi en af sælgerne havde dummet sig med specifikationerne, hendes chef var i dårligt humør og havde snerret af alle hele dagen, og for at gøre det hele værre havde hun tabt en af sine yndlingsørenringe. Puha! Det var godt, at det var fyraften nu!

Kort efter var Mette på vej hjem i S-toget. Hun lænede træt hovedet tilbage mod sæderyggen og drømte om et varmt bad og måske et glas vin på kanten. Men da hun lukkede sig ind, hørte hun en mærkelig lyd inde fra lejligheden. Var det vand? Hvordan kunne det dog… Mette skyndte sig ind for at se, hvad der var galt.

Hun stoppede, chokeret ved synet af sin dagligstue, hvor vandet fossede ud gennem en stor revne i loftet. Alting var vådt i den lille stue – selv det nye, blå tæppe hun lige havde købt i Ikea. "Nej, nej, nej!", stønnede hun, mens hun styrtede rundt og reddede så meget, hun kunne. Gudskelov stod både bogreol og fjernsyn i den anden ende af stuen, men hendes sofa var pjaskvåd, ligesom kaffebordet og den hyggelige lænestol.

Hun fandt et telefonnummer på en 24 timers blikkenslagerservice og ringede dem op. De lovede at komme inden for en halv time og bad hende om at slukke vandet. Hun tog sig til hovedet – hvorfor havde hun ikke gjort det allerede? Hvor var det nu, hovedafbryderen var…. Hun fandt den og slukkede for vandet. Efter nogle minutter holdt vandet op med at løbe ned fra loftet. Hun ringede til Ejendomsservice, men ingen svarede. Typisk, tænkte hun, de lukker vel klokken fire.

Hun lagde en besked på svareren, så de i det mindste vidste, hvad der foregik, og så gik hun i gang med at tørre op. Kort tid efter ringede det på døren, og hun trykkede på knappen til bygningens døråbner. Blikkenslageren var omkring hendes alder, høj og lys og smilende. "Hej", sagde han, "jeg hører, du har et akut problem". "Det kan man da sige" - hun kunne ikke lade være med at smile til ham - "vandet fossede ind i min stue, da jeg kom hjem". Han kom ind og så på den våde stue og revnen i loftet. "Tak skal du have", sagde han, "jeg tror, der er sprunget et rør".

Snart var han i gang. Stående på en stige med hovedet op gennem revnen hørte hun ham sige, "Ja, det er et sprunget vandrør. Han trak hovedet ud og sagde, "Jeg kan godt reparere det med det samme, hvis du vil". Mette sukkede – dér røg hendes stilleaften med bad og bog. "Ja tak", sagde hun træt, "det ville være dejligt". Hun viste ham, hvor loftslemmen var, og han gik i gang med at hente materialer i bilen. Da han kom ind igen, stod Mette i døråbningen til køkkenet og skænkede sig et glas vin. Hun kunne måske ikke få det bad, men vinen, den kunne hun da nyde! Blikkenslageren grinede til hende. "Det ser godt ud", sagde han. "Ja, jeg ville tilbyde dig et glas, men det er vist ikke så godt", smilede hun. "Nej, ikke nu, men jeg kan måske have det til gode? Det varer ikke så længe, det her." Hans smil blev endnu bredere, da Mette rødmende sagde, "Ja, det er vel i orden".

En times tid senere var røret repareret, og blikkenslageren havde tændt for vandet igen. Han havde også stillet et par fugtfjernere ind i lejligheden, som udsendte en ganske hyggelig brummen. Mette rakte ham det aftalte glas vin, og de skålede, siddende på de små køkkentaburetter. Han præsenterede sig som Klaus med K. De hyggesnakkede lidt, og Mette skænkede mere vin til dem begge. Klaus var sød og charmerende, og hans øjne spillede levende i stearinlysenes skær. Mette kunne mærke, hvordan hun lo lidt højere end normalt i hans selskab.

"Og alt jeg ville i aften, var at tage et bad", sagde hun og så skråt på ham. "Det lyder dejligt", sagde han og lod sin hånd strejfe hendes, "gør du bare det, så holder jeg fortet imens". Han bøjede sig frem og lod sine læber glide langsomt langs hendes kind. Snart lod Mette sig glide ned i det varme skumbad, åh, det var godt. Hun lænede hovedet tilbage og tænkte på Klaus, der sad i køkkenet. Ganske som hun smilede for sig selv, stod Klaus foran hende. Nøgen og lækker skinnede hans krop i stearinlysenes svage skær. Mette gjorde en lille bevægelse med hånden, og Klaus gled ned i badet til hende.

Han lagde benene rundt om hende og tog hende i sine arme. De kyssede, længe og hedt, og Mette mærkede sine brystvorter blive stive. Ikke kun det, hun kunne mærke, at hans lem rørte på sig, og snart var han stor og stiv. Mette tog ham i hænderne og begyndte langsomt at massere ham under vandet. Klaus stønnede svagt og tog fat om hendes bryster. "Ja, sådan", hviskede han ind i hendes øre, "åh, du er dejlig". Han løftede hende lidt op og sænkede hende så langsomt ned over sig, så hans pik gled ind i hende. Mette stønnede liderligt og hviskede, "Ja, sådan, åh ja". Hun bevægede sig op og ned ad hans lange, stive skaft.

Efter et stykke tid løftede Klaus hende op med et snuptag og vendte hende om, så hun lå på alle fire med hænderne på badekarrets kant. Han trængte ind i hende bagfra, og hans fingre fandt frem til hendes klitoris, hvor de blidt legede med den hårde knop. Mette stønnede. Hun kunne mærke varmen brede sig i hendes krop, og hendes åndedræt blev hurtigere og hurtigere. Klaus kneppede hende, dybt og hårdt, og orgasmerne rullede ind over hende, igen og igen. Så trak han sig ud og pustede lidt, mens han kyssede hendes ryg. "Skal jeg tage dig bagi? Skal jeg?" Mette nikkede lidt tøvende. Hun havde prøvet det før, men det havde gjort ret ondt. Mon det ville være OK denne gang?

Klaus greb hendes babyolie fra hylden og smurte sin pik ind i olie. Så greb han fat om hendes hofter og førte sit lem ind i hendes røv, langsomt og forsigtigt. Til sin overraskelse syntes Mette, det var dejligt, en slags sød smerte. Snart var Klaus helt i bund, og han begyndte at bevæge sig frem og tilbage, frem og tilbage. De stønnede begge højere og højere nu, og efter få minutter kom de begge sammen i en højlydt orgasme.

Bagefter lå de tæt sammenslynget i karret. Mette kom til at grine, da Klaus hviskede i hendes øre, "Er der flere rør, du skal have ordnet i dag?" Hun daskede blidt til ham og spurgte, om han eventuelt kunne være interesseret i at henlægge seancen til soveværelset. "Medmindre du kun arbejder i rum med vandforsyning?" De fortrak grinende til soveværelset.

Læs flere erotiske historier: