Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Klientmiddagen

Den sorte eller den blå? Karin så vurderende på de to kjoler. Hvilken en signalerede mere professionel, kompetent forretningskvinde? Hun skulle for første gang repræsentere sit firma til en klientmiddag helt alene, og hun ville gerne gøre et godt indtryk. Hun valgte den sorte – det var trods alt en trestjernet restaurant, de skulle spise på. Så satte hun håret, lagde makeup og klædte sig på. Og så afsted i en taxi til restauranten.

Hendes gæster kom et par minutter efter hende, fire mand høj, og hun nød fornemmelsen af at byde dem velkommen og agere vært. Det føltes godt at have repræsentationskontoen til sin disposition, smilede hun for sig selv. Chefen var omkring de 60, rund og skaldet, og så rar, at hun ikke engang blev fornærmet, selv om han blev ved med at kalde hende "skat". Han havde marketingchefen og produktchefen med, og så en ny fyr, som Karin ikke havde mødt før. "Ja, det er Jan, vores nye kommunikationschef", sagde chefen, "I kommer til at arbejde meget sammen". Karin rakte hånden ud og så ind i et par magnetiske, grønne øjne.

Han var omkring Karins alder, høj og med en uregerlig, mørk manke, der blev ved med at falde ned i panden på ham. Hun fik næsten stød ved fornemmelsen af hans håndflade mod sin. Tag dig sammen, tænkte hun vredt for sig selv, du er nødt til at bevare kontrollen i aften af alle aftener. Jan satte sig til venstre for hende, og hun prøvede forgæves at ignorere den sitrende spænding, hun følte i mellemgulvet, hver gang han så hende i øjnene eller tilfældigt ramte hendes knæ med sit under bordet. Samtalen kørte omkring bordet, og Karin sørgede for ikke at drikke for meget, så hun ikke dummede sig. Chefen viste sig at være rigtigt hyggelig på den der bedstefaragtige måde, og Karin slappede lidt mere af i hans og de andres selskab.

Forretten blev serveret, og Karin nød de lækre rejer og den pikante citrussalat. Mændene havde alle bestilt kød, hvilket de alle grinede lidt af. "Du ved, vi hulemænd, vi skal have KØD!" sagde marketingchefen, mens han holdt en gaffel op med foie gras. Jan havde bestilt carpaccio, og hun skævede lidt misundeligt til ham, da han udstødte et nydende suk og tyggede på det møre kød. Han fangede hendes blik. "Vil du smage?" spurgte han og rakte en gaffelfuld frem. Hun prøvede at ryste på hovedet – var det ikke lidt vel intimt for en klientmiddag? – men han skubbede blidt gaflen mod hendes læber, og hun åbnede og tog imod. Det var lækkert, og hun tyggede af munden og smilede til ham. "Godt kød", sagde hun. "Ja, det er det", mumlede han lavmælt og lod blikket glide ned ad hendes skikkelse i den sorte kjole. Karin rødmede og så væk.

Da de kom til hovedretten, kunne Karin – trods sine anstrengelser for ikke at drikke for meget – alligevel mærke vinens effekt. Hun følte det, som om hendes kinder blussede, og hun var lidt mere løssluppen, end hun normalt ville være til en forretningsmiddag. Men fyrene var hyggelige, selv den normalt ret tilknappede produktchef fortalte vittigheder og grinede højt af de andres. Karin lod sig slappe lidt af – det gik vist over alle forventninger, det her. Hun tog en bid af sit lam. Det var mørt og delikat, og hun skyllede efter med en slurk af den gode rødvin. De talte forretning nu, men på en hyggelig måde. Produktchefen var i gang med at fortælle om deres nye produkt, som Karins reklamebureau snart skulle lave lanceringskampagne for, og Karin prøvede at holde hovedet koldt og notere sig noget af al den information, der fløj hen over bordet.

De drøftede lanceringen lidt, og Karin kom op med et par ideer, der så ud til at ringe hjem hos dem. De aftalte at tale nærmere den kommende uge, og Karin var lettet, da chefen jovialt løftede rødvinsflasken og sagde, "Nu skal vi ikke tale forretning mere, lad os bestille en flaske til!". De grinede og snakkede sig gennem den næste flaske, og så bestilte de cognac. Karin undskyldte sig for at gå på toilettet, og ude på dametoilettet duppede hun sit ansigt med vand fra hanen for at køle sit blussende ansigt lidt ned. Hun studerede sit ansigt i spejlet. Det var vist ikke kun vinen, der fik hende til at rødme. Ham Jan, lænede han sig ikke meget ind til hende, og var det virkelig nødvendigt, at hans knæ gned mod hendes hele tiden? Hun lukkede øjnene et øjeblik og forestillede sig hans krop mod sin.

Med blussende kinder trådte hun ud i gangen – og gik lige ind i armene på Jan. Han smilede til hende i halvmørket. "Hej", sagde han lavmælt, "tænk at rende ind i dig her". Hun smilede lidt af den halvbanale bemærkning. Uden ord lænede han sig frem og kyssede hende. Hans bløde læber pressede sig mod hendes, og hans tunge fandt ind i hendes mund. Karin blev helt blød i knæene, så hun modsatte sig det ikke, da han blidt skubbede hende tilbage ind på toilettet og låste døren efter dem. Han skubbede hende op mod væggen med et fast tag om hendes hofter og kyssede hende igen. Hun svarede igen med dunkende hjerte. Så knappede han hendes kjole op foran, mens hans tunge langsomt og drillende gled ned ad hendes hals, ned over kravebenet og ned til brystholderens kant.

Karin prøvede at skubbe ham væk. "Jeg bliver nødt til at gå tilbage… vi kan da ikke..." men han afbrød hende med et frækt grin. "De sidder og hygger sig med cigarer og cognac – de lægger såmænd ikke mærke til det, hvis vi er væk lidt endnu." Karin prøvede at skubbe ham væk endnu engang, men hans tunge havde fundet hendes ene brystvorte inde i brystholderen, og hun stønnede svagt, da han suttede på den stive knop. Hun rakte ned mod hans skridt og fandt en stor, hård bule i bukserne. Hun lynede op og trak hans svulmende lem ud. Hans pik dunkede, da hun tog den i hånden og begyndte at kæle for den.

Resolut rakte han ind under hendes kjole og trak hendes trusser ned, og så holdt han hende fast ind mod væggen, mens hans fingre legede med hendes klitoris og kusse. Han så hende lige i øjnene, mens han vædede sine fingre med spyt, og så førte han dem ind i hende. Hun jamrede sig lidt af nydelse, da alle hans fingre gled ind i hende på én gang, og han vendte hende om, så hun stod med hænderne mod væggen. Så pressede han sig ind mod hende og førte sin stive pik ind i hendes bankende kusse. Først langsomt og drillende, og så, da han var helt i bund, begyndte han at kneppe hende. Hun stønnede, da han ramte ind i hende, hårdere og hårdere, og så kom de begge i en forrygende orgasme.

De rettede på tøjet, og Karin tjekkede sin makeup og sit hår, og så gik de fnisende tilbage mod bordet, hvor de blev hilst af to efterhånden ret rødkindede herrer. Chefen grinede til dem og spurgte, "Hvor har I dog været? Vi drak jeres cognac!" Karin undskyldte sig med en telefonsamtale, og de rundede aftenen af. Hun sendte stjålne blikke til Jan, mens de sad der, og hans hånd fandt frem til hendes knæ under bordet. Da hun havde betalt regningen med firmakortet, og de skulle sige farvel, blev han hængende, mens hun sendte de to andre afsted i en taxi. "Nå", sagde Jan, da de var blevet alene, "skal vi fortsætte, hvor vi slap?"

Læs flere erotiske historier: