Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Passionerede Elskere

Melinda sukkede og smed endnu en kjole på sengen. Hvad skulle hun dog tage på til den fest? Det var første gang, hun skulle med sin nye veninde, den besnærende Tanja, til fest, og Tanja havde antydet, at det var en særlig lejlighed. Melinda havde mødt Tanja til en kunstudstilling, hvor hendes søster Maria havde udstillet nogle værker. Melinda havde stået stille et stykke tid og set på nogle mystiske malerier i mørke toner og med stærkt erotiske temaer, da Tanja var kommet hen til hende. "Kan du lide, hvad du ser?" spurgte hun med sin dybe, hæse stemme.

Melinda kunne næsten ikke rive sine øjne løs fra det store lærred, hun stod og så på. En satyrlignende skikkelse med en kæmpe erektion havde grebet fat i en nøgen kvindes lange hår med den ene hånd, mens han holdt en anden nøgen kvinde fast på knæ foran ham. Den utæmmelige lyst, satyrens ansigt udstrålede, og den blanding af frygt og modvillig seksuel spænding, der lyste på kvindernes ansigter, gjorde Melinda helt tør i munden. Hun vendte sig som i tåge om mod den mørke kvinde, der smilede til hende. "Øh ja, det er... Jeg... det er meget sexet", fik hun fremstammet. Tanja lo varmt. "Livet er sexet, hvis bare vi ser efter de rigtige steder", svarede hun og gav Melindas skulder et klem.

Det viste sig, at det var Tanja, der var kunstneren, og de to faldt i snak. Siden da havde de set hinanden en del gange, og Melinda var dybt fascineret af den smukke kvinde. Hun måtte til sin overraskelse indrømme for sig selv, at hun havde flere og andre følelser over for Tanja, end hun normalt havde over for veninder. Hun havde aldrig haft et forhold til en anden kvinde, men hvis det nogensinde skulle være, skulle det være Tanja, tænkte Melinda for sig selv og rødmede med det samme ved tanken.

Tanja var en livsnyder. Hun mente klart, at man skal se at få så meget ud af livet som muligt, for man ved aldrig, hvad der sker i morgen. Og det inkluderede sex, forstod Melinda. Hun mente at have forstået på Tanja, at hun havde haft affærer med begge køn, og sommetider på samme tid. Og hun færdedes i nogle kredse, hvor man dyrkede den samme livsopfattelse og holdning til sex.

Nu havde Tanja så inviteret Melinda med til en fest med nogle af hendes venner. Melinda forestillede sig alle mulige scenarier, og de fleste af dem gav hende røde kinder men fik det også til at kildre i hendes nede regioner. Hun tog sig i det – måske var det bare en helt almindelig fødselsdagsfest. Ikke desto mindre udvalgte hun omhyggeligt noget af sit bedste undertøj og lagde det frem. Efter at have gennemgået alle sine kjoler endnu engang valgte hun en tætsiddende slå-om kjole, der kunne åbnes ved et enkelt ryk i stofbæltet. Hun lo lidt af sine egne tanker, men samtidig følte hun sig mærkeligt ophidset.

Tanja hentede hende som aftalt, og Melinda indsnusede venindens dyre parfume, da de gav hinanden et knus. "Du ser fantastisk ud, skat", sagde den mørke kvinde, "mændene bliver vilde med dig – og det gør de fleste af kvinderne garanteret også". Melinda rødmede og fumlede med nøglerne, da hun låste døren efter dem.

Festen blev holdt i et stort, privat hus. Der var tændt fakler hele vejen langs indkørslen, og så snart de kom indenfor, fik de begge et glas champagne stukket i hånden. Melinda tog en slurk og så sig om. Det var et fantastisk hus i to etager og med en kæmpe trappe ned til foyeren. Der var en del mennesker allerede, og Tanja tog Melinda ved hånden og præsenterede hende for en række forskellige mænd og kvinder, der alle så nysgerrigt på hende – og lidt ... sultent, syntes hun. Så klappede deres vært, en velholdt midaldrende herre, der konstant syntes at være omgivet af smukke, unge kvinder, i hænderne. Han bød velkommen og mindede om husreglerne, som han kaldte det. "Intet af det, der ser her i aften, bliver nogensinde nævnt igen. Vi er her for at have det dejligt og nyde livet og hinandens selskab. Skål alle sammen!" Han løftede glasset, og alle skålede.

Snart bredte der sig en munter og intim stemning i huset. Champagnen flød, og der var lækre kanapeer og cigarer til gæsterne. Melinda takkede dog nej, da en bakke med, hvad hun kun kunne forestille sig måtte være kokain, blev båret rundt. Til gengæld drak hun et par af de lækre farvede vodkashots, hun også blev tilbudt. Hun talte med en del af gæsterne men kiggede efter Tanja, hvor var hun dog henne? Så så hun hende for toppen af trappen. Hun stod i intim samtale med to unge mænd. Tanja så sig omkring, mens den ene mand kyssede hendes hals, og fik øje på Melinda. Med det samme gestikulerede hun til veninden, at hun skulle komme. Melinda skyndte sig derhen, og Tanja gik hende lidt i møde og gav hende et langsomt, dvælende kys i den ene mundvig. "Er du frisk?" spurgte hun bare, og Melinda sank og nikkede tavst.

Det varede ikke længe, før de fire var alene sammen i et af de store soveværelser. Den ene unge mand tog uden videre fat om Tanja og trak hende ind til sig. Deres læber mødtes, og Melinda kunne mærke en pirrende fornemmelse i underlivet, da han nærmest flåede Tanjas kjole af hende. Melinda vendte sig om mod den anden mand og begyndte at kysse ham, vildt og uhæmmet. Faktisk så meget, at hun bed hans læbe til blods. "Hov hov", grinede han til hende og holdt hende væk fra sig med et fast greb i hendes lange lyse hår, "du er vist en vild lille én!" Melinda ignorerede ham og trak hans skjorte åben. Hun kyssede hans behårede bryst, og han fandt hendes bælte og trak kjolen af hende i én hurtig bevægelse. "Hvor er du smuk, skat", lød Tanjas stemme bag hende. Melinda vendte sig om. Dér stod Tanja, helt nøgen og med sin elsker bag sig, i gang med at slikke hende på halsen. Melinda åbnede munden men blev gjort tavs af Tanjas hede kys.

De to kvinder kyssede længe og hedt, og Melinda følte det, som om hver eneste celle i hendes krop var erotisk opstemt, da hun samtidig mærkede den unge mand kæle for hendes krop bagfra. Hun kunne mærke hans stive pik mod sine baller og gned sig bagud for at pirre ham. Han greb fat i hende og smed hende på sengen, og så satte han sig, så hans pik var lige ud for hendes ansigt. Hun tog ham lydigt i munden, og så mærkede hun Tanja sprede hendes ben. Tanjas varme tunge begyndte at lege med Melindas klitoris og kusse, mens hun selv slikkede fyrens store pik, og hun kunne se, at Tanjas partner havde besteget hende bagfra og var i gang med at kneppe hende. Melinda var så ophidset, at det ikke varede længe, før hun kom igen og igen. Så, da hun havde sundet sig lidt, vendte hendes partner hende om på alle fire og trængte ind i hendes dunkende kusse.

Tanja lagde sig foran hende, og nu var det Melindas tur til at begrave ansigtet mellem venindens ben. Den anden mands sæd var sprøjtet ud over Tanjas skød, og Melinda lå midt i de klæbrige safter og slikkede Tanja til den første af mange orgasmer. Da de alle var for forpustede til at fortsætte uden en pause, lå de i en uordentlig bunke. Tanja hviskede til Melinda, "Skal vi se at komme af med de to herrer, så vi kan koncentrere os om os to?" Melinda nikkede stumt og kyssede veninden varmt.

Læs flere erotiske historier: