Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Lejrturen

"Ville du have den røde sweatshirt med?" råbte Oscars mor nede fra foden af trappen. "Ja tak", svarede Oscar, "og de sorte jeans". Moderen gik tilbage ud i vaskerummet, og Oscar så sig om på sit værelse. Hvad skulle han ellers pakke – nå ja, undertøj, og chargeren til den nye iPod. Han var spændt på, hvordan det ville gå på lejrturen, den sidste tur inden gymnasiet sluttede. Specielt var han spændt på, hvordan det ville gå med Rie, den pige, han havde haft et godt øje til i næsten tre år nu. Han så sig vurderende i spejlet. Ikke dårligt. Han så ældre ud end sine 18 år, han var højere end de fleste andre i klassen, og pigerne kunne godt lide hans tykke, brune manke, der nåede ned til skuldrene. Men Rie, hende havde han altså ikke kunnet få fat på endnu.

Det var ellers ikke, fordi han ikke havde prøvet. Han havde inviteret hende på date, og de havde været ude en enkelt gang, men det havde været svært at få samtalen i gang. Han havde været genert og stammende, og hun så ud til at kede sig. Han havde aldrig turdet spørge igen. Men nu var der gået et år siden da, og Oscar spekulerede på, om ikke tiden var moden til at prøve igen. Han lagde omhyggeligt den pakke kondomer i tasken, han havde købt dagen før, og smilede for sig selv – man vidste jo aldrig. I sidste øjeblik, for hans mor stod i døren med rent tøj i armene og smilede til ham. Nok var han 18 år gammel og myndig, og mor vidste sikkert godt, at han havde haft sin seksuelle debut allerede, men det ville alligevel have været lidt pinligt, hvis hun havde set ham pakke kondomerne.

En time efter dyttede Peters fars bil udenfor, og Oscar vinkede til Peter, kyssede sin mor farvel og hankede op i tasken. Og så var de på vej. Der var høj stemning i toget til Sverige, og Oscar grinede af de mange pjattede ting, de andre drenge kunne finde på. En af dem havde en flaske Jägermeister med, og den gik på omgang i kupeen. Oscar følte sig glad og godt tilpas, specielt da han fik øje på Rie, der var på vej forbi hans kupe. Hun smilede ind ad kupevinduet, og Oscar smilede tilbage. Men hun så lige forbi ham, på Mikkel, der sad ved siden af. Mikkel blinkede til hende og rystede svagt på hovedet, og pludselig forstod Oscar, hvem Mikkels hemmelige kæreste var. Han havde åbenbart ikke villet sige noget til Oscar, fordi han godt vidste, at Oscar godt kunne lide hende. Oscars hjerte sank i livet på ham. Han stirrede tavst ud ad vinduet en stund, men så fik de andre indlemmet ham i den livlige snak igen, og resten af togturen gik hurtigt.

Vandrehjemmet var pænt og rent, og det lå midt i noget af den skønneste natur, Oscar havde set, midt i skoven og i nærheden af en sø. De blev fordelt på to sovesale – en til pigerne og en til drengene, og Oscar vrængede lidt af sig selv, da han pakkede ud og fandt sine kondomer. Dem blev der nok ikke brug for alligevel, tænkte han. Resten af dagen gik med at forberede lejrbål og mad, og Oscar blev bedt om at hente vand nede ved søen, så de havde et par spande med vand ved lejrbålet, for en sikkerheds skyld.

Da han nåede ned til søen med de to store spande, hørte han en, der nynnede. Han satte stille de to spande ned og så sig om. Og så blev han pludselig stående som ramt af lynet. Dér nede i udkanten af søen stod deres nye dansklærer, kun iklædt en lillebitte bikini, og kiggede ud over vandet. Han havde godt lagt mærke til, at hun var en flot kvinde – hun var vel omkring de 30, men hun så yngre ud. Men han havde ikke anet, at hun var så ... smuk. Det lange, lyse hår bølgede om hendes ranke ryg, og hendes bløde kurver blev kun understreget af de fintmejslede arm- og benmuskler. Han stod musestille, mens hun vadede ud i vandt og med et lille skrig lod sig glide ned under den iskolde overflade. Hun svømmede med raske tag et stykke ud, og så tilbage igen. Oscar nød synet af hendes slanke skikkelse, da hun drivvåd kom op af vandet igen og tørrede sig med et håndklæde. Han ventede, til hun var gået tilbage mod vandrehjemmet, før han fyldte sine spande og gik tilbage til bålpladsen.

Senere på aftenen var Oscar dejligt mæt men også en anelse ør af de øl, han havde fået til aftensmaden. Under måltidet havde han kastet stjålne blikke mod dansklæreren, Viola. Hendes hår var samlet i en hestehale nu, men han huskede stadig, hvordan de lange krøller havde svinget, når hun gik. Han kunne mærke, at hans jeans blev strammere i skridtet, når han tænkte på hende. Efter et stykke tid blev det for meget – han måtte lette trykket – og med et sidste blik i hendes retning rejste han sig og gik ned mod søen for at finde et sted, hvor han kunne få pikken ud af buksernes fængsel.

Han satte sig på en stor sten nede ved søen. Der var dejligt fredeligt, og han begyndte at fantasere om Viola og hendes bløde bryster. Hans hånd fandt frem til buksernes lynlås, og snart havde han den næsten helt stive pik i hånden. Han begyndte at gnide, mens han lukkede øjnene og drømte om Viola. Så hørte han pludselig en puslen i buskene bag sig. Han var febrilsk i gang med at få lukket bukserne igen, da han hørte hendes stemme, "Du skal ikke ulejlige dig for min skyld". Hun kom næsten glidende imod ham i måneskinnet. "Fik du nok af at se på mig tidligere, eller kunne du tænke dig at se mere?". Hun stillede sig foran ham og trak sweateren op over hovedet. Hun havde kun en lille brystholder på indenunder, og han sank en gang, da hun satte sig på hug foran ham og kyssede ham blidt på munden.

Hun ledte hans hænder hen til sine bryster, og han fik fingrene indenfor i hendes BH. Brystvorterne var store og stive, og hans pik begyndte at dunke igen. Så mærkede han hendes hænder om det stive lem. Hun tog fat om ham og begyndte at massere pikken, langsomt og nydende, mens hun kyssede ham. Hendes tunge bevægede sig inden i hans mund, og hendes fingre kærtegnede ham, så han var ved at gå til i ekstase. Så rejste hun sig igen og tog resten af sit tøj af, så hun stod helt splitternøgen foran ham. Hun gjorde tegn til, at han skulle gøre det samme. Da han var nøgen, stod de så tæt på hinanden, at hans udstrakte pik gned mod hendes underliv, lige over kønshårene. Hun satte sig på hug og tog ham i munden. Oscar lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene. Han havde svært ved at holde balancen, da hendes bevægelser blev mere og mere intense.

Hun bemærkede, hvordan han svajede, og skubbede ham ned, så han sad på stenen igen, og så satte hun sig på ham. Hun gled langsomt ned over hans pik, så han var helt i bund, og så begyndte hun at kneppe ham. Oscar stønnede højt, da hendes kusse begyndte at trække sig rytmisk sammen. Han stødte til nedefra, og hun jamrede af lyst. Han kunne mærke, hvordan han var ved at miste kontrollen, og han greb fat om hendes liv og pumpede hende op og ned, til de begge eksploderede i en kæmpe orgasme. De blev siddende lidt sådan, inden hun rejste sig, tog tøjet på igen og med et smil sagde, "Nu må vi vist hellere se at komme tilbage til lejren. Men du kan komme senere i aften – jeg bor på værelse nr. 9". Oscar nikkede. Det blev vist alligevel en god tur.

Læs flere erotiske historier: