Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Match Bold

Veronica samlede sine ting sammen og gik ned ad den lange gang mod omklædningsrummet. Hun nikkede til et par andre piger, der netop var blevet færdige med deres træningskampe. De grinede og snakkede, da de kom gående, og Veronica smilede ved tanken om, hvor fantastisk det er, at selv konkurrenter kan slappe af og hygge sig med hinanden før en vigtig turnering. Selv var hun nervøs. Det føltes, som om det var længe siden, hun sidst havde spillet en kamp med mange tilskuere, og selv om hendes læge, fysioterapeut og træner alle forsikrede hende om, at skaden i hendes knæ var fuldt helet, og at hun sagtens kunne stole på det igen, var hun bange for, at det ville bryde op på ny midt i en kamp.

Da hun kom ind i omklædningsrummet, stod hendes første modspiller i turneringen, det nye russiske håb, og tog tøjet på efter et træningspas. Pigen nikkede mut til Veronica, og vendte ryggen til hende med det samme. Nå, er det med den på, tænkte Veronica. Hun smilede lidt over pigens umodenhed. Langt de fleste af de professionelle tennisspillere havde for længst lært at omgås hinanden, og flere af dem var endda nære venner. Det kan ikke nytte noget at være kold eller fjendtlig, når man render sammen næsten hele tiden til forskellige turneringer. Ja ja, hun skal nok lære det, tænkte Veronica, da hun tog sin ketchertaske og begav sig mod banen.

Hendes træner ventede sammen med hendes nye sparringspartner. Hun hilste på dem begge, og så gik de i gang. Efter de første slag var hun inde i rytmen igen, og hun nød træningen i fulde drag, også selv om hendes træner tvang hende til at træne det forbandede baghåndslob igen og igen. Endelig kunne hun tørre sveden af panden og begive sig tilbage til omklædningsrummet igen. Hun tog et brusebad, og med dryppende hår gik hun over til frokost i kantinen. Snart var hun omgivet af mennesker, der blev råbt hej og hvordan går det, og hun nød at være blandt dem igen.

Selv om hun kun havde været væk fra professionel tennis i seks måneder, føltes det som længere, da hun så de andre. Der var sket meget siden sidst. Alba, den lille italiener, var blevet forlovet, og Svetlana fra Belarus havde skadet sin hånd under US Open og sad over. Der var byttet rundt på mange på ranglisterne, og så var der selvfølgelig alle historierne om, hvem der havde skiftet træner, og hvem der var hvis favoritter. Veronica snakkede og grinede, mens hun spiste sin grønne salat med kylling. Om aftenen skulle der være kick-off party, og de talte alle om, hvad de skulle have på. Så brød de op og begav sig til hver deres eftermiddagsaktiviteter. Veronica gik tilbage til omklædningsrummet, og snart var hun ude at træne igen, denne gang med sin mixed double partner James. Det var sent på eftermiddagen, før hun kunne trække sig tilbage til sit værelse og begynde at gøre sig klar til aftenens fest.

Der var liv og glade dage allerede, da hun ankom til festen. Udenfor stod en bunke pressefotografer, og hun stillede beredvilligt op til fotografering og svarede på en masse spørgsmål om hendes knæ og hendes lange fravær. Og så kunne hun endelig tage imod et glas punch og hygge sig og feste med de andre. Musikken larmede, og der blev taget billeder og flirtet og snakket. Nogle var endda allerede begyndt at danse. Mens hun snakkede med Rita fra Norge, kunne hun mærke et par øjne bore sig ind i hendes nakke, og hun vendte sig om. Inde i et halvmørkt hjørne stod en mørk fyr, hun aldrig havde set før. Han lænede sig nonchalant op ad væggen og kiggede på hende med et lille skævt smil. Selv da hun så ham lige i øjnene, tog han ikke øjnene til sig men smilede frækt til hende. Hun smilede tilbage og vendte lidt forlegent ryggen til ham igen.

Senere, da hun tog for sig af et fad med kanapeer, så hun ham igen. Han stod og talte med en ældre herre. Det kunne være hans træner, tænkte hun. Hun kiggede ham an, nu hun havde chancen, og han ikke så på hende. Han var høj og mørk, med en tyk manke af hår, der lyste næsten blåt i aftenlyset. Hans brede skuldre så næsten akavede ud i det formelle jakkesæt, og hans store hænder med de lange fingre holdt om et glas – var det vin? Veronica blev helt misundelig. Hun havde lovet sin træner ikke at drikke alkohol i aften. Hun skulle spille sin første mixed double kamp næste morgen. Men et glas vin ville nu være dejligt. Bare ét.

Hun gav efter for fristelsen og gik hen til baren. Med det eftertragtede glas iskold hvidvin i hånden gik hun udenfor for at nyde stjernerne på nattehimlen. Hun stod ude på terrassen og kiggede op på månen, mens hun nød de forbudte dråber, da hun hørte et "pst" fra skyggerne på terrassen. Nysgerrigt kiggede hun derhen men så kun en hånd der gjorde en lokkende bevægelse. Pludselig vidste hun udmærket, hvem det var, og med sommerfugle i maven slentrede hun nonchalant derhen. Da hun nåede hen til ham, begyndte hun at sige noget, men han lagde bare en finger for munden og sagde, "Ssssh", mens han tog fat om hendes håndled og trak hende ind til sig.

Hun tabte vinglasset, da hans læber mødte hendes, og hun var på nippet til vredt at trække sig væk, da hans tunge søgte ind i hendes mund. Men da han lagde en hånd om nakken på hende og den anden om hendes liv, blev hun svag i koderne og gav efter. Han duftede så dejligt, og fornemmelsen af hans faste krop, der pressede sig mod hendes, gjorde hende både varm og ophidset. Han havde en hånd på hendes ene bryst nu, og hun sukkede, da han kyssede hende på halsen og mellem brysterne. Så var hans ene hånd oppe under hendes skørt, og han flåede hendes trusser af under kjolen. Hun var lige ved at stoppe ham, men så var hans fingre inde i hendes kusse, og han kyssede hende hedt, mens han kælede for hendes klitoris. Hun kunne mærke en stor bule i hans bukser, og med den ene hånd begyndte hun at gnide den. Han stønnede og åbnede sine bukser, så hun kunne komme til. Hun trak hans store, stive lem ud og lod sin hånd glide op og ned ad det brede skaft.

Han næsten knurrede nu, og hans fingre blev endnu ivrigere, da han kunne mærke hendes safter begynde at flyde. Så tog han fat om hende og skubbede hende op mod husmuren. Hun lagde det ene ben om livet på ham, og så trængte han ind i hende. Næsten dyrisk pumpede han løs, og hun bed sig i læben for ikke at skrige højt, da hun mærkede orgasmen rulle ind over sig. I stedet kom hun med en sagte jamren, og sammentrækningerne i hendes kusse gjorde ham kun endnu mere liderlig. Han svedte nu, og sveddråberne ramte hendes ansigt, mens hans pik bankede helt ind i hendes kusse igen og igen. Så kom han, med et sagte brøl. De blev stående lidt, inden han gav slip på hende, kyssede hende på halsen og forsvandt i mørket.

Veronica så efter ham, da hun kom tilbage i festlokalet, men han var væk. Så efter en times tid fortrak hun til sit værelse og faldt i en dyb søvn, fyldt af erotiske drømme. Næste morgen mødtes hun med sin mixed double partner, klar til deres første kamp. De ønskede hinanden held og lykke, og lyset blændede dem, da de gik ud på banen til tilskuernes bilfald. Det var først oppe ved nettet, at hun så ham. Hans mørke øjne lyste hende i møde, som han stod dér ved siden af sin mixed double partner – klar til at kæmpe mod hende og James...

Læs flere erotiske historier: