Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Fængslende Leg

Åh, kom han dog ikke snart? Emma så sig endnu en gang i spejlet. Det var så længe siden, hun havde set Steen. Siden han tog det job i Esbjerg, havde de kun set hinanden et par gange om måneden, men her på det sidste havde han haft så mange rejser, at der nu var gået to måneder, siden hun sidst havde set hans ansigt. Hun så sig om i lejligheden. Jo, der så fint ud, med de nye puder i sofaen og de tændte stearinlys. Fra køkkenet bølgede duften af ossobuco – hans yndlingsret – og vinen havde lige den rigtige temperatur. Hvad mere var, Emma havde købt nyt undertøj til lejligheden, og hun var ret sikker på, han ville synes det var hot.

Så ringede han endelig på døren. Emma styrtede hen og åbnede, og så kastede hun sig i armene på ham. "Hvor har jeg savnet dig!" sagde hun, mens hun dækkede hans ansigt med kys. Han lo og holdt om hende. "Jeg har også savnet dig, der må ikke gå så lang tid imellem, at vi ser hinanden", sagde han. Han kom indenfor og lagde frakken, og så snusede han ind med kendermine. "Er det ossobuco, her dufter af? Jeg er en heldig mand." Hun rakte ham et glas vin og fik ham placeret i sofaen, og så satte hun sig ved siden af og skålede med ham.

Han snusede ind igen. "Det bliver et kærkomment alternativ til den sædvanlige hotelmad", sagde han. "Ja, du må også se at komme ud af det hotel. Er der stadig ikke fundet en løsning med et pensionat eller sådan noget?", spurgte hun. "Ellers må de jo leje en lejlighed til dig". Han så hende i øjnene og sagde, "Jeg håber nu nærmere, de bestemmer sig for at flytte den funktion tilbage til København, så jeg slipper for at rejse frem og tilbage hele tiden". Emma så forhåbningsfuldt på ham. "Er der en chance for det?", spurgte hun. "Det ville være fantastisk". Han kyssede hende varmt på munden og sagde, "Man har jo lov at håbe".

Maden smagte godt, og Steen nød middagen i fulde drag. Han sagde ummm, næsten hver gang han tog en mundfuld, og Emma begyndte at grine. "Jeg tror ikke, min mad nogensinde har været så populær", sagde hun. "Det er et taknemmeligt job at lave mad til en, der normalt spiser hotelmad." "Ja, du gør dig ikke begreb om, hvor kedeligt det kan være", sagde han. Han fortalte om overpyntet smørrebrød og tunge, varme retter, når man nu i virkeligheden ville være gladere for en leverpostejmad eller et stykke med ost. Og om det at spise alene i en restaurant eller endnu mere sørgeligt, på et hotelværelse. Emma nikkede og følte med ham. Ja, det kunne også være ensomt her, men i det mindste havde hun sin egen lejlighed.

De fortrak til sofaen, og Emma serverede iskold limoncello til kaffen. Steen lukkede øjnene og sank. "Hold op, hvor er det lækkert", sagde han og tog endnu en slurk. Han lukkede et par knapper i skjorten op og lænede sig tilbage. "Sig mig, hvornår har du tænkt dig at kysse mig?", spurgte han. Emma smilede og lænede sig ind over ham. Hendes læber fandt hans, og de kyssede, længe og blidt. Så skilte hun hans læber ad med tungen og gik på opdagelse i hans mund. Hans tunge legede med hendes, og hun mærkede den velkendte, kildrende fornemmelse i underlivet. Hun lod en fingernegl glide drillende langs hans kraveben. "Har du lyst til at fortrække til soveværelset?", hviskede hun. Steen nikkede ivrigt. De greb deres glas og flasken og begav sig ind i soveværelset.

Steen stillede sig ved siden af sengen og rakte armene ud mod hende. Hun gik ind i hans favntag, og de kyssede længe. Hans hænder søgte om til hendes ryg og fandt kjolens lynlås, som han åbnede. Hun trådte ud af kjolen foran ham, og han udstødte et lille gisp af overraskelse. Hendes nye undertøj var i gennemsigtigt sort stof med røde kanter. Hvad mere var, hendes brystvorter var blottet, så han havde fri adgang til de bløde, lyserøde forhøjninger, og trusserne var bundløse. Hun smilede udfordrende til ham. "Ja, jeg har også købt lidt legetøj til os", og frem af skuffen trak hun et sæt håndjern. Steen sank engang, og så trak han hurtigt tøjet af, så han stod nøgen foran hende. Hans penis var allerede halvstiv, så Emma. Hun smilede frækt til ham, og så skubbede hun ham ned på sengen.

Snart var Steen bundet til hovedgærdet, og Emma satte sig oven på ham og lod sine fingernegle glide langsomt ned langs hans krop. Hun åbnede natskuffen igen og frembragte den nyindkøbte massageolie. Langsomt begyndte hun at massere hans krop med den velduftende olie. Hun undgik med vilje hans mest erogene zoner og drillede ham i stedet ved at komme tæt på, og så bevæge fingrene udenom. Han stønnede og vred sig lidt, da hendes fingre endelig fandt frem til hans spændte penis. Men i stedet for at tage fat om ham, lod hun fingrene glide længere ned, langs mellemkødet og til hans nosser. Hun masserede dem en ad gangen, helt blidt, og Steen stønnede højt. Så lagde hun sig på alle fire og tog ham i munden. Hendes tunge legede med ham inden i munden, og hun kunne mærke ham blive endnu mere stor og stiv.

Da han var lige på nippet til at miste kontrollen, trak hun sig væk. Hun satte sig på knæ og førte drillende sine fingre hen over sine bryster, ind til de stive brystvorter, og så nedad mod sit underliv. Steen tiggede og bad om at måtte komme til, men hun så ham dybt i øjnene og begyndte at kæle for sin klitoris foran ham. Det var næsten, som skulle han eksplodere foran hende. Hun tog lidt massageolie på fingrene og kælede for sig selv igen. Hun var helt våd nu, og det var kun lige, at hun kunne afholde sig fra at kaste sig over ham. Stille og roligt bevægede hun sig op, så hun sad lige over hans ansigt, og så sænkede hun sig, så han kunne komme til med tungen. Hans varme tunge fandt hurtigt hendes klitoris, og Emma jamrede sig sagte, da han begyndte at slikke og sutte på den. Da hun var lige ved at komme, trak hun sig væk og satte sig over hans skød.

Hun så ham dybt i øjnene, mens hun langsomt, langsomt sænkede sig ned over hans pik. Steens øjne var helt slørede nu, og han mumlede hæst ordrer til hende, "Ja, sådan, lidt hurtigere, ja, tag mig nu". Emma kælede for sine stive brystvorter gennem den åbne BH, mens hun kneppede ham, og det eneste, Steen kunne gøre, var at løfte sit underliv lidt fra lagnet og komme hende i møde. Deres rytme var afstemt nu, og begge pustede af ophidselse. Emma så ned på Steens faste mavemuskler, der bølgede under hendes lår, og hun følte hans store kæp støde ind og ud af hende. Hun mærkede orgasmen nærme sig, og så kom hun, i et kalejdoskop af farver og lys. Samtidig brølede Steen sin orgasme ud og pumpede sine safter ind i hende.

Hun kollapsede oven på ham, og de lå lidt sådan og sundede sig. Så åbnede hun for håndjernene, og han tog hende i sin favn. "Nu må du passe på ikke at forlægge nøglen", hviskede han til hende, "næste gang er det vist din tur". Emma smilede ned i hans armhule og begyndte at forestille sig, hvad hun ville finde på til næste gang, han kom hjem.

Læs flere erotiske historier: