Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Maria

'Det var dog utroligt', tænkte Maria, 'nu er jeg kommet i den her café i snart to år, og han kigger stadigvæk lige gennem mig!' Hun sippede til sin caffe latte, mens hun i smug kiggede på genstanden for hendes ærgrelse. Hans hænder arbejdede hurtigt, mens han betjente de mange kunder, der kom for at nyde den gode kaffe og de lækre kager og sandwiches. Han havde altid et smil og en kvik bemærkning både til Maria og de andre kunder, men mere end det blev det altså heller ikke til – til Marias store fortrydelse.

Hun kunne ellers næsten ikke stå for de buskede bryn og lange øjenvipper, der var flotte og mørke på trods af hans blonde manke. Maria sukkede. 'Han er vel gift, eller i hvert fald har han en kæreste, tænkte hun. Det var ikke så længe siden, hun havde opdaget, at hun tog sig lidt længere tid med at gøre sig i stand, når vejen skulle forbi cafeen. Hun var ellers ret omsværmet og havde normalt ikke problemer med at tiltrække mændene – men ham her, Tobias hed han ifølge hans navneskilt, han var altså ikke sådan til at charme, lige meget hvor meget hun prøvede at flirte. Hun kunne ellers godt tænke sig....

Maria sukkede, drak resten af sin kaffe og rejste sig. 'Går du allerede', var der en der spurgte. Maria vendte sig om, og til hendes store overraskelse var det Tobias, der stod dér med et lille smil på læben. Han holdt en bakke med brugte kopper og tallerkener. Maria blev helt rød i hovedet og fumlede med sine nøgler. 'Ja, jo, ja, jeg skal jo på arbejde – frokosten er forbi', sagde hun lidt famlende. 'OK, jamen, så ses vi vel igen i morgen, samme tid?', spurgte han og så hende direkte i øjnene. 'Ja, det, øh, det kan vi da godt sige', stammede Maria og undrede sig over, hvornår hun var blevet så usikker.

Hun næsten løb ud af cafeen, og resten af dagen forløb i en tåge af spændt forventning. Det var lørdag næste dag, og hun havde fri, så hun tog sig god tid til at gøre sig klar. Håret fik en ekstra tur med hårtørreren, hun gjorde sig umage med makeuppen, på kom yndlingssommerkjolen, der smøg sig så forførende om hende bryster og bagdel, og det dyre undertøj fra La Perla. Man vidste jo aldrig...

Og så afsted til cafeen. Med bankende hjerte åbnede hun døren – og stoppede brat. For Tobias var ikke bag baren som sædvanlig. Det var en fyr, hun aldrig havde set før. Maria stod stille, som ramt af lynet. 'Har jeg virkelig gjort mig al den umage, og så er han her ikke engang? Hvor er jeg dum – han mente garanteret ingenting med det. Han er overhovedet ikke interesseret', tænkte hun. Så mærkede hun en hånd på skulderen. 'Hej', lød det. Tobias grinede over hendes forvirring. 'Ja, jeg har fri i dag, men jeg tænkte, at vi så måske kunne drikke en kop kaffe sammen?' Maria blev helt varm af glæde. De satte sig ved et af bordene, og tiden fløj, mens de snakkede, grinede og flirtede. Tobias havde været i et forhold, viste det sig, men nu var han single igen, og det skulle da fejres, sagde han varmt og klemte hendes hånd under bordet.

Efter et par timer spurgte Tobias nærmest henkastet, om hun havde lyst til at se hans lejlighed. 'Den ligger lige om hjørnet', sagde han lokkende, mens han dinglede nøglerne på pegefingeren. Maria tøvede ikke i to sekunder. 'Ja tak', sagde hun, 'det vil jeg da gerne'. De stoppede flere gange i opgangen og kyssede. Hans tunge var ivrig og søgende, og Maria mærkede, hvordan hun blev helt blød i knæene, da hans hænder søgte ind mellem kjolens knapper og kærtegnede hende på brystet.

Tobias' lejlighed var varm og hyggelig. Han forsvandt ud i det lille køkken og kom tilbage med en flaske vin og to glas. Maria tog taknemmeligt imod et glas – hun var pludselig blevet lidt nervøs ved udsigten til hvad der kunne ske nu. Men nervøsiteten fortog sig hurtigt, da Tobias uden ord begyndte at kysse hende, vildere og mere inderligt. Snart bevægede hans hænder sig op under hendes kjole, og hun mærkede, hvordan hun blev varm og våd, da hans fingre drillende gned hendes skamlæber gennem de florlette trusser. Hun kunne mærke hans erigerede lem gennem bukserne, og Tobias stønnede, da hun begyndte at kærtegne ham. Pludselig rejste han sig resolut, trak hende op fra sofaen og ind i soveværelset.

Tobias klædte først Maria, så sig selv af. Maria stod som fortryllet ved synet af hans hårde krop. Hun kunne se, hvor det dunkede i hans stive pik. Hun kunne ikke holde det ud længere, hun satte sig på hug foran ham og tog ham i munden. Langsomt lod hun tungen glide frem og tilbage, fra roden til spidsen, og Tobias greb hendes hoved mellem hænderne, lagde hovedet tilbage og stønnede 'Ja, ja, sådan, det er godt, ja.' Han trak sig ud af hendes mund, bøjede sig frem og løftede hende op. Så lå hun på sengen med hans vægt over sig. Han greb hendes ene hånd, og pludselig var den bundet til sengegærdet. Hun havde ikke lagt mærke til de sorte silkereb før nu. Der gik ikke mere end et minut, så var hun ubehjælpeligt bundet fast ved håndled og ankler.

Maria stønnede af liderlighed. Tobias' hænder gik på opdagelse op og ned ad hendes ben og arme, over maveskindet, hen over ribbenene, og så begyndte han at slikke hendes brystvorter. Han bevægede sig langsomt nedad, spredte forsigtigt hendes skamlæber, og så var hans tunge indeni hende. Han bevægede den først langsomt , så hurtigere og hurtigere, indtil Maria skreg i ekstase 'Tag mig, tag mig nu!'. Tobias løste hendes fødder fra sengestolperne og med en glidende bevægelse vendte han hende om, så hun lå på maven. Så løftede han hende, så hun lå på alle fire, og satte sig bag hende med sit sitrende lem lige ved hendes køn.

'Vil du have mig nu?' Hans stemme var hæs og liderlig. Maria tiggede og bad ham om at tage hende, hårdt, længe, nu! Langsomt, åh, så langsomt begravede Tobias sit lem i hende. Hun kunne mærke hver millimeter, og så begyndte han at støde, langsomt og dybt, mens han indimellem bøjede sig frem og kærtegnede hendes ryg og balder. Hans ene hånd frem fandt til hendes klitoris og gned den blidt, mens hans pik tog hende i besiddelse. Sanseløs af lyst skreg Maria højt, da orgasmen rullede ind over hende. Tobias begyndte at støde hårdere og hårdere; hurtigere og hurtigere, til han højt stønnende kom indeni hende.

De lå lidt sådan, han ovenpå hende, og så løsnede han hendes silkereb, så de kunne holde om hinanden. 'Puha', pustede Maria, 'det var en varm omgang.' Tobias smilede og sagde, 'det kan vi da råde bod på'. Han rejste sig, gik ud i køkkenet og vendte tilbage med en bakke isterninger. Han tog en isterning mellem fingrene og gned den blidt mod hendes lår, så hendes maveskind, og så op om brysterne. Marias brystvorter begyndte at reagere, og Tobias smilede listigt. 'Har du planer for i aften?', spurgte han og kyssede hendes ene øreflip, 'eller kan du blive her?' Maria mærkede lysten langsomt tage greb i hende igen. 'Tja', sagde hun, 'på én betingelse – ikke mere kaffe!'

Læs flere erotiske historier: