Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Høje bølger

Annemarie førte børsten endnu en gang gennem håret og så sig vurderende i spejlet. Jo, det sad da vist meget godt, håret, og den nye, mørklilla kjole var flot og fremhævede hendes fulde bryster og kurvede hofter. Hun var virkeligt glad for, at hun havde investeret i den, nu da hun ligefrem skulle sidde ved kaptajnens bord! Hun smilede til sin refleksion i spejlet og tjekkede, at der ikke sad læbestift på hendes tænder.

Hun havde glædet sig til dette single-krydstogt. Godt nok var det lidt dyrt for en på klinikassistentløn, men hun have aldrig været i Italien før, så hun havde ikke kunnet modstå fristelsen, da først hun havde klikket på banneret, der dukkede op på hendes foretrukne datingsite. Hun greb sin lille aftentaske og sikrede sig, at hun havde pudder og læbestift med, og så lukkede hun sig ud af kabinen og gik mod restauranten.

Der var mange mennesker i restauranten. Hold op, hvor findes der mange singler, nåede hun lige at tænke, så kom en smilende purser hen til hende og spurgte, om han kunne hjælpe hende med at finde en siddeplads. Hans beundrende blik gik hende ikke forbi, og hun nød opmærksomheden. "Jeg skal sidde ved kaptajnens bord", sagde hun stolt på engelsk og rakte invitationen frem. "Ja, men så må vi hellere få dig anbragt", sagde han og gik i forvejen hen til det store kaptajnsbord.

Annemarie så, at hun var den første, der var nået hen til bordet, så hun stod lidt og spekulerede på, om hun mon skulle sætte sig eller vente til hun fik selskab. Hun så sig rundt i cruiseskibets restaurant. Der var rigtigt mange gæster på hendes egen alder og også nogle, der så rigtigt hyggelige og sjove ud. Hun glædede sig til at møde nogle nye mennesker og måske – hvem ved – få sig en lille ferieflirt…

Så kom kaptajnen, en pæn, ældre italiener med flot uniform på. Han bukkede sig og kyssede hendes hånd, og hun fnisede lidt forlegent. Snart var alle ankommet omkring bordet, og hun fik en vældigt sød nordmand til bords. Han hed Olav og kom fra Oslo, og hans kone var død i en meget ung alder af kræft. Så nu, fire år efter, mente hans børn at det var på tide, han mødte nogle nye mennesker – læs kvinder, sagde han med et skævt smil. Så de havde købt turen til ham i fødselsdagsgave. Annemarie var rørt af historien, sikke dog en sød familie. Hun småsnakkede og hyggede med Olav, der var nem at tale med og vældigt rar.

Hun havde næsten ikke lagt mærke til sin anden sidemand, før en dyb stemme spurgte, om hun ville have mere brød. Han rakte hende den lille brødkurv, og hun så ind i et par dybblå øjne med sorte, buskede øjenbryn. Hun følte det næsten, som om hun fik stød, da deres hænder strejfede hinanden, og hun mærkede varmen stige i kinderne, da han smilede og sagde, "Ja, du må undskylde jeg ikke har præsenteret mig, men du var så optaget. Jeg hedder Peter." Hun undskyldte sin uopmærksomhed og præsenterede sig. Hun kunne ikke få sine øjne væk fra hans – hun var sikker på, hun nogen sinde havde set så dybe og karakterfulde øjne før.

Hun følte sig mærkeligt draget til ham, kunne hun mærke. Ulig Olav var der en slags mystik over Peter – som noget, man ikke kunne komme tæt på, men som alligevel var så dragende, at man var nødt til at blive ved at prøve. De begyndte at tale stilfærdigt med hinanden, med hovederne tæt sammen, så de kunne havde deres samtale i fred. Det føltes meget intimt, og Annemarie mærkede spændingen boble i maven. Her var da en mand, der virkede anderledes end de fyre, hun havde mødt indtil nu. Hun lo dæmpet af noget, han sagde, og så ham dybt i øjnene. Hun kunne mærke hans kropsvarme, så tæt sad de på hinanden.

Da de kom til desserten, bad Peter om chokolademousse, mens Annemarie bestilte æbletærte. Uden kommentarer tog han lidt af den mørke, rige mousse på skeen og førte den til hendes læber. Hun så ham lige i øjnene, mens hun tog skeen i munden, og til hendes glæde og overraskelse mærkede hun hans hånd på sit lår under bordet. De spiste videre og prøvede at tale med de omkringsiddende, men hans hånd brændte gennem kjolens tynde stof, og Annemarie havde svært ved at koncentrere sig. Så lænede han sig ind til hende og hviskede i hendes øre, "Skal vi trække lidt frisk luft?". Hun nikkede bare, og de rejste sig fra bordet, takkede kaptajnen og gik ud på dækket.

Der var nogle få andre passagerer, der lænede sig mod rælingen og røg eller snakkede, og Peter trak Annemarie et sted hen, hvor de kunne være alene. Så trak han hende ind til sig og kyssede hende med hede, krævende læber. Hun blev helt svimmel af lyst, da hans tunge fandt ind i hendes mund, og de kyssede længe og intenst, mens de udforskede hinandens kroppe med hænderne. "Ville det ikke være rarere uden tøj?" hviskede han, og hun kunne ikke andet end at nikke tavst. De gik hen til hendes kabine, og så snart de var kommet ind, trykkede han hende ind mod væggen og kyssede hende igen. Denne gang begyndte hans hænder at famle efter kjolens lynlås, og hun hjalp til, så hun snart stod foran ham i det nye blondeundertøj.

Han fløjtede lavmælt og anerkendende, og så tog han hendes runde bryster i sine hænder og førte ansigtet ind til dem. Han snusede hendes duft ind og knappede så brystholderen op, så Annemarie stod topløs og skælvende foran ham. Han kærtegnede hendes brystvorter, og så trak han hende med over til sengen og lagde hende blidt ned. Han trak sit eget tøj af og stod foran hende i underbukser, hvor hun tydeligt kunne se omridset af en næsten fuldt erigeret penis. Hun trak ham ind til sig, og de kyssede igen. Hans hånd fandt frem til hendes trusser, og snart havde han fingrene begravet i hendes våde kusse.

Annemarie sukkede, da han fandt frem til hendes klitoris og begyndte at gnide den blidt, mens han kyssede hendes mave, bryster og hals. Hun spredte benene for at give ham bedre adgang, og hans bevægelser blev mere heftige og intense. Hun jamrede sig højt, da hun kom, og han smilede og kyssede hende på munden. Så trak han sine underbukser af og blottede sit dunkende, stive lem. Hun rakte ud efter det, men han skubbede hendes hånd væk og sagde, "Nej, jeg vil havde dig, jeg vil kneppe dig til du skriger". Han lagde sig ind over hende, og hun foldede sine ben om hans ryg, da han trængte ind i hende.

Først langsomt, så hurtigere, gled han ind og ud af hende, og de stønnede begge to af ophidselse. Han tog godt fat om hendes talje og trak hende ned mod sit underliv, hver gang han pumpede ind i hende, og Annemarie troede, hun skulle besvime af lyst. De kunne begge mærke orgasmen nærme sig nu, og Annemaries negle begravede sig i Peters ryg, mens hans pik ramte i bund en – to - tre gange, og så skreg de begge deres ekstase ud. Bagefter lå de og kyssede, og Annemarie tænkte, at det krydstogt allerede havde vist sig at være pengene værd.

Læs flere erotiske historier: