Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Trekant med chefen og hans kone

Jeg havde længe haft et godt øje til ham, og når jeg var allermest liderlig og trængende, bildte jeg mig selv ind, at han havde det på samme måde. Men det var skørt, var det ikke? At have lyst til sin gifte, middelaldrende chef, når man selv er i starten af tyverne. David er simpelthen så mandig og udstråler mere selvsikkerhed end alle de andre fyre på stedet tilsammen. Hans veltrænede krop er altid velklædt, og han har det dér blændende smil, som altid får mig til at føle mig som den smukkeste kvinde i verden. Nå, tilbage til historien som jeg ville fortælle: De sidste par måneder har jeg gjort alt hvad jeg kunne for -diskret- at bruge mere tid sammen med David og gøre mig uundværlig i arbejdet. Jeg er ikke hans personlige sekretær, men bare en ud af mange sekretærer på stedet, som tager imod ordrer fra mellemlederne. Hver gang, der skulle holdes møde, sprang jeg til for at lave referat, og når David havde brug for ændringer i sin kalender, smed jeg alt hvad jeg havde i hænderne og tog opgaverne før de andre. Det virkede en smule. Jeg fik set mere til David og vi udvekslede lidt høflighedsfraser, og han fortalte mig lidt om sin hverdag, når vi smalltalkede før og efter møderne.

Det var dog først for to uger siden, at der virkelig skete noget. David og jeg sad i hans bil på vej tilbage fra et møde i den anden ende af Sjælland. Vi var begge helt stille på vej tilbage i bilen. Alt det arbejdsrelaterede var diskuteret igennem, og vi havde udvekslet "hvordan går det"-fraserne. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige. David åbnede på et tidspunkt munden for at sige noget, men lukkede den så igen, som om han skiftede mening. Vores blikke mødtes, og der var et eller andet i måden han kiggede på, der gjorde, at det begyndte at prikke over det hele. Magien sluttede, da vi nåede arbejdets parkeringsplads - troede jeg. Istedet for at holde på "direktør"-pladsen, som vi kalder de tætteste parkeringspladser, holdte David ind i en afsides bås bag om bygningen.

Vi så igen i hinanden i øjnene og ja - blikket var der igen. Pludselig rakte David armen ud mod mig og aede mig på kinden. Det var en lidt akavet kærtegning, men jeg tog imod det og vendte min mund mod hans hånd, som invitation til mere. Normalt ville de fleste fyre overfalde mig i sådan en situation, men David overraskede mig ved at sige: "Vil du komme og spise middag hos mig i aften?" "Men hvad med din kone?" Jeg blev nærmest vred, både på mig selv og ham. Var jeg lige blevet afvist inddirekte? Eller troede han virkelig, at jeg ville knalde i hans kones seng?! "Bare kom til mit hus kl. 7.30", svarede han og steg ud af bilen. At tage diskussionen op midt på parkeringsspladsen var ikke en mulighed for nogen af os, og jeg sydede af frustration. Sådan kan man da ikke behandle en kvinde! Resten af dagen lod David som ingenting, og han reagerede ikke på de mange hadefulde blikke jeg sendte ham. Hvad foregik der i hans hoved?

Det er lidt pinligt for mig at indrømme, men min nysgerrighed fik overtaget, og kl. 7.35 stod jeg foran Davids hoveddør med røde kinder. Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at jeg kun var der for at give ham et møgfald, og det var derfor, kjolen kun var en smuule nedringet og kun havde en liiille slids i siden. David åbnede døren, og jeg kunne ikke lade være med at smile stort. Han så fantastisk ud i sin blå skjorte og cowboybukser. Hans brune hår var en anelse mere pjusket end det plejede, hans brune øjne skinnede, og hans afslappede stil gav ham endnu mere charme end normalt (hvis det overhovedet kan lade sig gøre). "Velkommen til. Vi spiser lige om lidt. Du har hilst på min kone, Anita, ikke?" Anita dukkede frem bag ham, kantede sig forbi David og gav mig et stort, kærligt kram. Jeg blev lidt forbavset, men krammede med det samme tilbage. Anita er supersød og jeg har aldrig haft noget imod Anita - altså bortset fra at hun er gift med David. Efter krammet blev jeg ledt ind i deres store spisestue, som var fyldt med en himmelsk duft af mad. Min skuffelse over, at middagen var så uskyldig, var blandet med en stor lettelse og jeg besluttede mig bare for at nyde maden og selskabet. Det viste sig at være en rigtig hyggelig middag. Vi snakkede om alverdens ting, og vi drak allesammen rigeligt med rødvin.

Som aften skred frem og vi nåede til desserten, blev snakken mere og mere sjofel. Jeg var selvfølgelig nysgerrig mht. deres sexliv, og hvordan David er i sengen. Så jeg stillede mange, halvt-uskyldige spørgsmål, som Anita gerne svarede på. Inden længe havde Anita afsløret, at både hun og David er ret åbne om deres sexliv, og at de altid søger nye oplevelser. Bemærkningen prellede ikke af på mig, og jeg blev helt varm i kinderne ved tanken om de to sammen. Var det noget jeg bildte mig ind eller klædte de mig begge to af med øjnene? Jeg syntes også, at Anita kom med flere små berøringer, hver gang hun gik forbi mig for at hente mere vin eller mad. Nej, der var ingen tvivl, og jeg ønskede præcis det samme som dem.

Da maden var spist og ryddet væk under mange små kommentarer og endda et klap i numsen fra David, satte vi os i sofaen allesammen. Langsomt klædte David og Anita mig af, imens de kyssede og rørte mine bryster og ansigt. Jeg var i himlen! Anita sænkede sine læber over mine og gav mig et langsomt og sensuelt kys, som ingen af os havde lyst til at stoppe. Imens tog David tøjet af og kyssede og masserede vores bryster på skift. Jeg kan godt lide piger, men der var én ting, som jeg havde fantaseret om i flere måneder, og det var Davids pik. Langsomt brød jeg fri fra kysset og satte mig ned på gulvet, så jeg havde mit hoved ud for Davids stive pik. Den var en af de større og så indbydende ud, og jeg lænede mig langsomt frem og indsnusede duften. David rykkede på sig, så jeg kunne komme ordentligt til og udstødte et suk, da jeg begyndte at sutte ham. Anita var nu også nøgen og gik om bag mig. Hun rørte forsigtigt ved mine baller ligesom for at spørge, om det var ok at gå videre. Jeg skubbede numsen bagud for at sige "ja!" og følte lidt efter en tunge lege med min klit. Hun havde lagt sig ned under mig og slikkede min fisse, som kun en kvinde kan gøre det. Hun teasede mig med sin tunge på mine skamlæber og jeg kunne ikke gøre andet end at vride mig af lyst.

Jeg gispede højt, da Anita fortsatte arbejdet med min klit, og jeg kunne mærke den første orgasme begynde at bygge sig op. Det samme skete for David. Han stønnede højt, imens spermen sprøjtede udover mit ansigt. Jeg prøvede at sluge og slikke så meget af det som muligt, men min egen orgasme tog hurtigt over, og jeg kollapsede nærmest på gulvet. Efter at have sundet os lidt og drukket et glas vin mere, blev David og jeg enige om, at nu var det vist Anitas tur. Vi beordrede hende derfor til at sætte sig i sofaen med os på hver side, og så gik vi ellers igang med at kle og servicere hende. Anita og jeg delte endnu et uforglemmeligt kys, og David gav hende finger for at gøre hendes fisse klar til hans pik, som stod helt op igen. Anitas yndlingsstilling er doggy, så imens David tog hende bagfra, kyssede jeg og masserede Anitas bryster og fisse.

David holdt små pauser, så jeg kunne smage deres blandende safter og slikke lidt på hans pik. Jeg kunne bare ikke få nok af den! David er åbenbart virkelig udholdende, fandt jeg ud af, for snart rystede orgasmen igennem Anita, og den var så voldsom at hun grinte og græd på samme tid. Helt udmattet gled hun væk fra ham og lagde sig ned, imens hun smilede op til os begge to. Jeg kiggede spørgende på hende. Han er trods alt hendes mand. Hvor går grænsen henne? Men Anita nikkede blot og lagde sig godt til rette. Jeg tror, at hun ville nyde showet. David og jeg mødtes i en varm omfavnelse og han gav mig et af de mest sensuelle kys jeg nogensinde har oplevet. Langsomt lod han hænderne glide nedover mine bryster og ned til min fisse. Jeg blev som smør i hans arme og endte med at lægge mig ned på sofaen med spredte ben. Jeg kunne ikke vente længere! David var mindst lige så liderlig som mig og spildte ikke tiden. Med et par få bevægelser stødte han hans glatte pik dybt ind i mig, og jeg skreg højt af nydelse. Med dybe, kontrollerede bevægelser kneppede david mig hurtigere og hurtigere. Følelsen i min fisse og af endelig at få den pik, jeg havde drømt om, fik det til at flimre for mine øjne, og jeg havde det som om jeg skulle besvime.

Min anden orgasme havde allerde givet mig åndenød, da jeg endelig kunne mærke David give de sidste hårde stød før hans sperm væltede ud over min mave. Straks trådte Anita til og begyndte at slikke mig ren. Hun brugte ekstra lang tid på min fisse og frigjorde den tredje orgasme, så jeg skreg så højt alle naboerne må have hørt mig. Fuldstændig brugte lå vi alle tre og fik vejret, imens vi kiggede på hinanden. Det gik op for mig, at jeg var måske ved at blive lige så glad for Anita, som jeg var for David, og jeg ville ikke have det her skulle være en engangsting. Heldigvis var jeg ikke den eneste, der havde det sådan. For da jeg begyndte at samle mit tøj sammen, kiggede Anita på David og David sagde: "Hvad med at sove her i nat?"

Læs flere erotiske historier: