Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Kokkelærlingen

"Se nu af få fart på, Nadia", råbte chefkokken. Hans runde, røde ansigt glinsede af sved, mens han kostede rundt med køkkenpersonalet. Nadia svarede, "Ja, kok", som han kunne lide det, og rørte i den tunge gryde. Hun havde ondt i ryggen og var træt af det varme køkken og den altid bidske chef. Men restauranten havde en Michelin-stjerne, og det pyntede på CV’et. Så hun bed det i sig og gjorde retten færdig. Ikke et smil fik hun, bare et "Det var på tide – har du nu husket saltet?". Men hun svarede bare "Ja, kok" og sukkede for sig selv.

En af de andre nye ungkokke, en høj, muskuløs fyr ved navn Karl, lænede sig diskret ind til hende og hviskede, "Du skal ikke tage dig af ham, han mener det nok ikke så slemt endda. Han er bare perfektionist." Nadia smilede til ham og vendte sig om for at tage endnu en ordre. Det var Karls tur nu – han havde brændt sherrysaucen på og fik tørt på af kokken. Karl undskyldte høfligt og tålmodigt og gik i gang med en ny portion. Nadia smilede skævt til ham hen over gryderne, og så koncentrerede de sig begge om maden igen.

Nogle hårde timer senere var aftenen slut, og køkkenpersonalet kunne vaske op og gøre køkkenet i stand. Der var latter og snakken rundt omkring – aftenen var gået godt, og sin bidskhed til trods havde chefkokken været glad for resultatet. Der havde været en madkritiker i restauranten i aften, og han havde åbenbart lovet en god anmeldelse. Karl kom over til Nadia med en flaske rødvin i hånden. "Den kom tilbage fra et af bordene. De sagde, der var kork i, men den har jeg nu ikke fundet", sagde han og rakte hende et glas. Nadia drak taknemmeligt af vinen og mærkede straks den berusende fornemmelse af de dyre dråber.

Så var de færdige for dagen, og Nadia tog sin frakke på for at gå hjem. Karl kom over og spurgte, om de skulle følges et stykke af vejen. Det var sent, og hun var glad for tilbuddet. Det kunne godt være lidt uhyggeligt at gå hjem alene i mørket. De gik langsomt ved siden af hinanden og småsludrede. På en eller anden måde fandt hans hånd hendes, og hun nød at gå tæt sammen med ham. Da de nåede til det gadehjørne, hvor de skulle i hver sin retning, gav hun modvilligt slip på ham. Han lænede sig ind til hende og kyssede hende blidt på munden. Så tog de afsked, og Nadia smilede for sig selv hele resten af vejen hjem.

Næste dag mødte hun lidt for tidligt på arbejde i håbet om at få talt lidt med Karl – og måske udveksle endnu et kys – før arbejdet gik i gang. Men han kom først i sidste øjeblik, pustende efter at have løbet for at nå det. Han nåede kun lige at smide jakken og tørklædet, og så var han i gang med at klargøre til aftenens servering. Nadia sendte skjulte blikke mod ham, men han virkede så optaget af sine aktiviteter. Fortryder han, at vi kyssede i aftes? tænkte hun skuffet. Hun havde ellers glædet sig til at se ham i dag.

Serveringen forløb uden de store problemer, og ved aftenens slutning pakkede Nadia tavst sammen og begav sig på vej. Karl var ingensteds at se, da hun gik, og hun vandrede afsted med bøjet hoved. Pludselig mærkede hun en arm om sine skuldre, og Karl gav hende et klem. "Er du OK, du var så tavs i dag", spurgte han. "Øh, ja, jeg er vist bare træt", løj hun. Hans arm blev liggende over hendes skulder. Hun nød fornemmelsen og lænede hovedet lidt ind mod hans stive krave, mens de gik. Under en lygtepæl stoppede han og vendte hendes ansigt mod sit. De kyssede længe. Karls tunge gled ind i hendes mund og fandt hendes, og deres kys blev hedere og mere intimt. Nadias hjerte bankede, da Karls hænder fandt ind under hendes frakke og kærtegnede hendes krop, mens han kyssede hende på halsen. Hun klemte sig ind til ham og snusede hans duft ind. "Skal vi gå hjem til mig?" spurgte hun lidt nervøst. "Jeg har vist en flaske vin og lidt chokolade". Karl nippede hende i øreflippen og smilede frækt, "Kun hvis jeg kan få lov at kysse dig over det hele". Nadia blev helt svag i knæene og nikkede tavst, og få minutter efter stod de i hendes smalle entré. De kyssede, mens de tog frakker og halstørklæder af, og snart sad de i hendes blå sofa med benene oppe og vin og chokolade på bordet.

Karl bredte armene ud, og Nadia gled ind i hans favntag. Hans hænder fandt ind til hendes nøgne hud under blusen, og hun hjalp ham med at knappe op, så han kunne komme til hendes små, runde bryster. Hans tunge legede med hendes brystvorter, der øjeblikkeligt blev stive og følsomme. Nadia sukkede af velvære. Hun nød hans duft og hans stærke hænder på sin krop, og da han lænede sig ind mod hende, kunne hun mærke hans stive lem gennem de sorte jeans. Karl satte sig op og trak hendes jeans af, og så de små trusser med den sorte blondekant. Han smilede ned til hende, og så lagde han sig på knæ foran hende og spredte hendes ben. Hans tunge fandt ind til hendes varme, bløde skød, og hun klynkede af liderlighed, da tungespidsen legende dansede hen over hendes klitoris.

Karl stak et par fingre op i hendes kusse, mens han slikkede hende, og Nadia blev endnu mere våd og liderlig. Hun vred sig og jamrede, "Åh ja, sådan, bliv ved!" Hans fingre gled ind og ud af hende, så gned han blidt området rundt om hendes anus og førte så fingrene ind i kussen igen, alt imens hans tunge blidt pirrede hendes knop. Nadia stønnede højere nu, og så stivnede hele hendes krop, og hun kom i en forløsende orgasme. Karl rettede sig op og trak sin pik ud af bukserne. Det svulmende lem dunkede imod Nadias lår, og hun lænede sig forventningsfuldt tilbage i puderne. Men Karl rakte en arm frem og vendte hende om i et snuptag, så hun lå på knæ med ansigtet mod sofaens blå betræk.

Nadia mærkede hans stive lem mod sit underliv. Han gned sit penishoved mod hendes skamlæber, rundt om anus og frem og tilbage over klitoris. Hun stønnede og tiggede ham om at tage hende. Så begyndte han at trænge ind i hende. Hendes kusse omsluttede hans pik, da han begravede sig i den våde varme, og Nadia stønnede, da han begyndte at støde til. Langsomt og dybt trængte han helt ind i hende, og hun kunne mærke, hvordan han fyldte hende helt ud. Hver gang han stødte til, jamrede hun i ekstase.

Karl stønnede højt nu. Hans hænder havde godt fat om hendes balder, og han pumpede sit lem ind i hende, hurtigere og mere intenst nu. Alting blev sløret for Nadias øjne, da hun igen blev overvældet af en dyb orgasme. Hun så røde pletter for øjnene, mens hun skreg sin ekstase ud, og i samme øjeblik stønnede Karl endnu højere og pumpede sin sæd ud over hendes bagdel og ryg.

Bagefter lå de og kælede på sofaen. Karls fingre legede med Nadias hår, og hendes hånd hvilede på hans nu bare mave. Langsomt begyndte hendes fingre at glide længere ned, og så tog hun hans pik i hånden. Hun kælede blidt for den, og da den begyndte at blive stiv igen, lagde hun sig på knæ for Karl. "Din tur", hviskede hun og omsluttede hans pik med sine læber.

Læs flere erotiske historier: