Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Lise

"Er den plads ledig?" Hun så op fra sin drink og mødte et par brune øjne. "Ja, det er den", smilede hun. Hun rykkede sin taske til side, så han kunne sidde ved siden af hende ved baren. "Hvad drikker du?", spurgte han. "En Apple Martini", svarede hun, "du skulle prøve den, den er rigtigt god". Manden ved siden af smilede lidt skævt. "Tja, jeg er nu mere til whisky". Han bestilte en maltwhisky på is og lænede sig ind mod hende. "Skål". De skålede, og hun nød muligheden for at se ind i de varme, brune øjne. "Kommer du ofte her?", spurgte han, og de grinede begge af den forslidte replik. "Nej, egentlig ikke, men mit firma holder konference lige i nærheden, og jeg foretrak at bo et sted, hvor jeg ikke render ind i alle mine kolleger hele tiden", sagde hun. Han fortalte, at han også bare var på gennemrejse.

Hun kiggede på hans hånd og så vielsesringen. "Hvor bor du og din familie?", spurgte hun. "I Dragør", svarede han, mens han drejede lidt på ringen, "hvad med din?" Han tog hendes hånd og lod sin finger glide frem og tilbage på hendes ringfinger. Hans hånd var stærk og blid på samme tid, og det var næsten, som om hun fik stød ved hans berøring. sagde "Åh, lad os ikke tale om det nu. Hvor længe bliver du?" "Kun i nat", svarede han og så hende dybt i øjnene. De bestilte en drink til, og så endnu en. Lise kunne mærke, hvordan hun blev varm, afslappet og lidt pjattet. Men ikke nok med det – hun begyndte at fantasere om, hvad natten ville bringe.

"Hvad siger du til at rykke festen et andet sted hen?". Han lænede sig ind til hende og kyssede hende blidt på øret. Det var åbenbart ikke kun Lise, der havde tænkt på den mulighed. "Det ved jeg ikke, hvad havde du forestillet dig?", spurgte hun drilsk, mens hun langsomt lod sin fingernegl glide ned ad hans skjortefront. Han tog hendes hånd og lod sin tungespids glide langs indersiden af hendes håndled. Lise mærkede, hvordan lysten bredte sig i hele hendes krop og fik hende til at sitre af spænding. Uden ord skrev han under på regningen, tog hende om livet og førte hende væk fra baren.

Så snart de kom ind i elevatoren, begyndte de at kysse hinanden heftigt. Han klemte hende hårdt ind til sig, og hans tunge gik på opdagelse i hendes mund. Hun løftede det ene ben og klemte det omkring ham, så hans underliv pressede sig ind mod hendes. Han lænede sig til siden og trykkede resolut på elevatorens stopknap. Så åbnede han hendes skjorteknapper, én efter én. Han kiggede lystent på hendes store bryster og i et snuptag havde han åbnet hendes BH. Hendes bryster væltede ud, og han begravede sit ansigt i dem. Hun så på, mens han slikkede hendes brystvorter stive, først den ene og så den anden. Nu var hun så liderlig, at hun næsten ikke kunne hold sig oprejst længere. Hun greb fat i hans buksekant, og 1-2-3 havde hun hans pik i hånden. De kyssede hinanden, mens hun kælede for det stive lem. Han begyndte at stønne, først stille, så højere og højere, og med ét greb han hendes hånd og stoppede hende. "Ikke endnu", hviskede han. Han lagde sin jakke over hendes skuldre, og hun trak den sammen om sig, så man ikke kunne se hendes bare bryster. Så startede han elevatoren igen. Den stoppede et par etager under hans, og et andet par steg på. Lise trak jakken tættere om sig, men det var åbenbart tydeligt for enhver, hvad de havde gang i, for den anden kvinde smilede lidt til hende og blinkede. Lise rødmede, men syntes faktisk det var lidt frækt.

Så var de ved døren til hans værelse. Han fumlede lidt med kortet, og så var de inde. Han greb hende med det samme og trak jakken af hende. Så nærmest smed han hende på sengen og satte sig overskrævs på hende. "Nu skal du få pik", sagde han. Hans stemme var næsten uigenkendelig; mørk og grødet af liderlighed. Han trak sit lem frem af bukserne. Hans pik var stor og stiv, og hun glædede sig til at mærke den inden i sig. Men han lagde en pude under hendes hoved og pressede hårdt pikken ind i hendes mund. Lise lod sine læber og sin tunge glide frem og tilbage, hele vejen fra spidsen til roden. Han begyndte at bevæge sine hofter, frem og tilbage, frem og tilbage, og så greb han hendes hoved med begge hænder og stødte rigtigt til. Lise mærkede, hvordan hele hans krop stivnede og rystede i orgasme. Hans varme sæd sprøjtede ind i hendes mund, på hendes ansigt og ned ad halsen.

Han kollapsede oven på hende, og Lise tørrede smilende sit ansigt på hans skjorteskulder. "Nå", sagde hun, "hvad så med mig? Er det ikke min tur nu?" Han lænede sig op på armene og så ned på hende. "Jo", sagde han, "hvad kan du lide?" "Åh", sagde hun, "overrask mig…." Hun kunne se, han tænkte lidt, og så sagde han, "Jeg har vist lige, hvad sådan en frækkert fortjener". Han rejste sig og gik hen til sin kuffert. Da han vendte tilbage, så Lise, at han havde en dildo i hånden. Hun begyndte at ryste lidt af spænding. Hvad havde han forestillet sig? Han satte sig over hende igen, og denne gang tog han alt deres tøj af; først hendes og så sit eget. Hun lænede sig forventningsfuldt tilbage i lagnerne. Så lagde han sig mellem hendes ben, og hun spredte dem villigt, så han kunne komme til. Hans tunge gled søgende op langs indersiden af hendes lår, så på hendes skamlæber, og så mærkede hun den glide ind og finde hendes klitoris. Hun bed sig i underlæben af lyst. Han slikkede hende, til hun kom, en-to-tre gange. Til sidst føltes det som én lang orgasme, og hun jamrede liderligt. Han var stiv igen nu, kunne hun se. Han satte sig mellem hendes ben og løftede dem op over sine skuldre. Så ledte han forsigtigt dildoen ind i hendes røv. Hun stønnede, først lidt af smerte, så af lyst, efterhånden som hun slappede af og begyndte at nyde det. Han førte dildoen frem og tilbage, langsomt og forsigtigt, og hun vred sig af lyst. Så lænede han sig ind over hende og gav hende endelig sin stive pik. Lise troede hun var død og kommet i himlen, da han begyndte at kneppe hende i begge huller. Langsomt og dybt, helt i bund, til hun næsten følte det, som om hun skulle sprænges.

Nu stønnede de begge to, og Lise borede sine negle ind i hans skuldre. Inden længe kom de samtidig, i én stor, forløsende orgasme. De blev liggende lidt sådan, indtil han rullede af hende, og så lå de lidt ved siden af hinanden på sengen, mens de ventede på, at værelset skulle holde op med at køre rundt. Lise vendte sig og kærtegnede hans kind. "Hvor jeg dog elsker vores date-nætter", sagde hun og kyssede ham. Han kyssede hende varmt tilbage og sagde, "Ja, hvor skal vi tage hen næste måned?" De holdt om hinanden, mens de planlagde næste måneds ekskursion – uden børn, hunde og hverdag.

Læs flere erotiske historier: