Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Løvindens Hule

Hjertet bankede hårdere end nogensinde havde gjort, han var nervøs. Sommervarmen og nervøsiteten fremprovokerede svedperler på hans pande. Han var på vej over til løvindens hule, han følte sig nervøs blottet for selvtillid, han havde ingenting at gemme sig bag, han følte sig fuldstændig eksponeret. Skulle han blive bytte for denne løvinde, dette vilde dyr, som havde så flot positur og bar sig selv med selvtillid og en sexet krop, som han havde tænkt på i mange år? Hendes rette holdning, hendes måde at gå på og de strittende store bryster, som man bare havde lyst til at begrave sit ansigt i. Peter havde haft så mange fantasier om den pige, nej, den kvinde gennem mange år. Peter vidste godt, at hans tanker var lidt forkerte, men han kunne ikke gøre noget ved tankerne, det var jo fantasi, det ville jeg jo aldrig ske.

Peter dagdrømte om hede øjeblikke med hende, men han vidste godt, at det var forkert. Denne løvinde, denne mytologiske figur var uopnåelig, det var jo hans bedste vens mor han gik rundt og fantaserede om. Denne uopnåelighed fik altid hans hjerne til at fantasere mere, nogle gange prøvede han at slå sig selv for at hyle sig ud af det. Han havde sgu set for mange pornofilm, for hvilken mor ville nogensinde slå kløerne i sin søns bedste ven. Han vidste han havde set for mange af den slags beskidte sager, for han så nogle gange sig selv som det uskyldige pizzabud der bliver trukket ind i løvindens hule eller vvs-manden der bare lige skulle ind og fikse nogle "rør". "Gud hvor er jeg dog noller", tænkte Peter for sig selv. Fantasierne havde også haft en del år til at udvikle sig.

Fantasierne startede en skæbnesvanger sommerdag, hvor Peter var ovre hos Morten, hans bedste ven, hvor han havde kigget ud af vinduet og der lå hun. Hun lå i et par trusser og hendes store faste bryster lå og solede sig så smukt. De glinsede let af sved, det var en fantastisk sommerdag. Brysterne var helt bare, intet var overladt til fantasien. Moderen lå og solede sig, hun nød det, hendes ansigt udstråelede nydelse, hun lignende en kvinde i en seksuel ekstase. Det billede havde aldrig forladt hans hoved.

Peter havde været sammen med en del piger, og hans kyskhed var som ganske forsvundet med årene, han var ikke længere den lille nervøse, usikre teenager. Han var 24 år, blå øjne, veltrænet krop og lyst hår, en pakke som Peter selv mente var ret svær at sige nej til.

Han var allerede ved at være fremme ved Mortens hus, cykelturen var lang, men han havde druknet sig selv i en syndflod af seksuelle tanker, så den lange tur havde Peter ikke engang bemærket. Han havde dog bemærket, at hans pik var blevet helt stiv og hård, det strammede helt vildt. Han var tæt på huset, han ventede et øjeblik til situationen i bukserne var under kontrol igen. Han bankede på døren, der gik lidt tid før døren blev åbnet. Det var ikke Morten som mødte Peter i døren, det var Mortens mor, løvinden. Moderen havde skyndt sig og hun havde lige fået en morgenkåbe på for at dække sig selv lidt til. Peter kunne ane, at hun kun havde trusser på og ikke bar nogen BH. Han kiggede diskret for at se om man kunne få ekstra krydderi til sine fantasier.. Peters bukser strammede øjeblikkeligt og blodet styrtede til hans penis endnu engang, den var helt hård, han havde aldrig prøvet noget lignende. Situationen var som en ren pine, at være så tæt på og man kunne ikke røre. Morten var ikke hjemme, han havde glemt at han skulle køre sin søster til lufthavnen, han var tilbage om 2 timer fortalte den sexede løvinde. Det var fint nok tænkte Peter, med det lille håb om sex selvom han godt vidste det bare var fantasi.

Han gik ind og ventede på at Morten kom tilbage. Han kunne ikke rigtig styre sig selv, men han fik undertrykt sin lyst endnu engang. Moderen gik ind i soverværelset og Peter gik ind på Mortens værelse og satte sig ned, han vidste ikke helt hvad han skulle lave. "Mad, det kan altid dræbe lidt tid!" tænkte Peter. På vejen til køkkenet kom man forbi løvindens hule. Peter hørte lette støn fra værelset, døren var ikke helt lukket til. De små støn fra soveværelset fik Peter helt op og køre. Pludselig følte han sig som sit trettenårige jeg igen. Han stod i et øjeblik og prøvede at overbevise sig selv om, at han ikke skulle kigge ind igennem den lille sprække, men her herskede logikken ikke. Han måtte bare se, se det forbudte. Han kiggede ind. Der lå hun, helt nøgen. Hendes fingre gled ligeså stille rundt på den helt våde fisse, og hun stønnede kraftigere og kraftigere.. Man kunne nærmest se, at hun pirrede sig selv lidt på den måde hendes fingre kælede for hendes klitoris. Peter var i ekstase, det her var langt bedre end hans fantasi nogensinde havde været. Peter stod og holdte om sin pik uden på bukserne, han ønskede, at den skulle bare skulle penetrere hende og kneppe hende.

I Peters begejstring og luren ramte hans hoved døren, og moderen opdager, at han står og lurer. Løvinden har opdaget ham, han går i chok. Moderen fortsatte med røre sig og smilte mod døren og sagde, at han skulle komme ind. Hun gjorde intet for at dække sig til, hun var helt nøgen. Hun kiggede intenst på ham og sagde helt roligt: "Hvornår knepper du mig, du har gloet på min krop så mange år?". Peter var et sekund lamslået, kunne dette virkelig passe. Alt rationel tanke var pist forsvundet i hans hoved. Moderen rejste sig og nærmede sig, og tog fat i hans bukser og lynede op. Hun greb hårdt fat om den stenhårde pik, hun udstrålede en lille overraskelse over hvor stor den var. Peter skyndte sig hurtigt, at smide trøjen, løvinden havde for længst fået hans bukser af. Hun slikkede lige så let på hans på toppen af hans pik for at pirre ham, han bed sig i læben. Hun tog hans pik i munden og forsøgte at tage den til roden, men hun kunne ikke helt til bunds. Peter ben rystede, ren nydelse, han var nærmest klar til at forlade sin krop. Hun blev med at lade læberne glide nænsomt ned af hans pik, fantastisk, hun vidste hvordan den skulle håndteres.

Han følte, at han var lige ved at komme, så han tog fat i hende med fast greb og rejste hende op. Han trak hende helt ind til sig og kyssede hende, deres tunger mødtes, det var en ren eksplosion af nydelse. Han tog igen godt fat og smed hende ned på sengen, han ville kneppe hende. Hun skulle kneppes, som han altid havde tænkt sig, hårdt. Da hun lå i sengen, så hun virkelig forventningsfuld ud, en underkastelse, hun var klar til at blive taget af den store han. Peter startede med at slikke på de store faste bryster. Brystvorterne blev stenhårde, hun var helt tændt. Han lå over hende, og gned sin pik lige så stille op og ned af hendes helt våde fisse. Han kiggede hende i øjnene kyssede hende. Peter kiggede hende i øjnene og han så på hende, hun bed sig i læben og havde et forventningsfuldt blik. han vidste, at det var ham der var i kontrol. Han havde altid troet, at det var hende der ville styre det, men det har var bedre. Peter startede med lige så stille at stikke hans pik lidt ind, hun blev pirret og hun bed sig i læben. Hun var ligesom Peter ved at forlade sin krop af nydelse. Det var ikke to mennesker der var i rummet nu, det var en løve og en løvinde, to dyr. Han pirrede hende endnu mere ved at føre pikken længere op i hende, men ikke helt i bund. Peter trykkede sig helt op i hende, hun stønnede højere end han nogensinde havde hørt nogen gøre det før. Han blev med at køre den helt i bund, hun blev kneppet. Hendes kløer borede sig i ryggen på ham.

Peter lagde hende om på maven og lagde en pude under, han tog hende bagfra mens han rørte ved hendes klitroris. Han blev ved med at kneppe hende, det her var ikke elskov, det var dyrisk. Hun stønnede højere og højere, hende nærmest skrigende. Peter var lige ved at komme og hende ligesådan. Peter havde vendt hende om på ryggen igen, han ville se når hun kom. Han holdt hendes ben oppe, men han stadig hamrede sin pik hård ind i hende. Hun kom i en skrigende orgasme. Et sekund i hendes orgasme kunne man se, at hun for en kort stund forlod kroppen af ren nydelse. Peter var ikke kommet endnu. Da han var ved at komme trak han pikken ud og kom ud over hendes bryster, sådan havde altid drømt sig til.

Peter lagde sig ved siden af hende, de var nærmest i chok. Ingen sagde noget, de vidste begge, at ingen af dem havde haft sig en oplevelse lignende. Peters kærtegnede den silkebløde hud og hendes fantastiske krop. Peter fik et chok og kiggede på klokken, Morten ville være tilbage om en halv time. Der var kun et bad i huset, så de gik i bad sammen. "30 min, så kan vi da hurtigt nå en tur i badet", sagde hun. De vidste begge to, at dette ikke kun var en engangsforestilling. Peter havde heller ikke udlevet alle sine fantasier endnu.

Læs flere erotiske historier: