Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Swingerklub

Jill troede først ikke sine egne ører. Han ville hvad? Hun kiggede målløs på sin mand hen over spisebordet og tog chokeret en slurk vin. Så fik hun øje på hans hænder, der lå på bordet, strakt ud mod hende med håndfladerne opad i en bønfaldende gestus. De rystede. Han var tydeligt nervøs for hendes reaktion, så det måtte være noget, han virkelig ville prøve, det her, noget han havde tænkt over længe. Hun drak igen af sit glas og rømmede sig. "Men, hvorfor? Jeg mener, er der noget, jeg gør forkert, siden du også vil være sammen med andre?" spurgte hun og prøvede at holde skuffelsen og den ulmende vrede ude af sin stemme. "Nej, overhovedet ikke. Tværtimod er det mest dig, jeg tænker på. Jeg mener, jeg bliver jo ikke yngre, og det kunne være, du gerne ville prøve noget andet engang imellem" nærmest tiggede han.

Hun så igen på den flyer, han havde lagt frem. Swingerparty. Det havde hun egentlig aldrig overvejet før. Hun og Jonas havde været gift i 10 år, og selvfølgelig var deres sexliv blevet lidt rutinemæssigt, måske endda lidt kedeligt til tider, men det her… Hun så ham i øjnene. "Du ved, jeg aldrig tænker på aldersforskellen", sagde hun. Jonas var 15 år ældre end hun, men hun havde faktisk altid datet ældre mænd, lige siden hun gik i gymnasiet. Hun havde bare altid syntes, det var mere spændende at være sammen med en mand, der havde oplevet noget, havde noget livserfaring, end en knægt, der kun ville i bukserne på hende. Og nu sad så hendes 45-årige mand dér og rystede som et espeløv og ville til et swingerparty? Hun tog endnu en dyb slurk af sin vin og sagde så, "Jeg skal overveje det, Jonas, men du må altså lige give mig til at tænke over det". Han nikkede ivrigt og sagde, "Det er først om tre uger, så tag din tid." Han skiftede emne, og resten af aftenen forløb mere eller mindre normalt.

Da de var kommet i seng og havde kysset godnat, og han havde vendt sig om på siden og var faldet i søvn, lå hun og tænkte på hans forslag og på, hvordan det ville være. Hun prøvede at forestille sig situationen. Hvordan kom man i gang? Gik man bare ind og fik øje på en eller anden, der så rimeligt tiltrækkende ud, og så forsvandt man med dem? Eller hvordan fungerede det? Hun så for sig en stribe halvnøgne mænd, der stod som på et dyrskue og ventede på en køber og fnisede for sig selv.

Men mens hun langsomt gled ind i søvnen, begyndte hun at fantasere om fremmede hænder, der flåede tøjet af hende, om fire-fem mænd ad gangen, der slikkede og kyssede og kærtegnede hendes krop, og om stive pikke, der blev presset ind i hendes mund, kusse og røv, og hun vågnede pludselig med et sæt og med safterne drivende ud i trusserne. Hun prøvede at få sit hjerte til at falde til ro, men hun dirrede over hele kroppen. Hun så over på Jonas, der sov trygt med ryggen til hende, og så førte hun sin højre hånd ned mellem benene og begyndte at gnide sin opsvulmede knop. Fem minutter senere kom hun i en lang, intens orgasme, så hun måtte bide sig i læben for ikke at skrige højt. Så lagde hun sig til rette og faldt endelig i en rolig søvn.

De talte ikke om det de næste dage, men så en aften kiggede hun på Jonas over maden og sagde, "Ja". Han så først forvirret på hende, men så bredte der sig et smil over hans ansigt, og han sagde, "Mener du det? Kan vi prøve det?" og hun nikkede. Han lænede sig frem og kyssede hende varmt. "Hvis ikke du synes om det, så går vi med det samme, OK?" Hun nikkede igen, og så tilbragte de den næste times tid med at snakke om, hvordan det nok blev og grine lidt af de mange mærkelige situationer, der kunne opstå i sådan et forum. Da de gik i seng den aften, kneppede Jonas hende længere og heftigere, end han havde gjort i lang tid, og da de begge skreg deres klimaks ud, tænkte Jill, at det her med en swingerklub måske var lige det afrodisiakum, de behøvede for at peppe deres sexliv lidt op.

Aftenen oprandt, og med bankende hjerte ringede Jill på døren til det store hus, hvor festen var. Døren blev åbnet af en smilende kvinde på omkring Jonas’ alder, i en nedringet rød kjole og med en Martini i hånden. "Velkommen til" sagde hun og førte dem ind i stuen, hvor omkring 20 mænd og kvinder sad og stod. Der lød inciterende musik fra skjulte højttalere, og alle så ud til at hygge sig, men der var også en underligt ladet stemning, som om der ulmede en masse under overfladen. Jill så sig om, jo, der var en del tiltrækkende mænd i lokalet, og hun fangede flere af deres øjne, da hun spejdede rundt i lokalet. Snart stod hun med en drink i hånden og sludrede med en smuk kvinde og hendes mand. Jonas, der havde været rundt i lokalet og hilse på nogle forskellige (set menuen, som Jill i sit indre kaldte det), kom tilbage og sluttede sig til dem.

Manden – Christoffer hed han – rakte Jonas en frisk drink, og de skålede alle fire. Christoffers kone, Helen, stillede sig ved siden af Jonas og kælede for hans nakke, mens han sludrede med Christoffer, og Jill kunne se en voksende bule i sin mands bukser. Det ville hun ikke lade sidde på sig, så hun stillede sig tæt på Christoffer, der ligesom tilfældigt lod sin hånd glide ned på hendes ene balle. Det fortsatte sådan et stykke tid, til de alle var så fyret op, at Christoffer stillede det spørgsmål, de alle havde i hovedet: "Skal vi ikke finde et værelse?" Fnisende gik de op ad trappen alle fire, og Christoffer åbnede døren til et stort soveværelse. "Skal vi dele?" spurgte han og så på Jonas, der ivrigt nikkede.

Der gik omkring to minutter, så var de alle nøgne. Christoffers brune og muskuløse krop blev flot komplementeret af den store, stive pik der stak indbydende frem, og Jill faldt med det samme på knæ og tog ham i munden. Imens så hun Jonas lægge sig mellem Helens ben og begynde at slikke hende – åbenbart godt, for hun klynkede og jamrede sig liderligt. Christoffer stønnede og stak underlivet frem mod Jill, så hans pik gik helt i bund i hendes hals. Hun kæmpede mod kvælningsfornemmelsen og tog imod hele skaftet, og så begyndte han at kneppe hendes mund. Da han var lige ved at komme, trak han sig ud, og Jill kunne se sædvæske dryppe ud af den lille revne foran. Helen var i gang med at slikke Jonas, og han lå med lukkede øjne og nød det. Christoffer fik Jill til at lægge sig på maven ved siden af de to andre.

Så trak han hendes hofter op, så hun lå på alle fire. Jonas gjorde det samme med Helen, så de to kvinders ansigter var lige foran hinanden. Da mændene trængte ind i dem samtidig, lænede Helen sig frem og kyssede blidt Jills mund. De to kvinder kyssede og slikkede hinandens læber, mens mændene pumpede deres stive pikke ind i dem, og da Christoffer satte farten op, begyndte orgasmen at rulle igennem Jills krop. Helen kunne mærke det på hendes kys og hviskede, "Ja, ja, kom min skat, giv os din ekstase", og så eksploderede Jill i den mest intense orgasme, hun nogensinde havde haft. Helen smilede til hende og kyssede hende igen, mens Jonas og Christoffer sprøjtede deres sæd ud over hendes og Helens rygge. Da de bagefter lå hulter til bulter i sengen, lagde Helen en hånd på Jills ene bryst og hviskede "Næste gang skal du og jeg lege lidt sammen, tror jeg". Jills hjerte sprang et slag over, og hun nikkede.

Læs flere erotiske historier: