Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Skjulte Blikke

Solen strålede fra en skyfri himmel, da Belinda tog afsted hjemmefra den dag. Hun smilede op mod den runde kugle på himlen og fløjtede, mens hun trak cyklen ud af ejendommens kælder. Hun så sig godt for på vej ud af ejendommens port og startede sin tur mod cafeen, hvor hun arbejdede. Der var mange ude at cykle og spadsere i det dejlige vejr, og Belinda nynnede, mens hun trampede i pedalerne. Netop på sådanne dage holdt hun mest af at bo i København.

Det havde ellers været svært for hende at flytte fra Jylland. Hendes flerårige og temmelig omtumlede forhold til Anders var endegyldigt ovre, og hun vidste, det ville være godt for hende at komme væk, så hun ikke blev ved med at rende ind i ham i byen. Men samtidig vendte hun ryggen til sin familie og sine venner, og tanken om at starte forfra helt alene i en fremmed by var ganske vist spændende, men også lidt skræmmende. Men hun havde hurtigt fundet en hyggelig lille lejlighed på Vesterbro, og nu havde hun også et job. Måske ikke det mest spændende job i verden, men ét sted skulle man jo starte.

Hun stillede cyklen i et stativ lidt nede ad fortovet fra cafeen og låste den med en kæde, og så begav hun sig ind på sin nye arbejdsplads. "Hej", smilede hun til kollegerne, der travlt nikkede og smilede, mens de fór rundt mellem de fyldte borde. Hun satte tasken ude bagved og rettede på hår og læbestift, og så tog hun sit forklæde på og var klar til at gå i gang. Snart var hun så travlt beskæftiget med at holde styr på ordrer, bordnumre og ansigter, at tiden fløj afsted. Det var først hen mod klokken tre, da frokoststrømmen holdt inde, at hun fik en chance for at sludre lidt med de andre ansatte. Der var den rødhårede Anita med den høje latter, og den generte Robert i baren. Og selvfølgelig charmerende, lyshårede Rikke, der som regel havde en hel hale af beundrere blandt publikummet. Og så var der Alan.

Belinda blev altid lidt svag i knæene, når Alan så på hende. Hans mørke hår og brune øjne og den dybe, lidt hæse stemme var sexet, og hans lange, lidt ranglede skikkelse passede godt til hans type. Han spillede med i et band, vidste hun, og det gjorde ham endnu mere tiltrækkende i hendes øjne. Men han virkede ikke, som om han var specielt interesseret i hende. Jo, han sagde da hej og småsludrede lidt engang imellem, men han talte mere Rikke og Robert end med hende, og selv når hun gjorde meget ud af sit udseende, virkede han ikke, som om han lagde mærke til det.

Belinda rystede sørgmodigt på hovedet. Han var åbenbart ikke interesseret – men det holdt hende ikke fra at dagdrømme om kys i baglokalet og det, der var bedre. I nat var hun endda vågnet med et sæt, badet i sved og med en diffus erindring om svedige kroppe, der bevægede sig i en lidenskabelig dans mellem lagnerne. Den drøm havde gjort hende så liderlig, at hun var nødt til at føre hånden mellem benene og gnide sig til en rystende orgasme, så hun kunne sove igen.

Nu sendte hun så Alan skjulte blikke, mens hun halvt lyttede til Anitas lange historie om den kedelige date, hun havde været på aftenen før. "Tænk dig, han bestilte bare øl til mig, han spurgte ikke engang…" og "…hans svedige lab på mit knæ…" ringede om ørerne på hende, og hun passede på at lave de rigtige medfølende lyde, mens hun distræt så på Alan, der var i gang med at charmere to unge kvinder ved bord 8. Lidt jaloux så hun ham smile og – så det ud til – småflirte med de to kunder, og hun kunne mærke skuffelsen helt ned i maven.

Dagen gik på hæld, og endelig var det tid til at lukke og slukke. Belinda tørrede glas af og ordnede bestik og tallerkener til næste dag, mens Robert gjorde baren ren og Rikke fejede og vaskede borde. Alan kom ind med bordene og stolene udefra, og så var det tid at sige farvel. 1-2-3 så var alle taget afsted, og Alan låste efter dem. Belinda gik hen mod sin cykel, hvad, hun studsede – den var der ikke! Hun satte i et hvin og så sig fortvivlet om. Dér lå hendes låsekæde, bidt over af en boltsaks. Hun følte tårerne i øjenkrogene. Hendes elskede cykel!

"Er der noget galt?" Alans hæse stemme lød bekymret. Han stod lige bag hende. Han må have hørt hendes udbrud. Hun forklarede gennem salte tårer, og han rakte pludselig en hånd frem og tørrede hendes ansigt med den bandana, han brugte under motorcykelhjelmen. "Ved du hvad", sagde han resolut, "jeg kører dig hjem, og så tager du fat i politi og forsikringsselskab i morgen. Jeg er sikker på, det nok skal gå". Snart sad Belinda bag på Alans motorcykel og nød at holde om hans slanke liv. Han havde givet hende sin hjelm, og hun følte sig tryg og glad. Da de ankom ved hendes lejlighed, tog hun hjelmen af, gjorde en fejende bevægelse med det lange hår og spurgte, lidt usikkert, om han ville med ind lidt.

Få minutter senere sad de i hendes sofa og drak hver en øl. Hun var stadig lidt rystet over tyveriet, men Alans nærvær gjorde hende glad og varm. De sad tæt sammen i den lille sofa, og Belinda kunne mærke hans kropsvarme. Hun grinede af noget, han sagde, og spildte lidt øl ned ad kravebenet. Og til hendes store overraskelse lænede han sig uden videre ind til hende og slikkede det af! Han rettede sig lidt op og så hende ind i øjnene. "Er det OK?" spurgte han, og hun nikkede stumt med bankende hjerte. Så var hans læber på hendes, og hans tunge i hendes mund, og hun trykkede sig ind mod ham, mens de kyssede.

Længe sad de dér, og deres kys blev mere og mere lidenskabelige. Belinda mærkede Alans hænder under sin bluse, og hun lod ham trække den af hende og åbne den hvide BH. Han lagde sig ind over hende og slikkede hendes blottede brystvorter, og hun gispede, da hans hånd samtidig fandt ned til hendes venusbjerg. Uden ord skubbede hun ham væk, rejste sig og greb hans hånd, og så ledte hun ham ind i sit soveværelse. Hun kunne ikke undgå at lægge mærke til den velvoksne bule i hans jeans. Da de var inde i soveværelset, stillede hun sig foran ham og trak hans sweater over hovedet på ham. Hans faste mavemuskler og det glatte bryst gjorde hende kun endnu mere liderlig. Hun åbnede hans bukseknap og lynede ham ned, og så trak hun hans stive lem ud af bukserne og satte læberne mod den svulmende spids.

Alan stønnede højt og vrikkede sig helt ud af bukser og underbukser, og så smed han hende på sengen og trak hendes nederdel op om livet på hende. Af kom trusserne, og hans tunge fandt ind til hendes klitoris. Belinda stønnede og vred sig, da hans bevægelser blev mere og mere intense. Til sidst kunne hun ikke mere – hun kom i en lang, jamrende orgasme. Alan smilede til hende fra sin position mellem hendes ben, og så bevægede han sig længere op, så hun kunne mærke hans pik mod sine skamlæber. Han lagde en hovedpude ind under hendes bagdel, så hun blev løftet lidt op, og så trængte han ind i hende. Belinda bed sig i læben af nydelse, da han begyndte at kneppe hende, og de bevægede sig sammen i rytmiske bevægelser, til de begge eksploderede i en bragende orgasme.

Bagefter lå de og pustede ud i sengen. "Jeg troede ikke, du var interesseret i mig", hviskede hun ind mod hans hals, "Det var, som om du ikke rigtigt lagde mærke til mig." "Er du sindssyg", grinede han, "jeg fik så meget stådreng af at se på dig, jeg var nødt til at prøve at se væk, ellers tror jeg, der var blevet problemer med kunderne." Belinda grinede. Tænk, at et cykeltyveri kunne ende så godt!

Læs flere erotiske historier: