Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Et Ekstra Langt Bad

Kathrine smed sig på sofaen, så snart hun kom hjem fra arbejde. Hold op, hvor er jeg træt, tænkte hun og pustede det lange pandehår væk fra ansigtet. Det lød så godt med ekstra penge og ekstra fridage, men det var nu alligevel hårdt at arbejde om natten. Hun kunne faktisk føle det over hele kroppen, ligesom når man har jetlag. Hun blev sulten på mærkelige tidspunkter, og hun savnede at se lyset. Men pengene…de var gode. Hun sukkede og rejste sig for at lave morgenmad. Hun lavede en stor kop te og besluttede sig så for at tage et karbad inden maden. Det ville garanteret hjælpe på de trætte benmuskler og hendes ømme nakke og skuldre.

Hun startede musikanlægget, og det begyndte at spille, dér hvor hun havde stoppet det sidst… midt i det, hun kaldte sin "sexliste". En samling af alle de hotteste numre, hun kendte. Marvin Gaye's bløde stemme gik som sædvanlig lige ind under huden, og hun smilede for sig selv. Tja, hvorfor ikke nyde badet sådan rigtigt meget? Hun skruede højt op for anlægget, fandt sin vandtætte vibrator frem af natbordsskuffen og tog så langsomt sit tøj af, mens hun vuggede med hofterne til musikken. Så greb hun et par stearinlys og en lighter og gik ud på badeværelset.

Snart var karret fyldt med indbydende bobler, og Kathrine tilsatte aromatisk olie og lod sig glide ned i det varme vand. Hun lagde hovedet tilbage og nød den lækre musik og den besnærende duft af citrus- og mandelolie, mens hun slappede af i stearinlysenes blafrende lys. Hun tænkte på sidste gang, hun havde haft sex.

Hun havde mødt ham i en café i nærheden. Hun sad og læste nyhederne på sin iPad, da han spurgte, om han måtte sætte sig. Hun så sig omkring – alle bordene var optaget. Så hun sagde ja, og inden længe snakkede de sammen. Hun havde syntes, han var interessant, på den der lidt mystiske måde, men mest af alt superlækker. Specielt kunne hun ikke få øjnene fra hans hænder med de lange fingre og de velplejede negle. Han havde åbenbart lagt mærke til hendes slet skjulte interesse, for da hun skulle til modstræbende at rejse sig, havde han bedt om hendes telefonnummer.

De var på date, og hun nød hans selskab, men mest af alt håbede hun bare på, at de ville ende i seng sammen. Det var længe siden, hun var blevet så tændt af en mand. Da han fulgte hende hjem, gik han uden kommentarer med ind i hendes lejlighed, og allerede i gangen kyssede de så voldsomt, at Kathrine næsten blev svimmel. Han skubbede hende op mod væggen, og hans ivrige tunge udforskede hendes ansigt, mund og hals. Hans hænder fandt frem til hendes bryster under blusen, og han fik åbnet hendes BH, så han kunne komme til. Kathrine bed sig i læben for at undertrykke et lille skrig, da hun mærkede hans tænder nippe i den ene brystvorte. Han bed lidt hårdere, og det var med en blanding af smerte og nydelse, at Kathrine jamrede sig.

Så greb han hende om armen med den ene hånd og spurgte, hvor soveværelset var. Hun ledte ham derind, helt svag i benene, og da han skubbede hende ned på sengen og trak tøjet af hende, lukkede hun øjnene i forventning om, hvad han ville gøre ved hende. Men der skete ikke noget, så hun åbnede øjnene igen og så, at han stod for enden af sengen, med bukserne åbne og sin svulmende pik fremme og onanerede, mens han så på hende. Hun greb ud efter ham, men han skubbede hende ned igen og sagde, "Nej, rør ved dig selv, jeg vil se på dig".

Kathrine blev lidt flov, men det var faktisk ret frækt med ham stående dér foran hende, så hun lænede sig over til natbordet, åbnede skuffen og tog en vibrator og en lækker massageolie frem. Så lagde hun sig tilbage igen og kiggede ham lige i øjnene, mens hun dryppede olie imellem benene og startede vibratoren. Hun spredte benene, så hun kunne komme til, og så lod hun vibratoren køre langs skamlæberne, frem og tilbage fra klitoris til anus. Hendes anden hånd søgte ned til det ene bryst og legede med brystvorten, mens vibratoren arbejdede, og hun så på ham gennem halvlukkede øjne, mens hun kælede for sig selv.

Hans pik var meget stor og stiv nu, og hans øjne slap hende ikke et øjeblik, mens hans hånd masserede det svulmende lem. Han stønnede højt, da hun kom i en langvarig, jamrende orgasme. Da hun endelig kunne se klart igen, så hun, at han havde taget tøjet af. Han lagde sig ind over hende og greb hende hårdt om skuldrene, og så pressede han sin store pik ind i hende, lidt ad gangen, til hun var helt fyldt ud. Han kneppede hende hårdt og dybt, og hun troede, hun skulle besvime af lyst, da han vendte hende om og tog hende bagfra. Hans nosser bankede imod hendes mellemkød, mens han pumpede ind i hende, og så udstødte han et brøl og sprøjtede sin varme sæd ind i hende.

Kathrine havde villet kæle lidt bagefter, men han virkede, som om han havde travlt. Han klædte sig hurtigt på og forsvandt, og hun hørte aldrig fra ham igen. Et par uger senere så hun ham hånd i hånd med en anden kvinde – og et barn på omkring fire år. Javel ja, havde Kathrine tænkt, så der var en kone derhjemme. Hun var blevet så vred, at hun havde været lige ved at gå over til ham, men så besindede hun sig og gik den anden vej. Han havde trods alt ikke lovet hende noget.

Nu lå Kathrine så i badet og prøvede at genopleve alle detaljerne fra deres hede sex. Hendes hænder havde bevæget sig ned mellem benene under boblerne, og hun begyndte langsomt at kæle for sit skød, mens hun fantaserede om hans store pik. Hun fandt vibratoren frem og tændte for den, og så lod hun den glide ned under vandet. Hun stønnede svagt, da den vibrerede mod hendes klitoris, og skruede op for hastigheden. Så begyndte hun at bevæge den i små cirkler rundt om klitoris, ned langs skamlæberne, op igen og så direkte på den efterhånden svulmende knop. Hun bed sig i læben og udstødte et lille skrig, da hun fik den første orgasme. Så snart sammentrækningerne i hendes kusse fortog sig, begyndte hun at køre vibratoren mod sin klit igen. Hendes krop buede i karret, da hun fik endnu en orgasme, og nu førte hun vibratoren helt ind i kussen.

Hun bevægede den ind og ud, mens hendes anden hånd legede med den følsomme klitoris, og hun så hans stive pik for sig, glidende ind og ud af hendes våde kusse. Åh, bare han dog var her nu, tænkte hun, jeg vil have hans pik igen, jeg vil mærke den begrave sig i min kusse og støde til, støde til… Hendes bevægelser blev hurtigere og mere stødvise, og så kom hun i et brag af en orgasme. Hun lå lidt og sundede sig, og så slukkede hun for det stadigt vibrerende legetøj. Hun smilede for sig selv, mens hun stod ud af karret. Nu må jeg vist kunne få en ordentlig dags søvn, tænkte hun og tørrede sin stadig dirrende krop, inden hun greb en müesli bar og begav sig ind under dynen – stadig med vibratoren i hånden. Man ved jo aldrig...

Læs flere erotiske historier: