Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Sjov og Ballade

Det er blevet mørkt, da Theresa endelig kan lukke butikken og begive sig hjemad. Hun låser omhyggeligt døren og prøver den en ekstra gang for at være helt sikker, før hun med raske skridt går med kurs mod metrostationen. Det er en varm aften, og hun smiler ved synet af de mange mennesker, der er ude og nyde det gode vejr. Der bliver kigget vinduer og råbt og grinet, og det giver et lille stik af misundelse i Theresa, da hun ser et forelsket ungt par stå og kysse inderligt i en gadeport. Der er gået tre måneder, siden Simon brød op med hende, og det gør stadig ondt, når hun ser andre par. Men aftenen er mild og dejlig, og en varm glæde bobler inden i hende, så hun smiler igen og trasker videre mod stationen.

Der er liv og glade dage i metroen. Gøglere underholder passagererne i vognen, og et par meget overtrætte børn hviner af glæde, da de får lov til at holde nogle af jonglørboldene. En træt gammel dame sidder og sover med munden åben. Et par unge piger fniser over noget på den enes telefon. Henne i et hjørne sidder en mand på Theresas alder og ler ad gøglernes interaktion med børnene. Han smiler til Theresa, og hun gengælder smilet. Han ser godt ud, men ikke for godt, og han har et rart smil inde bag det kortklippede fuldskæg. Da hun rejser sig for at stå af, gør han det også, og mens de venter på, at toget stopper, smiler han igen til hende og siger, "Nå, bor du også her i området?" Hun svarer bekræftende, og de småsnakker, mens toget langsomt nærmer sig deres station.

Da de kommer ud af toget, viser det sig, at de skal i samme retning, så de går ved siden af hinanden og fortsætter deres konversation. Han er læge og kommer fra vagt, og hun er fascineret af hans historier om dagens hændelser på akutmodtagelsen. Max, som han hedder, fortæller også, at han er ivrig dykker, og det taler de meget om, for Theresa tog sit dykkercertifikat på sin ferie i Italien sidste år. Pludselig står de foran hendes hoveddør, og uden at tænke over det, begynder de begge at fiske efter nøglen. Så kigger de forbløffet på hinanden og griner højt, da sandheden går op for dem: De bor i samme bygning. Max fortæller, at han lige er flyttet ind. Theresa kan ikke lade være med at tænke, at dette er som et tegn fra himlen. Hun kigger en ekstra gang på Max og beslutter, at denne aften ikke kan ende endnu – det er den alt for god til.

"Vil du med ind? Jeg har vist noget vin og lidt snacks", siger hun lidt forlegent. Max ser hende i øjnene og siger straks ja tak. Da de kommer indenfor, ser han sig om med anerkendende øjne. "Du har det hyggeligt her", siger han og slår ud med armene, "jeg kan virkeligt godt lide, at du har sat sofaen midt i rummet. Det bryder det ligesom op". Hun smiler og takker, og mens hun finder vin og nødder og lidt frugt frem, ser han sig om. Da hun kommer ud af køkkenet med en lille bakke, står han og studerer en akvarel, der hænger på væggen mod hendes soveværelse. "Min mor malede det", siger hun og gør en hovedbevægelse mod maleriet. "Det er godt" , siger han, "maler du også?" Theresa ryster på hovedet og griner, "Jeg har overhovedet ingen kunstneriske evner. Jo, måske en, jeg kan trylle et fuldt vinglas tomt på ingen tid". Hun rækker ham et glas, og de skåler.

Et par timer og en flaske vin senere er de helt afslappede i hinandens selskab, faktisk så meget, at de ligger og flyder i hendes sofa. Hun har næsten hovedet på hans skulder, og han har næsten hånden på hendes lår. Da hun vender ansigtet for at se på ham, mens han fortæller et eller andet, snuser hun hans duft ind. Han dufter af mand og sol og varme, og hun har en ubændig lyst til at kysse ham. Hun rykker sit ansigt lidt nærmere, mens han fortæller, og pludselig stopper han midt i en sætning og ser på hende. Og så læner han sig frem og kysser hende, først blidt og tøvende, og så mere lidenskabeligt, da han mærker hendes reaktion.

Han lægger armene omkring hende, og hans tunge finder ind i hendes mund. Han kysser godt, og Theresa kan mærke nogle velkendte sommerfugle i maven og en varme, der breder sig ud i underlivet. Hun trykker sig ind til ham og sørger for at presse sine bryster ind mod hans brystkasse. Langsomt slikker hun hans læber og hans øreflip, og han lukker øjnene i nydelse. Han kysser hendes kraveben, og så bevæger hans varme læber sig ned til hendes kavalergang. Hans våde tunge leger med toppen af hendes bryster, og han tager blidt om dem med sine store hænder. Theresa sukker af lyst og hjælper til, da han begynder at knappe hendes bluse op. Han ser beundrende på hendes runde bryster i den perlegrå blonde-BH, og så begraver han ansigtet mellem hendes runde glober. Theresa er godt våd og varm nu, og hun klynker lidt, da han finder ind under BHens tynde stof og slikker hendes brystvorter, en ad gangen. Hans skæg kilder lidt, og det forhøjer blot fornemmelsen.

Theresa beslutter, at tiden er inde, så hun rejser sig og tager ham ved hånden. Hendes soveværelse er svalt og halvmørkt, og hun ser ham lige i øjnene, mens hun langsomt tager resten af sit tøj af. Hans øjne skinner, da han mumler, "Hvor er du smuk". Så hjælper hun ham af med tøjet, og for første gang ser hun hans faste maveskind og de muskuløse arme. Hvor er han sexet og lækker, tænker hun, mens hun trækker ham med ned på sengen. De kysser lidenskabeligt, mens de ligger tæt sammenslynget, og Theresa kan mærke hans hjerte banke mod sit, da hun tager om hans stive pik og blidt begynder at massere den. Han stønner svagt, da hun lægger sig på alle fire og tager ham i munden. Hun lader læberne glide op og ned ad hans stive stang, mens hun leger med den med tungen. Max stønner igen og hvisker, "Vend dig om, så jeg kan slikke dig". Theresa vender sig, så hendes næsten glatbarberede kusse er lige ud for hans ansigt, og så mærker hun hans tunge på sin klitoris.

Hun kollapser næsten af lyst, da han begynder at slikke hende, så lækkert er det. Han veksler mellem blidt og lidt hårdere, langsomt og hurtigere, netop som hun kan lide det, og det er kun lige, at hun kan koncentrere sig om at slikke ham. Da alting bliver sort for hendes øjne, og hun kommer i en lang, jamrende orgasme, holder han hende fast et øjeblik, for så forsigtigt at lægge hende ned i sengen ved siden af sig. Han lægger sig oven på hende og ser hende direkte i øjnene, mens han trænger ind i hende. Han er stor, og hun kan mærke hver eneste millimeter, da han langsomt tager hende i besiddelse. Så lægger hun sine ben om hans liv, og han begynder at kneppe hende, alt imens han kysser hendes mund og hals. Theresa lukker øjnene og nyder fornemmelsen af hans store pik, der trænger ind i hende, igen og igen, og så mærker hun en ny, meget dybere, orgasme nærme sig.

Han pumper hurtigere nu, og et par af hans sveddråber rammer hendes bryst. Hun kan se på hans øjne, at han er lige ved at komme, og hun skubber underlivet endnu mere frem mod ham, så han kommer dybt ind i hende. Og så eksploderer verden omkring hende, og hun eksploderer i en intens orgasme, mens han pumper sin sæd ind i hendes dunkende kusse. Da de ligger og kæler bagefter, lader han en finger glide ned ad hendes kind, mens han drillende siger, "Og du påstår, du ikke har kunstneriske evner", og så klukler de begge.

Læs flere erotiske historier: