Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Firmafesten

Frida så sig om – var der nogen, der holdt øje med hende? Nej, det så ikke sådan ud. Hun skyndte sig at række ind under den korte nederdel og rette på den nye G-streng, der var kravlet ubehjælpeligt langt ind i hendes bagdel. Åh, det lettede! Hun rettede sig op og fik så øje på ham. Han stod lænet op ad væggen i hjørnet ved baren og betragtede hende med et lille, ironisk smil på læben. "Gud, han så mig", tænkte hun febrilsk og skyndte sig at se væk.

Hun var i tæt samtale med Kristina, der var kommet helt fra Lund for at deltage i festen. Det var selvfølgelig også en vigtig event – firmaet fejrede lanceringen af deres nye tablet, og der var både stand-up komiker og levende musik – og selvfølgelig den obligatoriske præsentation med alle mulige tekniske detaljer og nørde-slang. Men maden var god, og musikken fik hendes hofter til at svaje, og det var bare hyggeligt at snakke med Kristina igen. De havde været på kursus sammen for et halvt års tid siden, men siden havde der kun været få muligheder for at ses.

Kristina var sit sædvanlige, sjove selv, og Frida var ved at kløjes i sin drink efter en af hendes sjove historier. "Nå, piger? Hygger I jer?" Åh, nej, det var den opblæste nye salgschef, Allan hed han vist. Han var en af de der typiske sælgertyper, med smart tøj og endnu smartere ur, og en attitude som var han Guds gave til kvinden. "Ja, det gør vi", sagde Frida lidt bestemt og vendte sig om mod Kristina igen. "Jamen, så må vi da have en drink", fortsatte han ufortrødent, greb dem begge under armen og førte dem hen til baren. "Champagne, bartender, vi skal have champagne!" Frida sukkede og rullede med øjnene, og til hendes fornøjelse svarede bartenderen, at det havde de desværre ikke, der var kun vin og øl og de mest almindelige former for spiritus. "Så tequila da", halvråbte den vist ret berusede salgschef ufortrødent, "jeg tror da sagtens de søde piger her kan vise mig, hvordan man laver et body shot". Kristina sendte Frida et blik, der nærmest var en tavs bøn om hjælp – men Frida vidste faktisk ikke, hvad hun skulle gøre. Han var trods alt salgschef, og hun ville nødig have problemer på jobbet. Hun trak lidt på skuldrene, men da Allan begyndte at slikke hendes hals, prøvede hun alligevel at skubbe ham væk.

Allan lod sig ikke sådan gå på, han holdt fast i hende, men pludselig var der én, der lagde en fast hånd på hans skulder. "Hør, Allan, du må da ikke monopolisere de unge damer, vi andre skal da også have en chance!" Frida så på den nytilkomne, og til hendes overraskelse (og inderlige skam) var det den fyr, hun havde se før - ham der vistnok havde set hende justere på undertøjet. Allan protesterede lidt, men den anden fyr havde godt fat i ham, og han ledte ham med et fast greb i armen ud mod terrassen for at, som han sagde, "trække lidt frisk luft".

Kristina og Frida så lettede på hinanden og snakkede videre, men Frida kunne ikke lade være med at spejde efter deres redningsmand. Mon ikke han kom og introducerede sig på et tidspunkt? Så så hun ham komme imod dem, og hun vendte sig og stak ham et stort smil. "Tak for hjælpen før, det var virkeligt sødt af dig. Øh, jeg hedder Frida, og det her er Kristina", fik Frida sagt, og han rakte smilende hånden frem. "Jeg hedder Lars, og det var mig en fornøjelse", sagde han. "Den spradebasse havde fået for meget at drikke, og så kan man jo godt glemme, at man har en gravid kone derhjemme". Pigerne grinede, og snart snakkede de hyggeligt sammen.

Det viste sig, at Lars var konsulent og var i gang med at lave noget træning i salgsafdelingen, da han også blev inviteret med til festen. De snakkede i et stykke tid, og så rendte Kristina ind i en, hun kendte, og gik et andet sted hen. "Endelig alene", smilede Lars og skålede med Frida. Hun rødmede og så på ham gennem de sænkede øjenvipper. "Kunne du tænke dig at trække lidt frisk luft?" Uden svar tog han hende om livet, og snart gik de ude i parken i måneskinnet. De holdt hånd, og Frida kunne mærke sit hjerte banke. Lars fandt en bænk og trak hende ned til sig, og så kyssede de. Hans varme og ivrige tunge søgte ind i hendes mund, og hun svarede igen ved at tage hans hænder og føre dem ind under sin bluse, så han kunne røre ved den nøgne hud.

De kyssede lidenskabeligt, og Frida kunne mærke, at han var ved at blive stiv, da han pressede sig ind mod hende. Hun sukkede, da hans hænder kærtegnede hendes maveskind, og hendes åndedræt blev dybere, da han begyndte at søge op mod hendes BH. Så var hans ene hånd på hendes bryst, og han kærtegnede hendes stive brystvorte gennem stoffet med et par fingre, mens han kyssede hendes hals. Frida stønnede svagt og lod sine fingre glide ned ad hans stærke ryg. Hans tunge havde fundet hendes kavalergang nu, og hun kunne ikke lade være – hun knappede blusen op, så han kunne komme til. Han så beundrende på hendes runde bryster i den røde brystholder og hviskede, "Er dine trusser lige så frække?" Frida rødmede, nu vidste hun, at han havde set hende justere sig tidligere.

"Ja, det må du jo finde ud af", sagde hun drillende, og han smilede frækt til hende og begravede sit ansigt imellem hendes bryster. Han lagde armene omkring hende og åbnede hendes BH, så hendes fulde bryster brød fri af deres blondebesatte fængsel. Hun stønnede svagt, da han slikkede de stive brystvorter, én ad gangen. Så greb han hende og satte hende overskrævs på sit skød, så han bedre kunne nå, og hun mærkede hans stive lem imod sit skridt, mens hun vred sig oven på ham. Hun kunne se, at han trængte til at komme fri af de snærende bukser, så hun rakte ned og fik åbnet hans lynlås. Hun fik lokket hans lem ud af de sorte boksershorts, og han stønnede højlydt, da hendes hænder omsluttede hans svulmende skaft.

Frida fik en ide. Når nu hendes G-streng var så lille, mon så ikke hun kunne skubbe den til side og få hans lækre joystick ind i sig? Som tænkt, så gjort – hun trak den fine, røde silke til side og mærkede den varme saft på sine fingre, da hun spredte sine skamlæber. Hun tog resolut fat i hans pik og fik dens spids mingeleret ind i sin varme, liderlige kusse. Så så hun ham dybt i øjnene og lod sig langsomt glide ned ad hans stive skaft. Allan stønnede og hviskede, "Ja, ja". Frida bevægede sig op og ned med langsomme, glidende bevægelser, og hun mærkede, hvordan hans pik fyldte hendes kusse helt ud.

Efterhånden som begge deres vejrtrækning blev dybere og mere intens, begyndte Frida at sætte farten op. Hun pumpede op og ned, og hendes kusse vibrerede af lyst. Så begyndte Allan at jamre sig, og Frida vidste, at nu kom han snart. Hun lod sig selv slappe af og nyde det, og snart begyndte hun at se røde og sorte prikker for øjnene, mens hun eksploderede i en kæmpe orgasme. Allan kom lige efter, og hun mærkede hans varme sæd sprøjte op i hendes kusse. Da de kom lidt til sig selv, gav han hende et kys og hviskede, "Jeg så vist aldrig de trusser".

Læs flere erotiske historier: