Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Mikkel og den frække vikar

"Hold kæft, hvor er hun hot!" udbrød Daniel lidt for højt, da lærervikaren kom ind i lokalet. Hans spidse albue ramte Mikkel i siden, og Mikkel stirrede olmt på ham og gned sine ømme ribben. "Sssshhh" sagde han og lade en pegefinger for munden, "hun kan sgu da høre dig". "Fint med mig" hvæsede Daniel tilbage, "så kan jeg måske få lidt på den dumme". Mikkel rystede opgivende på hovedet. Hans klassekammerat var såmænd god nok, men nogle gange var han efter Mikkels mening bare for barnlig. Sådan sagde man da ikke om en lærer. Men han måtte indrømme, at den unge kvinde oppe ved tavlen var usædvanligt køn. Hendes sommerkjole flagrede om benene på hende i brisen, der kom gennem de åbne vinduer, og hendes lyse hår hang tykt ned over hendes skuldre og halvt ned ad ryggen.

"Godmorgen, alle sammen" sagde hun ud i klassen med et lidt nervøst smil, "Finn er syg, så jeg blev bedt om at overtage hans klasse i dag. Jeg hedder Tine." Hun så sig om i klassen, og et øjeblik dvælede hendes øjne ved Mikkel og Daniel. Mikkel så flovt ned i sin bog. Hun havde garanteret hørt, hvad Daniel sagde. Den idiot! Han rystede igen på hovedet og kiggede sidelæns på vennen. Daniel sad bare og smilede frækt til deres vikar, fuldstændigt upåvirket af situationen. Snart var de i gang med timen, og Mikkel glemte sin flovhed. Tine var god og underholdende, så efter en lidt nervøs start nød de alle sammen timen. Da klokken ringede, rejste Mikkel sig modvilligt og kastede et sidste blik tilbage over skulderen til den kønne unge pige. Til hans overraskelse smilede hun til ham – et varmt og lidt drillende smil. Hun troede vel ikke, det var ham, der havde opført sig så barnligt? Han smilede blegt tilbage og skyndte sig ud af klasselokalet.

Næste dag var hun tilbage igen. Deres normale lærer Finn var stadig syg, og Mikkel kunne næsten ikke skjule sin glæde over at se den kønne vikar igen. Hele hans 18-årige krop rystede næsten, hver gang hendes øjne strejfede hans, og han blev både kold og varm, da hun bøjede sig forover for at samle en blyant op fra gulvet. I dag havde hun jeans på, og hendes bagdel så ualmindeligt indbydende ud under det stramme stof. Hendes smalle talje og de bløde bryster under den kortærmede T-shirt gjorde hende ikke mindre attraktiv, og til sin rædsel mærkede Mikkel en begyndende erektion under skolebordet. Tag dig sammen, tænkte han, du kan da ikke sidde her midt i klassen med stiv pik. Han prøvede at tænke på noget andet, mens synet af hendes bare arme og de runde udbulinger ved hendes bryst, samt den måde hendes slanke, men muskuløse skikkelse bevægede sig på, når hun gik frem og tilbage, gjorde ham bare mere og mere rundt på gulvet.

Da klokken ringede, blev han siddende. Han var simpelthen ikke i stand til at rejse sig endnu. Han lod, som om han var ved at finde noget frem af sin taske og fumlede rundt på må og få uden at se op. "Mangler du noget?" lød hendes stemme pludselig foran ham. Det gav et sæt i ham, og han så skyldbevidst op og ind i hendes mørkeblå øjne. "Øh, nej, jeg skulle bare…", og så røg hans taske på gulvet. Bøger, notesblokke, penne, iPad og meget andet gled ud på gulvet, og så sad han der, stadig med en halv erektion og meget røde kinder. Hun satte sig med det samme på hug for at hjælpe med at samle tingene sammen, og så fik hun øje på hans skridt. Et langsomt, vidende smil bredte sig på hendes ansigt, og hun sendte hans skridt endnu et blik, inden hun rejste sig og gav ham det, hun havde samlet op. "Her", sagde hun med et drilsk smil og gave ham endnu et blik, inden hun tog sin egen taske og gik ud af lokalet.

Resten af dagen var Mikkel næsten ude af stand til at samle sig om noget som helst. Han var flov, ja, men også lidt ophidset over at vide, at hun havde set ham på den måde. Han kunne ikke vente, til dagen var ovre, og han kunne skynde sig hjem på sit værelse og fantasere om Tine, mens han gned sig til udløsning. Som sagt, så gjort. Han lå på sengen med bukserne åbne og legede med sig selv, til han udstødte en lille, jamrende lyd og tømte sin sæd ud over sin mave.

Næste dag var Finn tilbage, og Mikkels skuffelse gjorde næsten ondt. Han var sur og tvær resten af dagen, og selv Daniels klovnerier kunne ikke muntre ham op. Da skolen var overstået for dagen, greb han sin taske og begav sig hjemad uden ord. Han var på vej gennem parken, da han så hende. Hun sad og læste på en bænk. Hendes korte nederdel viste hendes veltrænede ben, og hun havde en kort top med spaghettistropper på, der afslørede et par runde, velformede skuldre. Da han med hjertet bankende i kroppen nærmede sig, kiggede hun op og sendte han et stort smil. "Nå, er skolen forbi for i dag?" spurgte hun og klappede på bænken ved siden af sig. Han satte sig lidt nervøst, men hun lod, som om hun ikke mærkede hans nervøsitet og sludrede løs. Snart slappede han af i hendes selskab, og de lo og pjattede og talte om musik og sport.

Da eftermiddagen begyndte at gå på hæld, lagde hun en hånd på hans arm og purgte i en mærkeligt hæs tone, "Skal du være nogen steder nu, eller har du lyst til at komme med hjem hos mig og høre det album med Bruno Mars?" Han så ned på hendes hånd, og så ind i hendes kønne øjne, og så forstod han. Uden tøven sagde han ja tak, og snart sad de i hendes lyse sofa med hver deres øl. Efter et par slurke tog han mod til sig og lænede sig ind til et kys. Hun smagte godt, og hendes tunge legede ivrigt med hans, mens hun trak ham tæt ind til sig, så han kunne mærke hendes hjerte banke hårdt under den lille sommertop. Hun tog en af hans hænder og førte den ned til sit bryst, og han tog imod invitationen og begyndte at kæle for begge hendes bryster, mens han kyssede hende endnu mere intenst. Hun stønnede lidt, da han fandt ind under toppen og frem til hendes nøgne og stive brystvorter. Hun hjalp ham med at løfte toppen over hovedet på hende, og så trak hun hans T-shirt af ham. Med fingerneglene tegnede hun på hans mave og ned til bukselinningen, og med et snuptag havde hun hans fuldt erigerede pik ude af de slidte jeans.

Hun lænede sig frem og tog ham i munden, og han troede, han var død og kommet i himlen, da hun begyndte at slikke hans pik med erfarne bevægelser. Han lukkede øjnene og stønnede højt, da hun trak hans bukser og underbukser af og for alvor begyndte at spise ham. Hendes tunge legede med hans nosser, og så gled den op og ned af det stive skaft. Han blev mere og mere ophidset, og det gjorde hun tilsyneladende også, for på et tidspunkt holdt hun inde og rejste sig. Hun trak resolut sine små trusser af under nederdelen og så satte hun sig oven på ham i sofaen og tog ham inden i sig. Han gled ind i hendes varme skød, millimeter efter millimeter, og han følte hver sammentrækning i hendes kusse, da hun begyndte at bevæge sig op og ned. Hun blev mere og mere vild, kælede for sine bryster og bed sig i læben, mens hun kastede sig op og ned, og så kom hun, i en lang, jamrende orgasme, der sendte chokbølger gennem dem begge.

Han kunne ikke holde det længere – med et brøl sendte han en ladning sæd op i hendes ventende kusse, og så kollapsede de. Da de havde pustet lidt ud, tegnede hun en blød kurve langs hans ene kind og sagde, "Sådan en ung mand kan godt mere end én gang, ikke?" Da han stumt nikkede, tog hun ham ved hånden og trak ham med ind i soveværelset til endnu en lektion.

Læs flere erotiske historier: