Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Strømafbrydelsen

Tamara så sig vurderende i spejlet. Ja, det måtte være godt nok. Hun glattede den stramme, sorte nederdel og den bløde, kortærmede silkeskjorte. Måske lidt gammeldags, tænkte hun, men sikkert det rigtige outfit til et jobinterview i en investeringsbank. Hun var lige ved at ærgre sig over, at hun havde fået kontaktlinser i stedet for briller, men så fnisede hun og rystede på hovedet af sig selv. Det var trods alt kun et juniorjob, og de lagde nok alligevel ikke mærke til, hvordan hun så ud. Hun gav håret en sidste hånd og tjekkede, at nylonstrømperne ikke var løbet, og så begav hun sig afsted.

Det var koldt udenfor, og hun skuttede sig i blæsten. Vinden tog i hendes hår, og hun prøvede uden held at holde det på plads, mens hun kæmpede sig ned mod metrostationen. Da det også begyndte at småregne, bandede hun mellem sammenklemte læber og begyndte at småløbe for at komme indenfor i læ på stationen. Endelig nåede hun frem, og lidt forpustet klippede hun sit kort på perronen og steg ombord. Der var kun én anden passager i vognen, så hun, en ung fyr på omkring hendes egen alder. Toget satte afsted med et ryk, og hun skyndte at sætte sig ned for ikke at falde. Hun så sin refleksion i vinduet og prøvede fortvivlet at få styr på sit tykke hår.

Netop som hun havde håndtasken åben for at lede efter sit spejl, bremsede toget lige pludselig brat mellem to stationer, og så gik alt lyset ud. Tamaras taske faldt på gulvet, og dens indhold rullede hen over gulvet i alle retninger. Da nødbelysningen kom på, lagde hun sig på knæ og prøvede desperat at finde sine ejendele i halvmørket, mens hun spekulerede på, hvad der var sket. "Jeg tror, den her tilhører dig", lød en stemme lige over hende. Det gav et sæt i hende, men så kom hun i tanker om vognens anden passager. Hun kunne se, han rakte noget frem mod hende. Hun tog imod, og til hendes store skam viste det sig at være en pakke kondomer, der havde ligget i taskens inderlomme. Hun måtte have glemt at lyne den til, og nu stod en fremmed mand og rakte den frem mod hende med et, kunne hun se trods den dunkle belysning, stort smil.

Tamara mumlede et eller andet til tak og rakte hånden frem efter pakken. Fyren satte sig på knæ ved siden af hende og sagde, "Det kunne godt se ud, som om du kan bruge lidt hjælp. Skal jeg give en hånd?" Hun tog taknemmeligt imod tilbuddet – efter hans fund af kondomerne var der intet andet at skjule – og så lå de begge på knæ ved siden af hinanden og fandt nøgler, kam, tyggegummi, mobiletelefon mv. og lagde det tilbage i tasken sammen med det chartek, hun havde lagt sit CV og andre papirer i til brug ved jobsamtalen. Hun kom til at fnise, da han rakte hende en lille Gøltrold og sagde, "Er han din også?" og svarede frejdigt, "Ja, han følger mig alle vegne. Han bringer held." "Det kunne godt se ud, som om dit held har svigtet i dag", svarede fyren og slog ud med hånden mod den mørke kupé.

Så lød en skrattende stemme over højttalerne. Det var svært at høre, hvad der blev sagt, men Tamara nåede at opfange noget med "strømafbrud" og "vejrlig" og "mindst en time". Fyren rakte hende hånden og hjalp hende op. "Det ser ud til, vi sidder fast herned den næste times tid", sagde han. Tamara prøvede at få signal til sin mobiltelefon for at ringe til banken, men der var intet signal under jorden, hvor de var. Hun rystede på hovedet. "Og så i dag af alle dage – jeg var på vej til et jobinterview!" klagede hun. Han udstødte medfølende lyde og rakte så hånden frem. "Rasmus", sagde han. "Tamara", svarede hun og tog hans hånd. De satte sig ved siden af hinanden og begyndte at sludre.

Rasmus var en interessant fyr, fandt hun ud af. Han havde rejst meget og oplevet en masse ting, og hun lyttede interesseret, mens han fortalte og svarede beredvilligt, når han spurgte ind til hende. Hun havde ikke fået et klart billede af, hvordan han så ud, inden strømmen gik, andet end at han havde kastanjebrunt hår og vistnok var ret pæn. Men én ting, hun lagde mærke til nu, var hvor dejligt han duftede. En skøn blanding af et eller andet rigtigt godt duftprodukt og så hans egen kropslugt, der virkede maskulin og æggende på samme tid. Hun kunne ikke lade være, hun lænede sig lidt ind mod ham og snusede ind, og i samme øjeblik vendte han ansigtet mod hende, så deres læber strejfede hinanden.

Han protesterede mildt, men lod sig til sidst overtale. Hans onkel ville snart være tilbage med bilen, så de kunne levere, hvis der var andre kunder. Dina fik ham bænket i sofaen, og så hentede hun to tallerkener og et ekstra vinglas. "Vil du ikke have et glas vin?" spurgte hun. Han smilede til hende og takkede ja, og hun skænkede for dem begge. Hun rakte et stykke pizza frem mod ham, og han tog taknemmeligt imod det. "Jeg ikke tid i aften til og spise", sagde han og satte ivrigt tænderne i den varme pizza. Dina vred øjnene væk fra hans lange øjenvipper og så over mod fjernsynet. Gud ja, filmen! Hun skruede op for lyden igen og sagde, "Jeg var ved at se en film, den er først startet for 20 minutter siden, vi kan jo se den sammen." Han smilede og lænede sig tilbage i sofaen, mens han tyggede maden i sig og skyllede efter med en slurk vin.

Det føltes næsten, som fik hun stød, og det gav et lille sæt i hende, så hendes læber kom til at strejfe hans hals. De fniste begge to lidt, men så tog han fat under hendes hage og løftede hendes ansigt mod sit, og inden hun havde set sig om, var hans tunge i hendes mund, og de kyssede hedt. Tamara nåede lige at tænke, "Hvad er det, der sker?", inden hun gav sig helt hen, lagde armene om hans hals og trak ham helt tæt ind til sig, mens de kyssede. Han mumlede ind mod hendes kind, "Skal vi ikke håbe på, at den forsinkelse varer lidt længere?" Tamara nikkede stumt og mærkede så hans hånd søge hen mod knapperne i hendes bluse. Hun krængede sig ud af den åbentstående frakke, mens han langsomt knappede hendes skjorte op og fandt frem til den sorte push-up BH. Hans tunge cirklede langs blondekanten, og så trak han hende tæt ind til sig og begravede sit ansigt mellem hendes bryster.

Halvmørket, den fremmede mand og faren for at blive opdaget virkede kun mere ophidsende på Tamara. Hun stønnede svagt, da han fik åbnet frontlukningen i hendes BH og slikkede hendes brystvorter, én ad gangen. Han satte sig ned på gulvet mellem hendes ben og skubbede hendes nederdel op, så han kunne komme til. Så tog han hendes sko af og trak nylonstrømperne ned og kastede dem på gulvet, mens hans ene hånd fandt frem til hendes trusser og flåede dem af. Tamara spredte villigt benene og lod hans ivrige tunge søge ind mellem hendes ben. Snart cirklede hans tungespids rundt om hendes svulmende klitoris, og hun jamrede og vred sig, mens hendes kusse blev mere og mere våd. Han jog tungen ind i hendes våde hule og så tilbage til klitoris, og sådan drillede og pirrede han hende, til hun var drivvåd og nærmest tiggede ham om at tage hende.

Han rakte ned efter hendes taske og fandt kondompakken frem, og så åbnede han sine bukser og tog sit allerede fuldt erigerede lem frem af de sorte jeans. Tamara tog kondomet fra ham og rullede det på, og han stønnede højt, da hun tog fat om hans nosser og klemte dem blidt. Så trak han hende helt hen til kanten af sædet og spredte hendes ben ud til siderne. Hans store pik trængte ind i hende, hårdt og dybt, og hun udstødte et lille skrig, da han bankede den helt i bund. Så begyndte han at kneppe hende, langsomt og dybt, så dybt. Tamara klynkede og stønnede, og han pressede hendes ben endnu længere ind mod hendes havnøgne overkrop, så hendes underliv stak frem. De pustede begge højt nu, og så kom klimaks. Tamara skreg sin orgasme ud, mens Rasmus tømte sin sæd ud i et af hendes kondomer.

Da lyset kom på igen, og toget begyndte at køre, sad de to passagerer fuldt påklædt tæt sammen i vognen. Togkontrolløren anede intet uråd, da de gik ud af kupeen hånd i hånd.

Læs flere erotiske historier: