Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Jasmine

Jasmine kiggede sig om. Det så ud til, hun var den første, der var ankommet. Hun følte sig lidt akavet dér alene på gulvet i salen, men hun begyndte alligevel at varme lidt op. Så gik døren op, og to piger kom grinende og snakkende ind ad døren. De sagde hej og stillede sig klar på gulvet. En af pigerne sagde til Jasmine, ”Nå, du er vist ny her? Jeg har ikke set dig før. Kommer du også for Jasons skyld?” Jasmine så uforstående på hende. ”Ja, det er min første gang. Hvem er Jason? Er det instruktøren?” Pigerne fnisede, og den anden sagde, ”Hvis ikke du har mødt Jason endnu, så bare vent. Han er SÅ lækker!”

Så gik døren op, og Jason trådte ind, og med ét vidste Jasmine, hvad det var, pigerne talte om. Jasons mahognibrune lød og kortklippede, krøllede sorte hår fremhævede hans fine træk med de bløde læber og dybe, mørkebrune øjne. Han var muskuløs på den der balletagtige måde, stærk men nærmest yndefuld i sine bevægelser. Han havde en stram T-shirt på, så man kunne se hver eneste muskel bevæge sig, når han gik. Og hans joggingbukser gjorde intet for at skjule den store, indbydende bule foran.

Jasmine sank. Hvordan skulle hun kunne koncentrere sig om timen nu? Hun havde været tørlagt, som Karina så pragmatisk kaldte det, i snart seks måneder efter, at hun slog op med Kenneth. Men synet af Jasons stramme, runde baller og stærke overarme var næsten ikke til at holde ud. Hun kunne høre sit eget hjerte dunke i ørerne. Jason smilede og sagde hej til de andre to, og så kom han hen til Jasmine. ”Hi, this is your first time, right? Welcome, I am Jason”. Hun mumlede sit navn, pludselig bange for, at han kunne se, hvilken effekt han havde på hende.

Der kom endnu fem-seks deltagere, og så gik de i gang. Jason var dygtig, koreografien svær men sjov, og Jasmine nød de lidt uvante bevægelser enormt. Hun svedte, grinede, lavede fejl og prøvede igen. Det var klart den bedste danse-aerobics time, hun havde været til længe, og hun slappede efterhånden af foran Jason – indtil han kom hen for at hjælpe hende med en bevægelse. Han stillede sig tæt bag ved hende og lagde sine hænder på hendes hofter. Så ledte han hende igennem bevægelsen. Det eneste, Jasmine kunne tænke på, var hans duft og de varme hænder på hendes krop. Og så mærkede hun hans bulnende skridt mod sin bagdel.

Jasmine kunne mærke, hvordan hun blev helt svag i benene. Hendes brystvorter blev stive, og hun kunne ikke lade være med at udstøde et lille suk. Jason gav hendes hofter et lille klem og trak sig væk igen, og så fortsatte han undervisningen. Jasmine kunne slet ikke koncentrere sig om resten af timen. Hun blev bare ved med at se billeder for sine øjne af Jason nøgen, Jason i gang med at slikke hende, Jasons pik der bankede ind i hende. For søren da, tænkte hun, nu er det vist snart tid til at finde en kæreste igen.

Endelig var timen slut, og deltagerne begyndte at forlade lokalet, nogle af dem med lidt sure blikke mod Jasmine. Jason var i gang med at pakke sine ting sammen, og Jasmine sagde et hurtigt ”Hej, I mean bye” og skyndte sig ud. Udenfor stoppede hun og pustede lettet. Hun rystede lidt på hovedet af sig selv – ham Jason måtte da snart være træt af alle de piger, der nærmest kastede sig for hans fødder! Hvor pinligt…

Netop som hun var ved at gå, hørte hun en stemme bag sig. ”Leaving already?” Jason stod lænet op ad dørkarmen. Hans smil lyste hele ansigtet op. Jasmine fik fremstammet, at ja, hun var på vej hjem, og tak for timen, og… Hun gik i stå og så ned. Jason sagde, at han havde en ide. Eftersom hun var ny, kunne han vise hendes nogle af trinene igen, bare de to.

Jasmine lagde hovedet på skrå og kiggede spørgende på ham. Han smilede skælmsk til hende og gjorde en fejende bevægelse med den ene hånd ind mod salen. Så trak hun på skuldrene og gik tilbage ind i salen. Der var ret mørkt nu, hvor Jason havde slukket for projektørerne. Han startede musikken og trådte hen bag hende, så de stod tæt sammen igen. Han holdt hende om livet, mens de bevægede sig, og da musikken ændrede sig til en langsom, sensuel rytme, begyndte hans hænder at glide op og ned ad hendes krop. Jasmine mærkede hans læber på sin hals, og hun rakte armene bagud, så hun holdt ham om halsen.

Han vendte hende om, og tæt sammenslynget kyssede de længe. Hans varme tunge udforskede hendes mund, og Jasmines blev blød i knæene ved tanken om, hvordan den ville føles andre steder på hendes krop. Jason lagde sine hænder på hendes nøgne hud inden under toppen og spurgte, ”Is this OK?” Jasmine nikkede lidt forlegent, men så tog hendes lyst over, og hun trak resolut toppen op over hovedet. Hendes bryster glinsede stadig lidt af sved i den nye sports-BH, og Jason bøjede sig ind over hende og kyssede dem begge. Så trak han sin T-shirt af.

Jasmine kunne ikke lade være med at lade sin pegefinger glide langsomt ned over de svulmende mavemuskler. Da hun nåede ned til buksernes kant, så hun, at Jason allerede var kæmpestor og stiv. Med rystende hænder løsnede hun snoren i hans bukser, og han trådte ud af dem med et indbydende smil. Hans enorme pik strittede lystent, og Jasmine kunne ikke lade være; hun satte sig på knæ foran ham og tog ham i munden. Hendes læber og tunge dansede legende op og ned ad hans pik, og Jason stønnede sagte. Han løftede hende op, som var hun fjerlet, og bar hende hen til tilskuersofaen i hjørnet. Og dér trak han resten af hendes tøj af, langsomt og sanseligt.

Jasmine sukkede af nydelse, da han satte læberne mod hendes brystvorter og begyndte at slikke dem. Hans hænder kærtegnede hendes krop, og med erfarne bevægelser spredte han hendes ben og begravede sit ansigt i hendes skød. Hans ivrige tunge fik hende snart til at komme, igen og igen. Jasmine kunne ikke tage det længere. Hun nærmest skreg, ”Take me, take me now!”. Det lod Jason sig ikke sige to gange. Han trak hendes hofter helt ud til kanten af sofaen, og så gled han ind i hende. Hans enorme pik fyldte hende helt ud, og Jasmine balancerede på knivsæggen mellem nydelse og smerte, mens han kneppede hende.

Hun så ned på Jasons svulmende lem, der glinsede mellem hendes lår. Hans hænder havde fat under hendes bagdel, og han trak hende ind til sig, hver gang han stødte til, så Jasmine nærmest troede, hun skulle besvime af lyst. Jason stønnede højere nu, og han stødte hurtigere og dybere end før, og så eksploderede han med et brøl inden i hende. I samme øjeblik blev det sort for øjnene af Jasmine, der kom i en langvarig, jamrende orgasme. Jason så ned på Jasmines svedige ansigt og smilede. ”See you next week?” spurgte han. Jasmine nikkede. Det havde været alle tiders dansetime.

Læs flere erotiske historier: