Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Gode Veninder

"Kom nu, Alberte!" råbte Pia. Hun var i fuldt firspring foran Alberte, der løb alt, hvad hun kunne, for at nå bussen. De to piger spænede af sted, med håret blafrende i vinden, men lige meget hjalp det – bussen kørte lige for næsen af dem. "Pokkers også!" udstødte Pia surt, "Nu når jeg ikke min klavertime." Alberte undskyldte, at hun havde været så længe om at finde sin frakke, men Pia rystede på hovedet. "Det er ikke din skyld, jeg kunne jo bare være gået. Det er mig, jeg er fandeme altid sent på den. Jeg ved ikke, hvad der er galt med mig!" Alberte lagde en arm om Pias skuldre. Hun havde haft nogle svære måneder, Pia. Først forældrenes skilsmisse, der virkelig tog på hende, og så Brian, der slog op med hende, netop som hun var mest sårbar.

De to havde været veninder siden første skoledag, og Albertes hjerte blødte for hendes veninde. "Vil du så ikke med mig hjem?", spurgte hun. "Vi kan få lidt at spise og måske se en film. Du kan også bare overnatte, hvis du vil det." Alberte var netop flyttet hjemmefra, ind i en lille, hyggelig studielejlighed i midtbyen, hvorimod Pia stadig boede hos sin mor. Der var ikke så god stemning i Pias hjem, siden moderen havde fundet ud af, at Pias far havde haft en affære kørende med sin sekretær i årevis, inden han endelig tog skridtet til at bede om en skilsmisse. Pia sagde taknemmeligt ja tak. Mens de ventede på den næste bus, ringede hun til sin klaverlærer for at undskylde, at hun ikke kom, og til sin mor for at sige, at hun overnattede hos Alberte.

Snart sad de med benene oppe i Albertes gamle, slidte sofa og spiste tunsandwich og drak cola. Pia var i bedre humør nu, og de pjattede, mens de diskuterede, hvem der var mest sexet, Chris Hemsworth eller Zac Efron. De kiggede i dameblade og kommenterede grinende de forskellige skønhedsråd. "Altså, kan du forestille dig, bananmos i ansigtet?" lo Pia, mens hun skar grimasser. Timerne gik, og så var det mørkt. Alberte sagde, "Nu ved jeg det. Vi bestiller sushi, og så drikker vi den flaske hvidvin, der blev tilovers fra min indflytterfest".

Som sagt, så gjort. De bestilte maden og talte pengene sammen, så de kunne betale, når buddet kom. Og så tændte Alberte et par stearinlys og hentede vinen. De skålede i stearinlysenes skær, og så tændte Alberte for fjernsynet. "Skal vi se, om der er noget godt i fjernsynet?", spurgte hun. Til deres fryd bød aftenens program på en film, de begge virkeligt gerne ville se. Så de drak vin og spiste chips, og så kom maden, og de drak mere vin og spiste sushi. De var begge en anelse opstemte, da filmen startede. De satte sig i hver sin ende af sofaen med benene viklet ind i hinanden og så fjernsyn.

Filmen var en historie om to unge kvinder i 20’ernes London, der trodser normer og konventioner og indleder en glødende affære med hinanden. Efterhånden som scenerne blev mere og mere hede, begyndte Alberte at føle en velkendt varm og sugende fornemmelse i underlivet. Der var bare noget over de to smukke kvinders erotiske samspil, der virkelig tændte hende. Deres kys var så blide, og de hvide kroppe var så bløde imod lagnerne. Hun prøvede at ignorere den kildrende fornemmelse, hun havde i mellemgulvet. Pia stirrede stift på skærmen. Det var, som om hun var helt bjergtaget af det, der foregik mellem de to kvinder. Hun sagde ingenting, drak bare resten af sin vin og sad helt stille.

Da filmen sluttede, sad de to piger helt tavse. Alberte brød endelig stilheden. "Øh, vi må vist hellere se at komme i seng". Pia nikkede, og de gik ud på badeværelset for at gøre sig klar. Mens de børstede tænder, sendte Alberte skjulte blikke mod Pia. Hun virkede så sårbar og smuk, som hun stod der i trusser og T-shirt og lænede sig ind over vasken. Alberte havde lyst til at tage om hende, men hun var bange for, at Pia ville blive forskrækket, når de nu lige havde set den film. Hun gik hen til sengen og trak sengetæppet af. Så fandt hun en ekstra pude frem til Pia, og de to krøb under dynen sammen.

Pia lå helt stille, og Alberte troede, hun måske var faldet i søvn. Hun slukkede lyset, og så lagde hun sig ved siden af Pia og lænede sig hen for at give hende et godnatkys. Hun plantede forsigtigt et let kys på Pias kind og var ved at rulle væk igen, da Pia trak hende tilbage. Så mærkede hun til sin overraskelse Pias læber mod sine. Blidt, så blidt, kyssede de hinanden med lukket mund, og Alberte var lige begyndt at tænke, at det bare var endnu et godnatkys, da Pia åbnede munden og begyndte at kysse hende med tungen. Først blev Alberte helt varm og kold – hun var ikke helt sikker på det her – men så svarede hun igen af samme skuffe. Hun nød de bløde læber mod sine, og fornemmelsen af Pias spinkle krop, der trykkede sig ind imod hende.

Alberte prøvede at sige noget, men Pia lagde sin finger på hendes læber for at tysse på hende. Så kyssede hun hende igen, denne gang mere heftigt, og Alberte kunne mærke, hvordan hendes krop reagerede på det erotiske kys. Pia trak sig lidt tilbage og hev sin T-shirt over hovedet, så hendes nøgne bryster lyste i mørket. Hun tog Albertes hånd og førte den hen til sit bryst. Det var blødt og varmt, men under Albertes fingre blev brystvorten helt stiv. Alberte skubbede Pia tilbage i sengen og lod sine læber glide hen over venindens bryster. Hun suttede på de nu strunke brystvorter, og Pia stønnede svagt. Pias hænder begyndte at gå på opdagelse på Albertes krop, og snart var de begge nøgne i sengen.

Alberte tøvede lidt, hun var ikke sikker på, hvad de nu skulle gøre, men så lagde Pia sig imellem hendes ben og kyssede begge hendes inderlår hele vejen fra knæene op til hendes skridt. Alberte sukkede og spredte benene, så Pia kunne komme til. Så mærkede hun Pias tunge. Den fandt hurtigt hendes klitoris, og Alberte stønnede højt, da Pia suttede og slikkede på den lille, hårde knop. Da Pia også stak et par fingre op i hende, kunne hun ikke holde sig mere – hun kom i en langvarig, jamrende orgasme, der efterlod hende svedig og ør. De lå lidt med armene om hinanden, og så begyndte Alberte at kysse Pia på munden, halsen, kravebenet, brysterne, ned ad maven og ned til hendes venusbjerg.

Pia spredte benene, og Alberte begravede sit ansigt i hendes kusse. Hun drak grådigt af Pias safter, og hendes tunge dansede legende frem og tilbage fra Pias klit til hendes anus. Pia klynkede, og Alberte kunne mærke, at hendes krop var dækket i et fint lag sved. Hun kom i tanke om den dildo, hun havde i natbordsskuffen, lænede sig til siden og fik fat i den. Og så begyndte hun igen at slikke Pia, mens hun langsomt førte den store, sorte dildo ind i hendes varme mørke. Pia jamrede og vred sig af lyst, og Alberte begyndte at føre dildoen frem og tilbage, frem og tilbage, mens hendes tunge slikkede Pias svulmende knop. Det varede ikke længe, inden Pia eksploderede i ekstase.

Da de senere lå og var ved at falde i søvn, mumlede Pia søvnigt, "Det var dejligt, lige hvad jeg trængte til. Men i morgen er alt normalt igen". Indtil næste gang, smilede Alberte for sig selv.

Læs flere erotiske historier: