Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Minka og den søde fyr

Klokken ringede, da døren gik op for 117. gang den dag, og Minka sukkede, da hun så fru Smiths velkendte puddel komme ind i lokalet med sin ejerinde bag sig. Den ualmindeligt velplejede, men også ekstremt forkælede, puddel var en hyppig kunde i salonen, og hver eneste gang måtte Minka og hendes kolleger gøre det om og om igen, inden fru Smith var tilfreds. Minka talte tavst til tre og stak så fru Olsen et stort smil, mens hun strøg pudlen over hovedet. "Og hvad kan vi så gøre for Violet i dag?", spurgte hun med bange anelser. "En vask og tørring, og så må I gerne klippe hendes negle", sagde fru Smith. "Men ikke noget af den der nye shampoo med den frygtelige duft. Violet kunne bestemt ikke lide den, og hun var så ulykkelig efter sidste gang. Lavendelduft, det er, hvad vi vil have. Jeg kommer og henter hende igen klokken seks." Minka smilede og nikkede, mens hun bandede indvendigt. Hun havde håbet at kunne lukke til tiden i dag, men det så ikke ud til, at det ville blive muligt.

Fru Smith storkede ud ad døren igen, og Minka var alene med pudlen Violet, der stirrede på hende med, syntes hun, foragtelige øjne. "Så er det bare os to", sagde hun og løftede den store puddel op i badet og tog den halsbånd af. Violet klynkede lidt og prøvede at hoppe ud igen, men Minka fik fat i den og begyndte at skylle og sæbe den krøllede pels ind. Hun var travlt beskæftiget med at tørre den med en hårtørrer, da døren gik op igen. "Vi er næsten færdige, fru Smith", sagde hun uden at vende hovedet, men så hørte hun en mands stemme.

"Det er OK, vi venter bare." Nysgerrigt så hun sig over skulderen og fik øje på en ung fyr, der holdt en lille bylt af ubestemmelig herkomst i armene. Hun smilede til ham, mens hun gjorde pudlen færdig og spurgte, "Hvad har du der?" Han lindede lidt på det håndklæde, han havde viklet om dyret, og sagde, "Ja, jeg er ikke helt sikker, men jeg tror, det er en lille terrier." Hun tørrede hænderne og gik hen til ham. Hans brune øjne så bekymrede ned på den lille pelsbylt, da hun forsigtigt løftede håndklædets flige til siderne og kiggede på den sammenklistrede pels. "Jeg fandt den i min trappeopgang. Jeg tror ikke, der er sket noget alvorligt med den, men den er meget snavset og misrøgtet. Så jeg tænkte, at I, at du, måske kunne hjælpe..." Minka smilede varmt til ham. "Det kan jeg da. Lad os se, hvad vi kan finde inde under al den snavsede pels."

Hun satte pudlen Violet hen i legerummet med et par hundekiks og tog den lille hund fra sin nye kunde. Den rystede meget, og hun kunne se, at den lange pels var skorpet og møgbeskidt. Hun lavede små, beroligende lyde, mens hun satte hunden i badet og skyllede den. Sort vand løb ud i afløbet, og hun begyndte at sæbe den ind, mens hun sludrede med den unge fyr. Han hed Stephen, boede rundt om hjørnet og arbejdede i et ejendomsmæglerfirma. De var begge helt optaget af at gøre den lille hund ren, da døren gik op og fru Smith kom ind. "Er Violet klar?" spurgte den ældre dame myndigt, og Minka skyndte sig at tørre hænderne og hente Violet ud fra legerummet. "Nu er hun vel blevet vasket i den sædvanlige lavendelshampoo?" spurgte damen og snusede ind, og Minka kæmpede med latteren, da hun så Stephen gøre nar bag damens ryg. "Ja" svarede hun, "og jeg har klippet hendes kløer". "Jamen så går vi", sagde fru Smith uden et ord til tak, "sæt det bare på min regning". Minka takkede og smilede og lukkede døren bag kunden, og da fru Smith var i sikker afstand, eksploderede hun og Stephen i et latteranfald. "Hold da op", sagde han langt om længe og tørrede sig om øjnene, "jeg har aldrig set noget lignende." Minka grinede også, mens hun låste døren. "Vi har lukket nu", forklarede hun, "men jeg skal nok gøre din hund færdig."

En times tid senere var det lille langhårede terriergadekryds endelig vasket og redt, og Minka havde klippet dens pels de steder, hvor hun ikke kunne komme til bunds med kam og børste. Den så fin og sød ud, og Stephen kælede for den, mens de snakkede om, hvad de nu skulle gøre. "Gad vide, om den er løbet væk fra en ejer", sagde han. "Hvad gør jeg nu?" Minka svarede, at han jo kunne tage den med hjem og så måske sætte en notits i avisen. "Ville du have noget imod at komme med mig hjem og tjekke, om min lejlighed er sikker nok til sådan en lille fyr?" spurgte han og så bedende på hende. Minka kiggede ham i øjnene og sendte ham så et strålende smil. "Det kan jeg da sagtens. Men jeg er virkeligt sulten. Kan vi hente noget mad på vejen?"

Udstyret med adskillige bokse med kinesisk mad lukkede de sig ind i Stephens hyggelige ungkarlehybel. De spiste og snakkede og drak af den flaske vin, han havde fundet frem på en af sine hylder. Og pludselig kyssede de. Minka vidste egentlig ikke, hvordan det skete – han lænede sig bare frem på et tidspunkt og plantede sine bløde læber på hendes, og inden hun vidste af det, var de tæt omslynget og i gang med et inderligt kys. Han smagte af Kung Pao kylling og rødvin, og så bare af lækker mand. Mens de kyssede, lå George, som de kaldte hunden, for deres fødder, men efterhånden som Stephens hænder bevægede sig ind under Minkas bluse, rykkede hunden sig fornærmet væk og lagde sig på en pude på gulvet.

Stephen kælede for Minkas stive brystvorter nu, og hans tunge legede med hendes øreflip og hals. Hun stønnede svagt og lagde sig endnu tættere ind til ham, og hendes ene hånd fandt ned til hans skridt og den ikke ubetragtelige bule i hans bukser. Han pustede af liderlighed, da hun trak hans stive lem ud af bukserne, og så var hendes læber om det tykke skaft. Hun suttede og slikkede, mens han lagde hovedet tilbage og nød det, og da det blev for intenst for ham, trak han hende blidt væk og løftede hende op. "Jeg tror, lidt privatliv ville være i sin orden", smilede han til hende og nikkede over mod den lille hund, der nysgerrigt betragtede dem fra sin pude. Hun nikkede, og han bar hende ind i sit soveværelse. Dér smed han hende på sengen, og så trak han uden videre hendes jeans af hende. Han så et øjeblik beundrende på hendes små trusser, og så røg både de, hendes bluse og hendes BH af med et snuptag. Hun smilede op til ham, mens han stod ved benenden og tog sit tøj af foran hende. Hans flade mave og stærke arme var supersexede, og hun kunne næsten ikke holde fingrene fra ham. Så lagde han sig mellem hendes ben, og hans tunge fandt vej til hendes klitoris.

Minka sukkede af velvære og spredte benene, så han kunne komme til. Han slikkede hendes knop, skamlæber og mellemkød med drillende, pirrende bevægelser, og hun vred sig lystent under ham. Han havde hendes baller i hænderne nu, og hun var fuldstændigt under hans kontrol. Da hun nærmede sig klimaks, skubbede hun ham blidt væk og sagde med en underlig, hæs stemme, hun næsten ikke selv genkendte, "Tag mig, tag mig nu". Han trængte ind i hende, helt i bund, og hun troede, hun skulle besvime af nydelse. Så begyndte han at kneppe hende, langsomt og rytmisk, og efter nogle minutter mærkede hun orgasmen nærme sig. Så skreg hun sit klimaks ud i rummet, og da hendes kusse trak sig sammen om hans pik, blev det for meget for ham, og han pumpede højlydt stønnende sin sæd ind i hende. Så kiggede han hende i øjnene og sagde, "Vi tager lige en pause ingen næste tur, ikke?" og Minka smilede til ham med strålende øjne.

Læs flere erotiske historier: