Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Hvorfor det er bedst at være single i juletiden.

Julen er en kærlighedsfest, og hvem kan ikke lide Julen? Det er en tid med overflod af mad, alkohol, søde sager, gaver, godt humør, vamlet julemusik, julefrokoster og sådan kunne man jo blive ved. Julen er en forbrugsfest, som egentligt ikke har så meget med fødslen af Kritus at gøre mere. Derimod har Julen fået et helt andet formål. Det er den sidste måned inden årets udrenden, hvor der skal gøres bod på alt det, der har tærret på ens energi hele året. Tiden hvor kvalititen af ens familieliv står til afregning, hvor selv den bedste kernefamilie har svært ved, at kunne måle sig med de glansbilleder, julen oftest er portræteret i.Men vi gør et ihærdigt forsøg på, at gøre julen mere hyggelig og overdådig end den var sidste år. "Last Christmas" af Wham bliver spillet igen og igen, vi ser "Love Actually" engang til, endnu flere flæskestege bliver stegt og træet kan ikke ses for bare gaver. Men det er okay. Vi har brug for denne forbrugsfest for, at flygte lidt fra den hårde hverdag. Vi bruger penge på os selv, vi bruger penge på andre og velgørenhed. Julen er sæsonen hvor man tænker så meget på andre, hvor egentligt blot, at kunne tænke dobbelt så meget på sig selv. Nærrighed hører ikke hjemme, og gavmildhed sikre dig lykke langt ind i det næste år. Men i en tid hvor der hersker etisk og moralsk forvirring, og hvor vi har svært ved at stemme virkeligheden overens med forstillingerne, hvorfor er det så godt at være single?

Panik dating

Det er årest absolut sidste måned. Det er ikke den sidste måned definitivt, selv om man skulle tro det. Der vækkes en sådan dommedags-følelse over folk, når året er ved at rende ud, som om, der ikke påbegyndes endnu et nyt år den 1. Januar. Bare rolig, der følger et år efter dette. Men derfor man jo godt panik date.Man må have kontakt i den flamme, som man aldrig har fået inviteret på en romantisk middag igen. Den flirt der hele året har stået på, mere eller mindre ubekræftet, skal have en ordenlig chance. I julentiden er der også flere hyggelige ting at tage sig til. Fordelen ved at date, som om dommedag står for døren, er, at hvis nu det skulle gå katastrofalt, så kan nytåret nulstille dine fatale dates, og du kan starte forfra.

Single nytår er bedst

Selvom at det er meget bekvemt, at have en kæreste til at kysse ved midnat, så er vejer det ikke op med selskabet af hans/hendes bøvede venner. De er jo bare ikke lige så sjove, som dine egne venner er. Nytåret afrunder julen og ikke mindst året. Vi har meget høje forventninger til, hvor fed festen skal være, men vågner altid op med en flad fornemmelse. Er du bare sammen med dine næremste venner, hvor I uden tøven kan feste som I plejer, vågner du helt sikkert ikke op med den skuffede fornemmelse. Man kan jo også altid benytte aftenen til, at få et ordenligt "knald". Så uden en kæreste undgår du nytårsfesten i hans/hendes venners selskab.

Julegaven til dig selv

Ikke nok med at du kan få lov til, at sidde alene og mæske dig i julegodter uden skam, så er der også en gave mindre, der skal købes, og som selvfølgelig skal gå til dig i stedet. Den alt for dyre gave du altid gav til kæresten, skaber nu lidt pusterum i jule-økonomien. Men kun for en kort stund. Gå ud og find ud af, hvad du mangler, men bare aldrig har haft overskud til at købe. Giv dig selv en lille present for at være en single med rygrad.

Mellemrummet

Der er et langt mellemrum mellem jul og nytår. Dette mellemrum kan føles som evigheder. Men fordi at du er single, så har du mulighed for, at få de sidste halvbagte flirter hjem, inden årskiftet. Fyld dit mellemrum ud med forførende sms’er, all-in flirting og måske en flirt.

Pløre fuld i 31 dage

Ja, ja, singler skal holde sig fitte, hvis de ikke vil gå tabt i spillet. Men nu er December altså også en måned, hvor der næsten opfordres til, at drikke uanede mængder af alkohol. Julefrokoster og fester der bare går i et med hianden, hvor du, som single, kan bare give den los. Der er ingen grund til ikke at drikke til julefrokosten, for du skal nemlig ikke bekymre dig om utroskab med en kollega eller din svigerfamilies sammenkomst i morgen. Du er fri som en fulg.

Alle kortene på bordet

De fleste er deres partner utro i julen. Det skyldes at man her får mulighed for, at tage sit liv op til revision. Og i lyset af juleglansen synes de flestes forholds ild at have blusset ned. Det er dog kun på grund af julen, men lad nu dem om det. I julen må man gerne bekende sine dybeste sandheder – vi står jo trods alt over for et årsskifte, der kræver rent bord til en ny og frisk start. Du kan bare tale frit fra posen, der er nemlig ingen kæreste eller ægtefælle, som bliver såret over hvad du egentligt har på hjertet.

George Michael effekten

Det vigtigeste ved at være single i julen, er uden tvivl, at du undgår "George Michael effekten". Du vil næppe have give dit hjerte til en, som bare giver det væk en anden i år. Bare rolig.