Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Underkastelsen

Han kommer i aften. Jeg lever i spændt forventning hele dagen. Mine håndflader er fugtige, jeg har skiftevis kuldegysninger og hedeture, og mit hjerte banker lidt hurtigere end normalt. Jeg prøver at tale mig selv til rette. Det er bare en mand, tænker jeg. Hvorfor blive så ophidset? Det er bare en mand, og det er bare sex. Men hele min krop siger mig imod. Mine brystvorter er følsomme mod skjortens stof, mine læber brænder efter hans kys. Jeg er blevet et sexdyr, et monster, der ikke lever for andet end hans hænder, læber, hud, hår, pik. Jeg vil bare have ham lige nu. Men der er endnu mange timer, til jeg kan lade mine fingre glide gennem hans hår. Mange timer, til min tunge kan omslutte hans. Jeg lukker øjnene og tænker på sidste gang, vi var sammen.

Han kom sent om aftenen. Jeg havde ventet hele dagen, præcis som jeg gør det i dag. Jeg havde drukket flere glas vin, og en behagelig døsig beruselse havde lagt sig over mig. Jeg havde selvfølgelig fantaseret om, hvad vi ville gøre. Hvordan han ville elske mig denne gang, men intet kunne have forberedt mig på, hvad han havde i tankerne. Da jeg åbnede døren, stod han og lænede sig mod dørkarmen med et lille smil. Hans nonchalante stil og den måde, han langsomt bøjede sig frem og gav mig et dvælende kys, gjorde mig kun mere opstemt. Da han kom ind, så jeg, at han havde en taske med. Jeg spurgte ikke, hvad det var. Jeg har nemlig lært ikke at stille for mange spørgsmål. Han kan ikke lide spørgsmål. Jeg trak ham bare med ind og pressede et glas vin i hånden på ham. Han satte sig i sofaen og tømte hele glasset i én lang slurk. Så rejste han sig og trak mig med ind i soveværelset. Uden et ord lynede han min kjole op og krængede den over mine skuldre, så den faldt til gulvet i en uordentlig bunke.

Han smilede igen, det der langsomme, farlige smil. Hans øjne kærtegnede hele min krop, dvælede ved mine bryster i blonde-BH’ens halvskåle, de delvist blottede brystvorter, der allerede var stive, og den lille G-streng, der afslørede, at min kusse er helt glatbarberet. Han vendte sig og åbnede tasken, og ud kom et par håndjern. Med hurtige bevægelser fikserede han mine håndled til himmelsengens ene sengestolpe, og jeg lagde panden mod det kølige træ og lukkede øjnene i forventning om, hvad der kom nu. Han puslede bag min ryg, og så mærkede jeg hans finger mod min ryg. Han smurte noget på mig, og det gav en let brændende fornemmelse, en dejlig varm følelse på min hud. Jeg opfangede den velkendte duft af hans yndlingsmassageolie. Den varmende effekt fik min hud til at dirre, og så mærkede jeg hans tunge mod min nakke. Han slikkede, kyssede og bed mig blidt, og jeg kunne mærke varmen fra hans krop mod min ryg.

Hans hænder var på mine hofter nu, og hans to tommelfingre begyndte at søge ind i revnen mellem mine baller. Han havde taget mere massageolie på hænderne, og den brændende fornemmelse mellem mine baller gjorde mig endnu mere liderlig. Hans tommelfingre gled op og ned, forbi anus, ned til min kusse, og op igen. Jeg spredte benene, så han kunne komme til, og gispede, da jeg pludselig mærkede noget koldt og hårdt mod min ryg. Jeg så ned til siden, og i de flakkende stearinlys’ skær så jeg et knivblad. Jeg kunne ikke lade være, jeg gøs og prøvede at trække mig lidt væk fra ham. Jeg vidste godt, han aldrig ville gøre mig rigtigt ondt, men det virkede så truende. Han lo sagte, en dyb, rullende latter helt nede i halsen, da han skar min G-streng af. Så mærkede jeg hans tunge mellem mine baller. Han havde sat sig på hug, og hans tunge dansede rundt om mit røvhul, mine skamlæber, og frem til min svulmende klitoris. Jeg stønnede højt, da han bed mig blidt den ene balle, og han lo igen den dybe latter.

Han rejste sig igen, og hans hænder omsluttede mine bryster, mens hans tunge søgte ind i mit ene øre. Han klemte først hårdt, så blidt, om mine bryster, og jeg gispede igen, dels af smerte og dels af nydelse. Så fumlede han igen i tasken, og jeg mærkede en hård, kold genstand mod min ryg. Den begyndte at vibrere, og jeg trak vejret dybt. Han førte vibratoren ned til mit skridt. De hurtige vibrationer pirrede nådesløst min klitoris, og jeg kunne mærke safterne drive ud af min kusse, da jeg kom igen og igen. Jamrende lænede jeg mig mod sengestolpen og lukkede øjnene et øjeblik, men så fornemmede jeg ham foran mig. Han sad på knæ i sengen nu, helt nøgen, og jeg så, at hans pik var stiv og strunk. Med et lille, drillende smil tog han massageolie på hænderne og begyndte at kæle for sig selv.

Han sad der foran mig og onanerede, mens han hele tiden så mig i øjnene. Jeg var hjælpeløs – bundet til sengen og uden chance for at røre ham eller mig selv. Nu tog han vibratoren og førte den ned til sine nosser, og vibrationerne fik ham til at skælve af lyst. Hans pik var større end nogensinde før, og jeg klynkede i længsel efter at røre den. Han fornemmede det og flyttede sig over til mig, så hans pik var lige ud for min mund, og så onanerede han igen, mens han holdt pikken lige præcis ude af rækkevidde. Jeg tiggede og bad ham om at sætte mig fri, lade mig røre ved ham, lade mig slikke hans pik, kneppe mig, hvad som helst andet end at være spændt fast, mens han drillede mig på den måde. Han smilede igen langsomt, næsten ulveagtigt, og så gik han om bag mig.

Han løsnede håndjernene og smed mig på sengen med ansigtet nedad. Hans hænder var alle vegne nu, og jeg kunne mærke hans dunkende pik mod mine baller, da han satte sig oven på mig. Han spændte mine hænder fast til hovedgærdet, så jeg endnu en gang var fastlåst, og så trak han min røv op, så jeg lå på alle fire. Jeg lukkede øjnene og ventede på det, og så mærkede jeg ham. Hans pik trængte ind i min kusse i ét langt hug, og jeg gispede, da han stødte i bund. Så begyndte han langsomt, pinefuldt langsomt, at kneppe mig, mens han samtidig pirrede min anus med fingrene. Jeg stønnede som et dyr nu og tiggede ham, "Tag mig, knep mig, giv mig din pik, jeg vil have dig nu!". Men i stedet for at sætte farten op, bevægede han sig langsommere, så jeg tiggede endnu mere, og så trak han sig ud. Jeg skulle lige til at protestere, da jeg mærkede hans spændte penishoved mod mit røvhul. Forsigtigt gled han lige indenfor, og jeg prøvede at slappe af, så han kunne komme længere ind.

Den milde smerte blandet med ulidelig ophidselse gjorde mig næsten delirisk liderlig, og jeg jamrede af nydelse, da han trængte helt ind i min røv og langsomt begyndte at pumpe ind og ud. Han stønnede højere nu, og jeg kunne mærke det begynde at spænde i hans lår, da hans klimaks nærmede sig. Så eksploderede vi begge to i en brølende orgasme, og jeg kollapsede med ham ovenpå mig, mens vores safter blandedes imellem os.

Jeg genkalder mig scenen, mens jeg ser på uret for mindst tyvende gang. Hvornår kommer han? Og så hører jeg fodtrin på trappen, og det ringer på døren. Jeg bider mig i læben, mens jeg går hen og åbner, klar til endnu en aftens elskov.

Læs flere erotiske historier: