Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Frække Rom

Sådan, så var den kuffert vist pakket færdig. Julie nikkede tilfreds; det var godt, at hun havde fået plads til det hele. Hun tjekkede, at billetterne og passet var i håndtasken, og så var hun klar. Taxien kom et par minutter senere, og hun låste glad døren efter sig. Hun var virkeligt spændt på at besøge Antonia i Rom. De havde været nære veninder på kostskolen, men der var gået flere år siden, de sidst var sammen, og Julie spekulerede på, om Antonia mon stadig var den samme.

Flyveturen forløb fint, og Julies kuffert dukkede endelig op på båndet som en af de sidste. "Typisk" tænkte hun, "min kuffert er altid en af de sidste". Hun hankede op i kufferten og posen med den gode champagne, hun havde købt i lufthavnen. Det skulle da fejres, at de to endelig var sammen igen. Hun kom ud i ankomsthallen og spejdede forventningsfuldt efter Antonia. "Giulia, Giulia", hørte hun så en stemme kalde, og dér kom Antonia styrtende. De omfavnede hinanden, og Antonia kyssede begejstret Julie på begge kinder ad flere omgange. De grinede og snakkede og kom med forskellige udbrud, "You are so beautiful", "It’s so good to see you", "I can’t wait to show you around Rome". Hånd i hånd gik de ud til parkeringspladsen, hvor Antonia guidede Julie over til en gammel Alfa Romeo. En ung fyr lænede sig op ad bilen. Han stak i et charmerende smil, da de nærmede sig, og kom hen for at hilse på og hjælpe med kufferten. "This is Alberto", sagde Antonia, "he is my boyfriend". Julie stak hånden frem, men Alberto trak hende ind til sig og kyssede hende på begge kinder. Hans øjne strålede, og han sagde, "Belissima, Antonia was right, you are very beautiful". Julie trak sig væk, lidt flov, men snart sad de alle tre i bilen, og snakken gik ubesværet.

Snart var Julie indlogeret i Antonias hyggelige lejlighed, og de tre sad i sofaen og sippede af den champagne, Julie havde haft med. Julie måtte indrømme, at Alberto var meget charmerede, ja lækker, faktisk. Og Antonia var lige så skæg og skøn og dejlig som før. Hendes øjne spillede, og hun snakkede lige så meget med hænderne som med munden. Julie var fascineret af hendes bevægelser og hendes ynde, og hun blev pludselig grebet af en stærk lyst til at kysse hende, ligesom de havde gjort det den ene gang på skolen. Gad vide, om Antonia også huskede det? Julie kunne mærke, hun rødmede, og det var, som om Antonia så det og forstod, for hun greb hendes hånd og lod sine slanke fingre glide blidt langs håndryggen.

Julie kunne mærke champagnens virkning allerede. Hun lo for sig selv og lod sig rive med af stemningen. "Let’s go have dinner", sagde Antonia endelig, og Julie var lettet – hun var efterhånden ret sulten, men man spiste jo sent her i Italien. Snart var de tre på vej ned ad den brostensbelagte gade, og Julie nød stemningen og byens skønhed. De gik hen til et lokalt osteria, hvis ejer bød dem hjerteligt velkommen som de stamgæster, de var. Bænket ved et lille bord havde de snart vin i glassene og bruschetta på små tallerkener foran sig. Julie nød den lille forret, og så blev pastaen serveret. Julie tog en bid af sine penne med svampesauce og kunne ikke tro sine egne smagsløg, så lækkert var det.

De spiste og drak og snakkede og grinede i en rum tid, og Julie var lidt bims af vin og glæde. Efter middagen gik de en tur rundt i området, alle med armene om hinanden, og Julie, der gik i midten, nød fornemmelsen af de andres kroppe mod sin. Så begyndte de at gå hjemad igen, og Julie var helt ærgerlig over, at denne skønne aften måske snart var slut.

Inde i lejligheden satte Alberto noget lækker musik på, og Antonia tændte stearinlysene på bordet. De drak lidt mere vin, og da Antonia så Julie gnide en øm skulder, fik hun hende til at sætte sig på gulvet foran sig. Hendes kyndige hænder masserede Julies skuldre, og Julie lukkede øjnene og nød det. Det var en dejlig fornemmelse, Antonias varme fingre, der langsomt og blidt gned hendes skuldre, hals, kraveben. Julie mærkede en velkendt kildrende fornemmelse i maven, da Antonias fingre gled længere ned foran, ned imellem Julias bryster, ned over de nu stive og forventningsfulde brystvorter.

Julie ænsede det næsten ikke, da Alberto og Antonia kyssede hinanden bagved hende. Hun var helt væk i nydelse, da begge deres hænder begyndte at kærtegne hendes krop. Snart lå hun på det bløde tæppe, og da hun åbnede øjnene, så hun Antonia og Alberto udveksle et varmt smil, mens Antonia langsomt tog Julies og sit eget tøj af. Julie lukkede øjnene igen og mærkede to tunger og to par hænder overalt på hendes krop. Hun sukkede højt af nydelse, da Albertos tunge fandt frem til hendes klitoris. Så lænede Antonia sig ind over hende og kyssede hende inderligt, og Julia eksploderede i en salig orgasme.

Da hun langsomt kom tilbage fra afgrunden, lå Antonia og Alberto nøgne ved siden af hende og kærtegnede hinanden. Albertos smukke, stive pik var så indbydende, at Julie måtte simpelthen røre ved den. Hun lagde sig på knæ, så spørgende på Antonia, som smilede varmt og nikkede til hende, og så tog hun ham i munden. Alberto stønnede af liderlighed og trak Antonia ind over sig, så han kunne slikke hende, mens Julies tunge legede med hans pik. Alberto stønnede højere nu, og Julie kunne mærke, at han var lige ved at komme. Så rystede hele hans krop, og den varme sæd sprøjtede ud over hendes ansigt.

Antonia tørrede blidt Julie af med en serviet, og de kyssede hinanden. Alberto lå og sundede sig, mens han smilende så på de to piger, der udforskede hinandens kroppe med hænder og tunger. Julie begravede sit ansigt i Antonias skød og drak den varme, liflige saft, mens hendes hænder holdt fast om Antonias faste balder. Efter et stykke tid kom Antonia med små gispende lyde, og så lå de to tæt sammenslynget, mens de kyssede og rørte ved hinanden. Julie nød venindens varme hænder på sine bryster og hendes bløde tunge på sit maveskind. Antonia lagde sig på knæ mellem Julies ben og begyndte at slikke hende. Hun førte en finger ind i Julies anus, og Julie stønnede højt.

Hun åbnede øjnene og så, at Alberto havde sat sig mellem Antonias ben, og han holdt fat om hendes hofter, mens hans glinsende pik gled ind og ud af hende. Antonia blev ved med at slikke Julie, men hendes vejrtrækning blev hurtigere og mere stakåndet, og med ét kom både hun og Alberto i en brølende orgasme. Antonia kollapsede oven på Julie, og Alberto lagde sig ved siden af dem. De lå længe sådan, i en uordentlig bunke nøgne kroppe, og så lænede Alberto sig op på den ene albue og lod sine fingre glide ned over pigernes nøgne kroppe. "Let’s have some wine now, and then maybe we could go to bed – together?" Julie og Antonia fnisede til hinanden, og nikkede. Julie smilede for sig selv. Det ville blive et skønt ophold i Rom.

Læs flere erotiske historier: