Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Linda

'Ja, det er godt - sving armen helt tilbage', smilede Lindas tennistræner, mens han demonstrerede. Åh, det smil... Linda prøvede at koncentrere sig om tennistimen, men det var altså svært, når trænerens shorts smøg sig rigtigt over bagdelen, hver gang han løb efter bolden. Det var tredje gang, hun havde time med ham, og hver gang hun kom hjem, var ritualet det samme: Af med det svedige tøj og ind i et varmt brusebad, og så lukke øjnene og fortabe sig i dagdrømme, mens hendes ivrige fingre søgte at lette den erotiske spænding, hun kunne føle over hele kroppen. Først, når hun mærkede den velkendte, kildrende forløsning, kunne hun tænke på andet end ham. Linda ramte et par bolde til, og så var timen slut. Endnu en gang måtte hun skuffet se træner Lars forsvinde ud i baglokalet med øveboldene, og endnu en gang måtte hun gå alene ud i sin bil og køre hjem til brusebadet. 'Næste gang', lovede hun sig selv, 'næste gang gør jeg noget ved det. Jeg inviterer ham på en drink eller en kop kaffe'. Hun følte sig allerede bedre tilpas af at have taget en beslutning. Så måtte det briste eller bære.

Brusebadet lokkede med sit varme ritual, og Linda gled ind under bruseren. Hun lod langsomt hænderne glide hen over brysterne, lege med de nu stive brystvorter, og så bevæge sig ned ad maveskindet til hendes ventende skød. Hendes pegefinger kildede blidt for klitoris, cirklede omkring det lille svulmende punkt og begyndte så at gnide lidt hurtigere frem og tilbage. Hun lukkede øjnene, forestillede sig, at hun var sammen med Lars, og at det var ham, der nu første sine fingre ind i hendes kusse. Hun stønnede højt af ophidselse, og lidt efter rullede den ind over hende, den velkendte orgasme.

Linda kollapsede på bunden af brusekabinen og blev siddende lidt, inden hun følte sig klar til at sige farvel til den varme kabine og den skønne følelse af forløsning. 'Ja', tænkte hun ved sig selv, 'jeg bliver altså nødt til at prøve, når nu han ikke tager initiativet'. Ugen efter var hun klar. Hun havde en plan. Hun havde gjort pænt rent i lejligheden og lagt en flaske hvidvin på køl – hun ville prøve at invitere Lars hjem til sig. Hun var lidt nervøs, da hun ankom til tennisklubben. Receptionisten hilste som sædvanligt, og sagde, 'Åh ja, du får en anden tennistræner i dag – Lars er blevet forhindret'. Linda kunne mærke, hvordan skuffelsen fyldte hele hendes krop. Nu havde hun endelig taget sig sammen, og så var han der ikke engang!

Lars' afløser kom ud fra baglokalet og hilste på hende. Han stak i et charmerende smil, men Linda ænsede det næsten ikke. Hun tænkte kun på Lars, og hvordan hun havde glædet sig. Hun mumlede lidt tvært, og de bevægede sig ud på banen. De begyndte at spille, og efter et stykke tid måtte hun indrømme, at han både var dygtig og sød. De tog en pause, og Peter – som han hed – spurgte hende hvad hun lavede, hvor hun boede, om hun havde set den nye Tom Cruise film – den slags ting, Lars aldrig så ud til at interessere sig for. Han havde i hvert fald aldrig spurgt hende om noget videre personligt.

Peter fortalte, at han studerede og bare hjalp til som træner i weekenderne for at tjene lidt penge. Han fortalte varmt om dengang, han var startet med at spille tennis som barn, og hvor stolte hans forældre var blevet, da han vandt sin første lilleputturnering. Han var varm og charmerende og sjov, og Linda begyndte at slappe af i hans selskab og glemme noget af sin skuffelse. De bevægede sig ud på banen igen, og Peter stillede sig lige bag hende for at hjælpe hende med at træne forhånd og baghånd. Og pludselig mærkede hun hans krop imod sin, helt tæt, mens hans hånd holdt om hendes på ketsjeren, og han førte hende gennem bevægelsen. Igen og igen bevægede deres kroppe sig som én, og han lo i hendes øre og klemte hendes hånd på ketsjeren, når svinget var perfekt. Linda opdagede, at hun havde det rigtigt sjovt – faktisk var det den bedste tennistime, hun nogensinde havde haft. Hun fik en pludselig indskydelse og spurgte Peter, om han havde lyst til at fejre hendes fremskridt med et glas vin hjemme hos hende. Det var trods alt sent på eftermiddagen.

Peter takkede ja, og snart sad de i hendes bil på vej hjem til hende. Linda åbnede flasken og gav ham et glas i hånden, hvorefter hun undskyldte sig og gik ud for at tage et hurtigt brusebad. 'Ikke et af mine sædvanlige lange bade', smilte hun lidt for sig selv. Hun tog fejl. Ikke så snart var hun kommet under den varme hane, før hun pludselig hørte kabinedøren gå op og mærkede Peters hænder om hendes liv. 'Jeg trængte også til et bad, er det OK?' mumlede han ind i hendes hals. Linda vendte sig om og så lidt på ham. 'Ja', sagde hun så, 'det er helt OK'. Så åbnede hun armene, og Peters nøgne krop pressede sig ind imod hende, mens de kyssede.

Linda lukkede øjnene og lænede sig tilbage, mens Peter kyssede hendes bryster. Det her var i hvert fald bedre end hendes sædvanlige post-tennis bad... Nu var Peters fingre gået op opdagelse, og inden længe havde han to fingre om hendes klitoris, blidt pirrende, mens hans tunge langsomt søgte ned ad hendes krop. Han satte sig på hug og førte fingrene ind i hende, mens hans tunge behandlede hendes klitoris med erfarne, drillende bevægelser. Linda stønnede og jamrede sig. Hun kom, igen og igen, mens Peter blev ved at kæle for hendes mest følsomme steder.

Nu tog han fat i hende og vendte hende om, så hun stod med ryggen til ham. Hans stive pik dunkede mod hendes lænd, og hans hænder greb om hendes bryster og kælede legesygt med brystvorterne, mens han mumlede ind i hendes øre, 'Har du nogensinde prøvet at få den bagi?' Linda rystede lidt på hovedet og sagde, 'Ikke endnu, men ...' Peter lo sagte, og så slikkede han hende hele vejen ned langs rygsøjlen, til hans tunge sagte begyndte at cirkle rundt om hendes anus. Linda var spændt og en smule nervøs, men hans tunge føltes så godt lige dér, så hun slappede snart af.

Peter greb flasken med babyolie, der stod på hylden foran hendes øjne, og pludselig var hans varme, olierede fingre inden i hende. Hun lænede sig endnu mere fremad, så han havde fri adgang, og hans fingre og tunge blev ved med at lege med hende, til hun ikke kunne vente længere. 'Giv mig din pik', stønnede hun, 'jeg vil have dig indeni mig!'. Og så mærkede hun Peters lem, først søgende og forsigtigt, så længere ind. Hvis der var nogen smerte, så forsvandt den i de varme bølger af ophidselse, der strømmede ind over Linda. Hun mærkede ham glide endnu længere ind, og så var han helt i bund.

Peter stødte, først forsigtigt, så hårdere og hårdere, til Linda næsten troede, hun skulle besvime af lyst. Så kom han i et brølende klimaks, og denne gang var der to, der kollapsede på brusekabinens gulv. Da de havde sundet sig et par minutter, sagde Linda stille, 'OK, det var den bedste tennistime, nogensinde!' Peter holdt hende ind til sig og hviskede i hendes øre, 'Og der er en i næste uge igen'.

Læs flere erotiske historier: