Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Krydderi I Hverdagen

Trille ristede korianderfrø og nelliker på panden og blendede dem med resten af den karryblanding, hun var i gang med at lave. Hun nynnede, mens hun lavede mad. Der er næsten ikke noget bedre end den måde, køkkenet dufter på, når man laver indisk mad, tænkte hun. De skønne, farverige krydderier, den friske kylling og de hjemmelavede Naan brød – hun glædede sig til at sætte maden på bordet foran Thomas. Det var første gang, hun lavede mad til ham, og hun var spændt på, om han satte lige så meget pris på asiatisk mad, som hun gjorde. Tænk, hvis han slet ikke kan lide det, tænkte hun pludselig bekymret og prøvede at huske, hvad han havde bestilt de to gange, de havde været ude at spise sammen. Bøf den ene gang og …. nå ja, han havde bestilt thaimad den anden gang, så det var nok OK.

Hun stegte kyllingestykkerne af og blandede karry og kokosmælk i, mens hun sang med på musikken i radioen. Hun var spændt på i aften. De havde kun kendt hinanden et par uger, men de to dates, de havde været på, havde været dejlige, og hun glædede sig til at få mere end et forsigtigt kindkys af ham. Måske i aften, tænkte hun forventningsfuldt og mærkede sommerfuglene i maven. Hun havde købt nyt undertøj til lejligheden – det kunne jo være, de kom så langt i aften. Hun bed sig i læben, gad vide hvordan han var i sengen? Var han blid og sød hele vejen igennem, eller havde han også en heftig, lidt vild side ligesom hun? Hun dyppede de store, søde jordbær, de skulle have til dessert, i smeltet chokolade og slikkede på pegefingeren. Mon han ville fodre hende med jordbær, smilede hun for sig selv. Så var alting klart i køkkenet, og hun dækkede bord med stearinlys og de gode vinglas. Hun så sig omkring – jo, nu var det vist hendes egen tur.

Under bruseren lod hun tankerne svæve, og det varme vand kærtegnede hendes bryster, mens hun sæbede sig ind. Hun barberede sig forneden, så der kun var en tynd stribe hår ned over hendes venusbjerg, og eksfolierede hele kroppen, så hendes hud var blød og lækker over det hele. Så steg hun ud af badet og frotterede sig, mens hun studerede sin refleksion i spejlet. Hun vendte ryggen til – jo, pæne, runde baller og en flot, lige ryg. Og hendes bryster var faste og runde over den flade mave. Ikke dårligt, takket være de mange aerobic timer i fitnesscenteret. Hun gjorde sig færdig, sprøjtede sin bedste parfume på og børstede håret. Så iførte hun sig det nye undertøj og så vurderende på resultatet. Jo, mon ikke han ville være ret godt tilfreds med det. Hun mærkede igen de små sommerfugle i maven.

Så ringede det på døren, og Trille fik travlt med at få resten af tøjet på. Hun halvløb ud i gangen, mens hun lynede kjolens lynlås op, og så stod han foran hende. Som sædvanlig blev hun helt varm og glad ved at se hans ansigt. Han kyssede hende på kinden og kom indenfor. Pludselig var de begge lidt forlegne. De havde aldrig været alene sammen før, og intimiteten var ukendt for dem. Thomas rømmede sig og rakte en buket blomster frem. "Øh, jeg ved ikke om du kan lide roser", sagde han, og hun skyndte sig at svare, "Jo, jo, jeg elsker roser. Tak, det havde du ikke behøvet". Hun fik hans jakke hængt op, og snart sad han ved det lille bord i køkkenet med en øl, mens hun lagde sidste hånd på maden.

"Jeg håber, du kan lide indisk mad", sagde Trille håbefuldt, og han nikkede begejstret. "Jeg kunne lugte det hele vejen op i opgangen", grinede han, "det ender med, alle dine naboer kommer også". Trille lo også og begyndte at slappe af. Det var dejligt at have ham siddende her i køkkenet. Det gjorde situationen mindre formel og mere naturlig. "Så er vi klar, hvis jeg kunne få dig til at bevæge dig ind i restauranten", smilede hun og gjorde en fejende bevægelse med armen. Thomas rejste sig beredvilligt, og hun bænkede ham ved bordet og tændte stearinlysene. Han snusede ind, da hun satte en tallerkenfuld karryret foran ham. "Ih, hvor det dufter godt", sagde han, "Jeg var ikke klar over, at du var sådan en god kok". Trille rødmede, "Tak, men prøv den nu først".

De spiste og hyggede sig, og tiden fløj forbi. Thomas greb Trilles hånd hen over bordet og sad og strøg den blidt, mens de snakkede. Så tænkte Trille, jeg må gøre noget for at få gang i den. "Desserten serveres i sofaen", annoncerede hun. Hun ledte Thomas hen til sofaen og stillede tallerkenen med de chokoladedyppede jordbær på bordet. Så satte hun sig ved siden af Thomas, tog et jordbær i hånden og førte det til hans læber. Han tog imod og gengældte handlingen. Hun suttede lidt på jordbærret, mens hun så ham dybt i øjnene, og han forstod hentydningen, for han lænede sig frem og kyssede hende. Deres tunger fandt hinanden, og kysset blev mere og mere lidenskabeligt. Trille tog en af Thomas’ hænder og lagde den mod sit ene bryst, og han begyndte at kæle for hendes bryster gennem kjolen, mens de kyssede. Hun stønnede svagt og lod sine fingre glide ned ad hans overkrop og ned til hans bulnende skridt.

Thomas smilede kælent til hende, da hun lynede hans bukser op og tog hans allerede stive pik ud. Han lænede sig tilbage i sofaen, da hun tog ham i munden og begyndte at slikke ham, stille og roligt langs det stive skaft helt ned til roden og helt op til spidsen. Hendes tunge legede med den lille revne i penishovedet, og hun kunne smage en lille smule sædvæske. Thomas stønnede højt nu, og han tog fat om hendes skuldre og tvang hende blidt væk. Hans fingre fandt frem til hendes lynlås, og så stod hun foran ham i det nye undertøj. Han udstødte et suk, da han så de sorte blonder og den lille G-streng. Med ivrige fingre hev han den næsten gennemsigtige BH af og tog en af hendes brystvorter i munden. Hans tunge dansede ned over hendes mave og ned til trussernes kant. Han skubbede hende blidt ned, så hun sad i sofaen, og så lagde han sig på knæ foran hende. Med ivrige hænder trak han hendes trusser af og begravede sit ansigt i hendes skridt.

Trille klynkede af lyst, mens han slikkede hende. Hun kunne mærke, at hendes klitoris var blevet til en stor, svulmende knop, og da han suttede på den, tiggede hun om mere. "Ja, tag mig, giv mig din pik, jeg vil have dig nu!". Det lod Thomas sig ikke sige to gange – trak hendes underliv helt hen til kanten af sofaen, og så trængte han ind i hende. Hans nosser bankede mod hendes skamlæber, da han begyndte at kneppe hende, hårdt og dybt. Hun jamrede sig og begravede sine fingernegle i hans baller. Det gjorde ham endnu mere vild; han trak sig ud og vendte hende om, så hun lå med ansigtet imod sofaens bløde velour. Så trængte han ind i hende igen, og hun stønnede vildt, da han spiddede hende mod sofaen og tvang pikken i bund, igen og igen.

Trille kunne mærke orgasmen begynde at nærme sig og lod ham det vide, "Ja, sådan, nu kommer jeg, du må ikke stoppe, knep mig nu". Thomas stønnede endnu højere nu, og så eksploderede de begge i en brølende orgasme. Han kollapsede oven på hende, og de lå lidt sådan og sundede sig. Trille smilede for sig selv – det var ikke sidste gang, hun inviterede ham til et hjemmemåltid!

Læs flere erotiske historier: