Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Mark

"Kom nu, Mark!" råbte Peter og Dan, mens de styrtede ned ad gangen mod udgangen. Klokken havde ringet ud efter en af årets, og dermed gymnasiets, sidste timer, og vennerne var ivrige for at få noget ud af resten af dagen, og aftenen selvfølgelig. Mark løb leende efter de andre. De havde aftalt at tage i byen den aften, men inden da skulle de hjem til Peter og hænge ud. Inden længe sad de i Peters lille lejlighed og hørte musik, mens de snakkede … om piger som sædvanlig. Mark ville faktisk ønske, de kunne tale om noget andet. Han var den eneste, der endnu ikke havde haft sin seksuelle debut, og det irriterede ham, at Peter og Dan altid skulle spille store på den, bare fordi de havde haft sex et par gange. Nå ja, måske mere end et par gange, indrømmede Mark lidt ærgerligt for sig selv.

Hvad var det egentlig, der gjorde ham så genert over for pigerne? Hver gang han godt kunne lide en pige, blev han helt akavet over for hende; stammede, blev rød i hovedet og var overhovedet ikke cool. Normalt var han ellers fuldstændig som en af de andre. Han havde gode venner, så OK godt ud, og han festede lige så meget og havde lige så mange fritidsinteresser som de andre. Han havde da også haft nogle kærester. Men af en eller anden grund kunne han ikke rigtigt komme videre end lidt famlen under tøjet.

Peter and Dan sad og sammenlignede de blowjobs, de havde fået. Hvilke piger gjorde det godt og hvem ikke; hvor havde de gjort det og så videre. Peter kiggede på Mark og sagde, "Ja, dig behøver vi vel ikke at spørge – du er vel stadig jomfru, ikke?" Det var ikke hånligt ment, men Mark blev lidt stødt. "Ja", indrømmede han lidt surt, "det har ikke ændret sig siden i går". Peter tog ham venligt på armen og sagde, "Du skal nok komme efter det, bare vent. Jeg har hørt, at der kommer en masse skønne tøser på Voices".

Voices var den klub, de havde sat sig for at feste på den aften. Og efter omklædning, middag og et par opvarmningsdrinks trådte de ind ad døren til det nye sted. Musikken var høj, og klubben var fyldt med festglade mennesker. Snart var den altid populære Dan omgivet af unge kvinder, og Peter var ude at danse med sin seneste erobring. Mark trak på skuldrene og drak en slurk af sin drink. "Bartender, en gin og tonic, tak", lød det ved siden af ham. Mark vendte sig, og til hans overraskelse var det deres nye dansklærervikar.

Julie så nu helt anderledes ud end normalt. Væk var hestehalen og det konservative tøj i dæmpede farver. Hendes røde hår faldt i et brus om skuldrene, og hendes sorte læderkjole sad tæt om den slanke krop. Hendes røde læber stak i et smil, da hun fik øje på ham. "Hej Mark, er du her?" sagde hun, "Jeg håber, du har læst dine lektier!" Mark begyndte at svare, men så så han, at hun grinede til ham. Han smilede lidt flovt tilbage, og de skålede. Julie så fræk og sexet ud, selv om hun var mindst 10 år ældre end han, og han kunne ikke få øjnene væk fra hendes udskæring, hvor de runde bryster kæmpede om at komme fri af kjolen.

Julie så godt hans blik og smilede skråt til ham gennem øjenvipperne. "Nå, er du her alene?" spurgte hun. "Jeg kom med Peter og Dan, men de har vist travlt med noget andet", sagde han. Der var trængsel i baren, og Julie blev presset ind mod ham af en anden gæst. Selv da der igen blev plads, flyttede hun sig ikke væk igen. Hun stod tæt ind mod ham, så tæt at han kunne mærke hendes bryster mod sin arm. "Skal vi danse", spurgte hun, "det kan vi jo lige så godt, så tæt som vi er på hinanden her i baren". Mark nikkede stumt. Han var ikke verdens bedste dansker.

Gudskelov kom der en stille melodi, og så endnu en. Mark holdt om Julie, og med kroppene tæt mod hinanden navigerede de dansegulvet. Julie flyttede hans hænder ned på sine balder og klemte sig ind til ham. Mark kunne mærke, hvordan hans pik begyndte at blive stor og stiv. Han blev lidt flov og prøvede at rykke sig lidt væk, men Julie pressede ham endnu tættere ind til sig, og så hviskede hun i hans øre, "Har du lyst til lidt luft?". Mark kunne ikke tro sine egne ører. Han lod hende ikke spørge to gange men greb hende ved hånden og ledte hende ud af klubben.

Udenfor på gaden var der leben og fest. Der var flere klubber og barer i området og masser af mennesker uden for de forskellige steder. Julie trak Mark med ind i en smøge bag barerne. "Kom her, du", sagde hun med hæs stemme. Hun trak hans ansigt ned til sit og kyssede ham. Hendes varme tunge fandt vej ind i hans mund, og de stod tæt sammenslynget, mens de kyssede. Marks hjerte bankede. "Hvor gammel er du egentlig?" spurgte Julie, mens hendes fingre pillede ved hans bælte. "18" fik han fremstammet. "Du er fandeme lækker", sagde hun, "sådan en sexet ung fyr skal da have det godt".

Julie åbnede hans lynlås og satte sig på hug foran ham. Hun trak hans pik ud af bukserne, og så begyndte hun langsomt og kælent at slikke ham. Hendes tunge bevægede sig erfarent op og ned ad hans svulmende lem, og han stønnede højlydt. Efter få minutter og med blodet dunkende i ørerne udstødte han et brøl og sprøjtede sin sæd ud over Julies ansigt. Hun smilede, slikkede sig om munden og rejste sig. Så stillede hun sig foran ham begyndte at tage sin kjole af. Hendes runde skuldre og bløde bryster skinnede i månelyset, og hun tog hans hånd ledte den langsomt hen over brysterne, ned ad maven og ned mod hendes skød.

Mark så ned og opdagede, at han allerede var ved at blive stiv igen. Julie bemærkede hans blik og grinede frækt til ham. "Det er derfor, jeg så godt kan lide sådan en knægt som dig", sagde hun, "der er saft og kraft i den pik". Så førte hun hans hånd ind i sine sorte trusser. Hun var våd og varm, og Marks fingre gik på opdagelse. "Dér, skat, ja, gnid dér, det er dejligt". Hun hviskede og guidede ham, og han fandt hurtigt ud af, hvad der føltes ekstra godt. Hun var helt nøgen nu, bortset fra de høje sko, og Mark kunne pludselig se, hvor det bar hen. "Øh, jeg, jeg har ikke…" begyndte han flovt. Julie grinede varmt og sagde, "Nå, er det oveni købet første gang? Det skal være mig en fornøjelse. Giv mig så den pik, lige nu!".

Hun bøjede sig frem, så hendes balder gned mod hans underliv, og Mark lod ikke vente på sig. Han førte forsigtigt penishovedet indenfor i hendes varme kusse, og så begyndte han at kneppe hende. Han var helt i bund nu, og Julie stønnede højt, mens hun holdt fat i et trappegelænder. Hendes runde røv var så indbydende, og Mark stødte til, igen og igen, mens de begge stønnede dyrisk. Endelig kunne Mark ikke mere. Han udstødte et brøl og pumpede sin saft ind i hende. Julie vendte sig om og kyssede ham. "Nu tager vi hjem til mig, og så skal jeg lære dig at gøre en kvinde rigtigt, rigtigt glad", hviskede hun.

Læs flere erotiske historier: