Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Store Hundeøjne

"Skal du ikke med, Freja?", råbte Nete til veninden over skulderen, mens hun løb ned ad trappen mod hoveddøren. Udenfor på gaden ventede Richards gamle folkevogn, der allerede så temmelig overfyldt ud. Et par af vennerne hang ud af sidevinduet og råbte og vinkede til dem. Freja kunne pludselig ikke klare tanken om at være sammen med alle de mennesker. Hun havde haft en hård nat på sygehuset, hvor de havde modtaget dusinvis af skadede i løbet af aftenen og natten. Sådan var det altid, når vinteren satte ind, tænkte hun med et suk. Det var, som om ingen kunne huske, hvordan man gebærder sig i glatføre og på isglatte fortove. Der var brækkede ben og arme, hudafskrabninger og også et par mere alvorlige trafikuheld. Så hun var træt nu og ville bare have en stille dag for sig selv, mens de andre var væk. Hun rystede på hovedet og hængte sin frakke op igen. "Nej, ved du hvad, jeg orker det faktisk ikke. Jeg er simpelthen for træt. Men hils de andre".

Nete vinkede fraværende og kravlede ind i bilen, der straks satte afsted med et højlydt dyt. Freja vinkede efter dem, og så vendte hun om på hælen og gik tilbage ind i huset. Hun kiggede sig om i det tomme hus og sukkede tilfreds. En kop te i sofaen med benene oppe og iPad’en på skødet – det var lige, hvad hun havde brug for. Hun havde lige sat sig til rette, da det ringede på døren. Hvad nu, tænkte hun og rejste sig modvilligt. Udenfor stod en fyr på hendes egen alder, plus-minus et par år, med en lille hund i armene. Hunden klynkede, og der var lidt blod på fyrens jakke. Freja kiggede forskrækket ned på hunden, så på fyren, der så overrasket ud ved synet af hende. "Øh, er det ikke her, Nete…". Han trådte et skridt tilbage og kiggede på husnummeret over døren. Freja afbrød ham og svarede "Jo, det er her, Nete bor, men hun er ikke hjemme lige nu. Kan jeg hjælpe med noget? Hvad er der sket?".

Han kiggede ned på den lille hund. "Jeg prøvede at standse, men der var glat på vejen, så jeg ramte ham. Jeg ved ikke, hvem han tilhører, men det skete lige rundt om hjørnet, så jeg tænkte…". Freja nikkede forstående. Det måtte være en af de få af Netes venner, hun ikke havde mødt endnu. "Ja, jeg er jo ikke dyrlæge lige som Nete, men jeg kan da godt kigge lidt på det. Jeg er læge – altså af den slags, der tager sig af mennesker." Hun smilede beroligende til fyren, der lettet nikkede og sagde, "Jeg har ikke selv hund, så jeg aner ikke, hvor der ligger et dyrehospital. Og det er vist ikke så slemt, men jeg ville ikke bare efterlade den." Freja trådte til side og lod manden og hunden komme indenfor. Hun tog hunden fra fyren og bar den ud på badeværelset, hvor hun satte den i badekarret. Så kiggede hun på det skadede ben. "Det ser ikke ud til, der er brækket noget", sagde hun og bevægede forsigtigt hundens fod frem og tilbage. Den klynkede lidt men slikkede hendes hånd. "Det er vist bare et overfladisk sår. Jeg kan rense det og lægge noget gaze om." Fyren nikkede taknemmeligt.

Snart var hundens sår renset og forbundet, og det lille dyr var faldet i søvn i Frejas ene lænestol. Hun og Mikkel, som fyren hed, sad i hendes sofa med benene oppe og drak af hendes nu halvlunkne te. Han var sjov og hyggelig, og hun nød hans selskab så meget, at hun helt glemte, at hun var træt. Det viste sig, at han havde datet Nete et par gange, og havde sat hende af udenfor en enkelt gang. Det var derfor, han vidste, hvor hun boede. Freja greb sig i at spekulere på, hvorfor Nete ikke havde holdt godt fast i ham – hans varme øjne og dejlige smil gjorde hende varm helt ind i hjertekulen. Hun slog ud med armen og udbrød, "Nej, nu kan vi da ikke sidde her og drikke den kolde te mere. Vil du ikke have et glas vin eller en øl? Og jeg ved ikke med dig, men jeg er sulten. Jeg tror, jeg har det meste af en pizza i køleskabet – interesseret?" Mikkel smilede og sagde ja tak.

Snart sad de og gumlede på hver deres stykke pizza og skyllede efter i hendes yndlings-Merlot. Freja kunne mærke varmen fra Mikkels krop, så tæt sad de på hinanden nu. Den lille hund sov stadig sødt i hendes stol, da Mikkel ligesom tilfældigt strejfede hendes lår med sin hånd og lod hånden ligge. Hun kiggede på ham, og de udvekslede et vidende smil. Så kyssede de, først forsigtigt og med lukkede læber, men så åbnedes deres munde, og deres tunger begyndte at lege med hinanden. Freja mærkede et sug i maven, da han tog om hende og kyssede hendes hals, kraveben og øreflip. Hans stærke arme holdt om hendes liv, og hans hænder gled ned ad hendes ryg og kælede for hendes baller. Hun klemte sig ind mod ham, og han begravede ansigtet i hendes kavalergang. De kyssede så længe, at hendes læber føltes ru af hans daggamle skægstubbe, og så mærkede hun hans søgende hænder under hendes bluse. Snart havde han åbnet hendes BH, og hun hjalp til ved at trække bluse og BH over hovedet i et snuptag. Så sad hun med nøgen overkrop foran ham.

Han bøjede hovedet og slikkede hendes brystvorter, en efter en. Han hænder holdt om hendes bryster, og hans tunge bevægede sig ned over hendes flade mave, ned mod linningen i hendes jeans. Hun kunne ikke holde det ud mere – hun rejste sig og greb hans hånd, og så trak hun ham med ind i sit soveværelse og lukkede døren bag dem. De faldt om på sengen, og hun fik mingeleret hans sweater og T-shirt af ham, så de kunne ligge hud mod hud med sammenflettede ben. De kyssede igen, og hun kunne mærke sit hjerte banke mod hans. Så begyndte han langsomt at lyne hendes jeans op. "Er det OK?" spurgte han med et lille smil, og hun nikkede tavst og bed sig i læben. Det varede ikke længe, før de kunne presse deres helt nøgne kroppe ind mod hinanden. Han var varm og lækker, og hans erektion trykkede ind mod hendes mave, mens de kyssede. Hans hånd fandt ned til hendes skød, og han kælede blidt for hendes klitoris, mens hans tunge gik på opdagelse over hendes overkrop.

Nu var Freja så våd, at hun ikke kunne klare det længere. Hun satte sig på hug hen over ham og så ham dybt i øjnene, mens hun gelejdede hans stive lem ind i sin ventende kusse. Langsomt, langsomt tog hendes våde grotte imod hans dunkende pik, og for hver millimeter stoppede hun og nød det. Han stønnede svagt, da hun kom helt i bund, og så begyndte hun at bevæge sig op og ned. Snart fandt de en rytme, han med hænderne om hendes baller, mens hun bevægede sig op og ned, og de begyndte begge at stønne højere og højere. Da Freja kunne mærke orgasmen nærme sig, begyndte hun at kæle for sin klitoris, mens hun pumpede op og ned, og alene synet af det var nok til at gøre ham vild. Hans øjne blev glasagtige, og han stødte underlivet op mod hendes, så han kom længere ind end nogensinde, og så kom de begge to i en lang, jamrende orgasme.

De lå og holdt om hinanden, da de hørte bilen stoppe udenfor på gaden og Nete råbe farvel til vennerne. De skyndte sig op af sengen og klædte sig på, mens de småfnisende prøvede at være stille. Så de sad helt uskyldigt i sofaen med hunden ved siden af, da Netes overraskede og spørgende ansigt dukkede op i døren. "Hej Nete", sagde Mikkel med et frejdigt smil, "det er ellers lidt af en dyrlægeservice, der tilbydes her i huset."

Læs flere erotiske historier: