Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Rasmus nye arbejde

"Her, tag den her kittel på", sagde Rosa og rakte Rasmus en hvid kittel med røde striber. "Mener du det?" sagde han og tog imod kitlen, "jeg mener, er den ikke sådan mest til piger?". Rosa stirrede strengt på ham under de tyndtplukkede øjenbryn. "Her har vi altså uniform på, så hvis du vil arbejde her..." sagde hun, og Rasmus trak på skuldrene og iførte sig sin nye uniform. Han havde taget jobbet i isbutikken, fordi det lød meget nemt og sjovt, og så fik man jo mulighed for at spise af resterne. Men det var allerede ikke så sjovt, som have havde forestillet sig. Rosa var en harpe, og de to piger, der også arbejdede i butikken, gik bare og hviskede sammen hele tiden om fyre og tøj og TV-serier, han ikke havde hørt om.

Aldrig i hans 18-årige liv havde han troet, der fandtes så mange slags is. Og det var meningen, at han skulle kende dem alle sammen, så han kunne forklare om de forskellige slags. Han skulle også vide, om der var nødder i, for eksempel, så kunder med allergi fik den rette rådgivning. Ud over at servere is for kunderne skulle han så også holde orden på bestillingerne, så de aldrig løb tør for en af de mange slags is. Butikken var del af en kæde, der leverede frisk is hver dag, og han skulle altid optælle lager ved dagens slutning og rense softice maskinen, så alt var klar til næste morgen, hvor Rosa ringede ordren ind, så der kom nye forsyninger med lastbilen samme dag.

Han så igen på softice maskinen. Den havde voldt ham kvaler et par gange allerede, da han skulle lære at bruge den. Det var, som om isen havde sit eget liv, og det var sværere, end man skulle tro, at lave en fin softice med top på, uden at den tiltede over eller blev flad i toppen. De to piger, Hanne og Sofie, havde grinet lidt af ham, da han kæmpede med maskinen tidligere på dagen under Rosas træning, og han havde skulet over mod dem, hvilket kun havde fået dem til at grine endnu mere. Men nu mente han, han havde styr på det, og han skulle vise dem...

Dagen gik afsted, og kunderne kom og gik. Nogle sad ned ved de små borde eller den høje bar i vinduet og nød deres is, mens andre tog imod lækkerierne og straks gik udenfor i sommervarmen med den. Rasmus langede den ene is efter den anden over disken, tog imod penge og tørrede bordoverflader af. Han havde god brug for sine engelskkundskaber, for der var mange turister på denne tid af året. Og han fik drikkepenge af flere af dem, når han gik rundt og ryddede op på bordene. Så tiden gik faktisk hurtigt, og Sofie, der havde arbejdet der i hele fire måneder, smilede til ham og sagde, at han kom hurtigt efter det.

Forvirret over den pludselige åbning takkede han, og hun fniste og sagde, "Første gang, jeg skulle tage penge fra en kunde, fik jeg givet ham alt for mange byttepenge, og Rosa fyrede mig to gange den første uge. Men hun ringede hver gang og hyrede mig igen, så jeg er stadig her". Han grinede og skulle lige til at spørge, om hun studerede lige som han, men så kom der igen kunder i butikken og de fik travlt. Rosa og Hanne, der havde morgenvagten, gik hjem hen på eftermiddagen, men Rasmus skulle blive der med Sofie og passe butikken resten af dagen. De serverede den sidste is, da skyggerne var blevet lange udenfor, og Sofie pustede og tørrede sig symbolsk over panden, da hun lukkede døren efter de sidste kunder. "Tak skal du have", sagde hun, "der var tryk på i dag".

Rasmus nikkede, og de småsnakkede, mens de ryddede op og skrev en ordreseddel til Rosa til næste morgen. Rasmus vaskede gulvet rundt om bordene, mens Sofie fyldte servietter i holderne og tørrede bordoverfladerne af. De havde sat noget god musik på, og Sofie sang med og vrikkede bagdelen lidt, mens hun arbejdede. Rasmus så langt efter hende bag hendes ryg. Hun så sgu godt ud, med det mørke hår og de grønne øjne, og den slanke, men formfyldte skikkelse. Hendes bryster spændte mod kitlens stof, og han fik helt sved på panden ved at forestille sig, hvordan de så ud indenunder det rød/hvide mareridt af en uniform. Nu vrikkede hun igen med bagdelen og skrålede, "Make me your Aphrodite", og Rasmus grinede til hende, da hun brugte sprayflasken med rengøringsmiddel som mikrofon.

Han slukkede lyset over bordene, så det eneste lys, de havde, var lyset over og bag disken, og de gik i gang med at tage de resterende isbokse ud i fryseren og pudse glasset. Rasmus gik i gang med softice maskinen, der skulle tømmes og rengøres. Han skulle tømme den is, der var i beholderen ud, men et eller andet gik galt, for pludselig sprøjtede isen ud i store mængder over dem begge. Kuldechokket var enormt, og Rasmus kunne næsten ikke se, fordi han havde is i begge øjne. Han gispede højt, og det gjorde Sofie også, og så begyndte hun at le. Han vendte sig om og så på hende. Hun havde is over hele brystet og maven, i ansigtet og i håret, og hun stod med armene ned langs siderne og grinede og grinede. Det fik også ham til at grine, og et par minutter stod de bare sådan over for hinanden med tårerne trillende ned gennem den smeltende softice på deres kinder.

Sofie kom hen foran ham og kørte en pegefinger ned langs hans bryst. Hun stak fingeren i munden og sagde, "Uhm, den er god", og så begyndte de at spise af hinanden. Det næste, Rasmus vidste, slikkede hun hans kind og øre, og så kyssede de pludselig. Isen på deres våde uniformer blandede sig, da de omfavnede hinanden, og Sofie protesterede ikke, da Rasmus trak hendes kittel af over hovedet på hende. Hendes sommertop var også våd indenunder, og der var våde pletter på hende korte nederdel, så han trak også dem af, mens de kyssede. Så tog han sin egen kittel af og trak T-shirten over hovedet – og mærkede med det samme en kold fornemmelse på brystkassen, hvor Sofie smurte ham ind i is med et frækt grin på. Han dyppede fingeren i den is, der lå i maskinens spildkar og smurte den ud over hendes bløde bryster i den lille BH, og så bøjede han sig frem og slikkede isen af.

Hun svarede igen med legesygt at åbne hans bukser og trække dem ned, og da hun sad der foran ham og kiggede op på ham, så hun bulen i hans underbukser. "Nåårh" sagde hun, "der er vist en, der gerne vil ud at lege". Hun trak hans stive pik ud af bukserne og smurte lidt softice på spidsen. Kulden fik ham til at gispe, men så satte hun læberne til og begyndte at slikke ham. Han gispede igen, denne gang af liderlighed, mens hendes tunge spillede mod hans stive lem. Så måtte han bare have hende – han tog hende om livet og løftede hende op på bordet bag disken og trak hendes trusser af. Hun lod sig glide frem, så hun var helt henne ved kanten, og så tog hun om hans baller og ledte ham ind i sin stramme kusse.

De kneppede og slikkede og kyssede, og den resterende is på deres kroppe og i deres hår smeltede, og Sofie jamrede sig, da hun kom én, to, tre gange. Så kunne Rasmus ikke holde sig mere – han udstødte et lille brøl og pumpede sin sæd ind i hende. De snakkede og lo, mens de ryddede op og tog deres våde tøj på igen. Nu var sommerferiejobbet ikke så kedeligt længere...

Læs flere erotiske historier: