Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Private Yogatimer

"Kom nu, Tobias, du kan godt!". Tobias’ fitnesstræner råbte af ham, mens han løftede vægtstangen endnu engang. Tobias skar ansigt og kunne endelig lade stangen falde i holderen. Føj, hvor var det hårdt. Men han kunne jo godt lide resultaterne. For bare et par år siden havde han været en usikker og tynd knægt, nu var han en stærk og muskuløs ung mand, og han nød den effekt, det havde på pigerne, når han spillede med musklerne. Han pustede ud og tørrede ansigtet med sit håndklæde. "Flot", sagde Jan og smilede til ham, "Jeg tror sgu, det var en personlig rekord". Tobias grinede til ham og sagde, "Ja pas du bare på, nu kommer jeg snart efter dit job!" Jan daskede ham venskabeligt på armen og grinede til ham, inden han gik hen til sin næste kunde.

Tobias sad og pustede lidt ud, inden han skulle ud og bade. Han kastede endnu engang beundrende blikke efter Mie, den nye yogatræner. Hendes lange lemmer og perfekte, små bryster så fantastiske ud i den tætsiddende dragt og de lange gamacher. Hun var i gang med at undervise, og han havde lejlighed til at nyde hendes faste, lille bagdel igennem vinduet til yogasalen. Hver eneste bevægelse var så yndefuld, og han sank engang, da hun bøjede sig fremover og skød bagdelen ud mod ham. Åh, hvor ville han gerne have fat i hende! Men hun havde aldrig så meget som sagt hej til ham, og han havde hørt rygter om, at hun kom sammen med centerets daglige leder, så det var nok en umulig drøm. Men han kunne da stadig tænke på hende, når han lå alene i sin seng om aftenen. Han smilede lidt af sig selv, da han tænkte på alle de papirlommetørklæder, der var gået til på grund af hans fantasier om Mie.

Han trak på skuldrene og gik ud til omklædningsrummet. Da han stod, helt sæbet ind, under bruseren, hørte han et par andre fyre komme ind. De grinede og snakkede om piger, og han spidsede øren, da han hørte Mies navn. "Ja, tænk, hun slog op med Peter. Hun fandt ud af, at han havde bollet hende den rødhårede til festen i forrige uge." Tobias fik det straks meget bedre. Måske nu, når hans rival var af vejen… Han skyndte sig ud af badet og i tøjet. Da han kom ud i centeret igen, så han, at Mies yogatime var ovre. Hun stod sammen med et par andre unge kvinder og snakkede, og han slentrede derhenimod for at se, om han kunne opsnappe noget. Men de stoppede, så snart han nærmede sig, og de andre piger gik deres vej, så stod han pludselig alene over for Mie.

Hans hjerte bankede, da hun smilede til ham og sagde, "Hej, kan jeg hjælpe dig med noget?" Han vidste ikke, hvad han skulle sige, så pludselig røg det ud af ham, "Ja, øh, giver du privattimer? Ja altså, jeg kunne godt tænke mig at prøve, for at få strakt ud og sådan, men der er jo kun piger på holdet, og det er lidt…" Hun kiggede op på ham med sine store, blå øjne. "Ja, det forstår jeg godt, men du er altså velkommen på det almindelige hold. Jeg kan sagtens undervise dig også." Skuffet mumlede han et eller andet og vendte sig om for at gå, da hun lagde en hånd på hans skulder. "Men ja, jeg kan da godt give dig et par privattimer, hvis du helst vil det i starten."

Tobias vendte sig om mod hende igen. "Tak, det ville være godt. Kan vi gøre det et andet sted?" Han var lidt pinligt berørt ved tanken om, hvad Jan og de andre gutter ville sige til det, hvis han pludselig begyndte at dyrke yoga. "Ja, altså, vi kan godt gøre det hjemme hos mig", sagde Mia til hans glæde. "jeg har en god, stor stue, og jeg har tit givet timer dér". De aftalte et tidspunkt, og han fik adressen og gik glad hjemad.

To dage senere stod han foran hendes dør i træningstøj og ringede på. Hun åbnede, og han fik næsten ståpik ved synet af hendes slanke skikkelse i det lyseblå trikot. Hun smilede til ham og åbnede døren helt, så han kunne komme indenfor. Han så sig om i det store, lyse rum. Hun havde ret, det var perfekt til enetimer. På de lyse, afhøvlede gulve lå der et par yogamåtter, og han blev pludselig lidt nervøs ved tanken om, hvor meget han kunne dumme sig foran hende. "Ja, jeg har jo aldrig prøvet det før, og jeg er ikke så fleksibel…" begyndte han, men hun afbrød ham. "Det skal du slet ikke spekulere på, alle begynder et sted, og det handler kun om at gøre det, du føler er behageligt." Hun bad ham tage jakke, sko og sokker af, og så så hun vurderende på hans løse træningsbukser.

"Har du noget strammere?" spurgte hun, "Det gør det nemmere for mig at undervise dig". Han rødmede lidt og mumlede, at han havde nogle stramme, ret lange underbukser på indenunder, og Mia sagde muntert, "Jamen, så træk bare træningsbukserne af – der er jo kun os to herinde". Han rødmede endnu mere, men af kom træningsbukserne. Han var glad for, at han havde de nye Calvin Klein på. De sad godt og stramt om hans faste baller og hans skridt, og benene gik ned til midt på lårene.

Snart var de i gang med timen, og Tobias kunne ikke komme sig over, hvor hårdt det var. Han svedte og masede, men gjorde snart fremskridt, og da han havde mestret en særligt svær balanceøvelse, kom Mia helt hen foran ham og duppede leende hans ansigt med et lille håndklæde. Han kunne mærke hendes ånde på sit ansigt, da hun lod håndklædet glide ned langs hans fugtige tindinger og halsen. "Du klarer det rigtigt godt", sagde hun, og så kunne han ikke dy sig længere. Han lænede sig frem og kyssede hende på munden. Først trak hun sig lidt væk, men så besvarede hun hans kys. Kun adskilt af tyndt træningstøj kunne han føle hele hendes krop mod sin, da hun trykkede sig ind til ham, og til sin rædsel mærkede han sin pik reagere. Den voksende bule undgik ikke Mias opmærksomhed, og hun så ham i øjnene, da hun drillende sagde, "Nå, vi har vist en ekstra deltager med." Så lod hun hænderne glide ned til hans skridt og gav hans nu næsten fuldt erigerede lem et lille tryk.

Tobias tog imod invitationen. Han kyssede hendes hals og kraveben, mens han trak hendes trikot ned over de små bryster. Hun sukkede højt, da hans læber omsluttede de stive brystvorter. Han tog hende om livet og lagde hende ned, og så trak han resten af hendes tøj af. Hun var så smuk, at han måtte tage et øjeblik for nyde hendes danserindeskikkelse, og så begravede han hovedet mellem hendes ben og lod tungen glide ind i hendes glatte kusse. Hans tunge dansede om hendes klitoris, og hun stønnede og lagde benene helt ud til siderne, så han rigtigt kunne komme til. Han blev ved, til han mærkede en rystelse forplante sig i hele hendes krop, og så kom hun i en lang, jamrende orgasme. Så trak han sig væk og lod hende komme sig lidt, inden han trak sine underbukser ned over den enorme bule, hendes saftige kusse og deres elskov havde givet ham.

Han troede, han var kommet i himlen, da han trængte ind i hendes snævre kusse. Hun var så varm og blød, og hendes kusse klemte om hans lem, så han næsten var ved at komme med det samme. Men han tog sig sammen og holdt igen, og så begyndte han at kneppe hende, med lange, dybe bevægelser. Hun lagde benene op om hans skuldre, så han kunne trænge helt ind i hende, og han stønnede højt, da han mærkede sin pik støde i bund. Det varede ikke længe, før han ikke kunne holde sig mere. Han udstødte et brøl og tømte sin sæd ud i hende. Bagefter lå de tæt sammen et stykke tid, inden hun lod en pegefinger glide ned over hans ene kind, mens hun drillende sagde, "Du skal altså stadig betale for timen". Så kyssede de igen.

Læs flere erotiske historier: