Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Mandy møder sin store kærlighed igen

"Hej Mandy, er det virkelig dig?" Mandy vender sig om efter stemmen. Først kan hun ikke genkende ham – det er trods alt næsten 10 år siden, de gik ud af skolen og mistede kontakt. Men så vælter minderne ind over hende. Om hans smil, hans varme hånd, der greb hendes, hver gang de var i sikker afstand af skolen og kammeraternes drilleri. Deres forsigtige kys, når de endelig var alene. Den sommer, hvor de begyndte at udforske hinandens kroppe, og hun fik sin første kildrende orgasme. Og den sørgelige dag, hvor han grædende stod på banegården og så hende køre væk sammen med sine forældre til en ny tilværelse i Schweiz. De så aldrig hinanden igen – før nu.

"Michael!" udbryder hun, og i hendes stemme høres al den hjertesorg, al den kærlighed hun engang havde til ham. Dengang var han en ranglet, fregnet dreng med uregerligt hår og store fødder. Nu er han vokset til i sit eget skind og en voksen mand står foran hende. Væk er det umodne i hans ansigt – et maskulint, solbrunt ansigt møder hendes øjne. Han har stadig den lille hagekløft, hun plejede at kysse med små sommerfuglekys, og hans øjenvipper er stadig lige lange, men de korte skægstubbe og de små rynker om øjnene vidner om, at han er blevet en voksen mand. Væk er de kejtede bevægelser – hans veltrænede krop bærer ingen præg af usikkerhed, da han bøjer sig frem og kysser hende på kinden.

Han dufter godt, og et øjeblik bliver hun transporteret tilbage til skoletidens barnlige romance. Hun får lyst til at snuse til hans hals og se, om hun kan genkende sin tabte kærlighed i den tiltrækkende mand, der står foran hende, men hun tager sig sammen og smiler afvæbnende til ham. "Hvor mange år er det siden? Hvad….hvor…." Hun går i står – der er for mange ting at spørge om, for meget, hun ikke ved. Han ler, en dyb klukkende latter, og siger, "Ja, det er længe siden. Hvornår flyttede du tilbage?" Hun begynder at fortælle om sit nye job, der endelig bragte hende hjem igen, og han lytter, som de står der, men så tager han hende resolut om albuen og gelejder hende hen mod en restaurant. "Vi er nødt til at spise en frokost sammen", siger han, "så vi kan udveksle historier".

Snart sidder de bænket på hver deres vakkelvorne træstol i den rustikke, italienske familierestaurant og skåler i et glas spumante. De snakker og snakker, mens maden bliver båret ind, og de ler af hinandens historier, mens de tygger pasta og kalvekød i sig. Da han bestiller tiramisu til dem begge, er det, som om tiden går i stå, og pludselig bliver de begge stille. Han ser på hendes blanke øjne, som svømmer over med følelserne fra deres sidste date, hvor de begge græd ned i deres italienske dessert, mens de krampagtigt hold fast i hinandens hænder. Han tager hendes hånd nu igen, og smiler kærligt til hende. "Ja, det var en svær tid, jeg troede aldrig, jeg skulle kommer over det". Hun smiler tilbage og giver hans hånd et klem.

Sådan bliver de siddende, mens de deler deres minder fra en tid, hvor alting var nyt, og seksualiteten kun lige var begyndt at spire. De ler af deres første fumlende forsøg og mindes, hvordan hun kom til at grine, da hun endelig så ham nøgen. Ikke fordi der var noget sjovt over det som sådan, men bare fordi en spænding blev udløst. Men han var blevet lidt sur og fornærmet, så hun havde været nødt til at kysse ham og forsikre ham om, at hun syntes, han så dejlig ud. "Du gav mig min første orgasme", hvisker hun til ham, og han hvisker tilbage, "Og du min" og fører hendes hånd til sine læber.

Hvert øjeblik venter hun, på at han siger, han må gå – hjem til den kone eller kæreste, han sikkert har, måske endda en familie – men han bliver siddende, og så ser han hende i øjnene og siger, "Lad os gå en tur". Hun nikker glad, og han beder om regningen. Da de kommer ud, er skyggerne ved at blive lange. Hun ler og udbryder, "Gud, hvor længe sad vi i den restaurant?" Han trækker på skuldrene og tager hendes hånd. "Lad os gå", siger han.

De vandrer hen mod "deres" park, som de altid kom i, fordi der var adskillige små hyggelige lysninger væk fra stierne, hvor de kunne være i fred. Han lægger en arm om hendes skuldre, da de går ind i parken, og hun læner hovedet mod hans skulder, da hun tager ham om livet. Det føles godt at gå sammen igen, selv om det var en anden verden, sidst de var sammen. Men som de går her, er det, som om årene smelter væk. Da de er gået lidt, trækker han hende uden videre væk fra stien og ind til en privat lysning, hvor der står en gammel, forvitret bænk.

Han sætter sig ned og trækker hende ned på sit skød, og de kysser for første gang i 10 år. Da han åbner hendes mund med tungen, og deres tunger mødes, mærker hun en velkendt spænding i hele kroppen. Hun han mærke en ikke ubetragtelig bule vokse i hans bukser under hende, og det gør hende helt forpustet ved tanken om, hvad der kunne ske lige nu, lige her. Hans hænder søger ind under hendes bluse, og hun hjælper ham med at lukke BHen op, så han kan få hænderne på hendes bryster. Hendes brystvorter hilser hans kærtegn velkomne ved at blive stive og følsomme, og hun sukker ind mod hans hals, mens han leger med dem. Hun rækker ned og åbner hans gylp. Stoffet er spændt helt ud af hans voksende penis, og hun smiler frækt til ham, mens hun forsigtigt gelejder det stive lem ud af bukserne på ham.

Tanken om, at de måske kan blive opdaget, og den mærkelige fornemmelse af at være trådt ind i en tidsmaskine gør hele affæren endnu mere erotisk, og hun er allerede våd i trusserne, da hun tager om hans pik og begynder at kæle for den. Han stønner sagte i hendes øre, da hun skiftevis gnider op og ned og kæler for hans glans, og da hun samtidig begynder at vride sig lidt på hans skød, rækker han ind under hendes korte nederdel og trækker hendes små G-strengstrusser til side., så han kan få fingrene ind i hendes våde varme. Han smiler til hende, da han mærker hendes glatbarberede venusbjerg og hvisker, "Nå, du er vist en lille frækkert, hvad?", inden han tager fat om hendes baller og løfter hende op og så ned over den stive pik, der lystigt stritter ud af hans jeans.

Hun jamrer sig sagte, mens han trænger ind i hende, og så er han i bund, og de sidder bryst mod bryst, helt stille og bare mærker deres hjerter og underliv dunke mod hinanden. Da hun begynder at bevæge sig op og ned, tager han fat om hendes baller og hjælper til, og de bevæger sig rytmisk som én stor masse. Han bider blidt i hendes hals, og hun slikker hans øre, og deres bevægelser bliver mere og mere hektiske, til hendes puls dunker i ørerne på hende, og hun ikke kan holde det ud mere. Hun kommer i en lang, jamrende orgasme, og så udstøder han et dæmpet brøl og tømmer sin sæd op i hende.

De bliver siddende et stykke tid sådan, hun oven på ham, og bare nyder samværet og deres kroppes ekstase. Så rejser hun sig modvilligt og gør orden i tøjet. Hun ser næsten ikke på ham, da hun undskylder sig og går hjem til sin familie. Hjem til nutiden.

Læs flere erotiske historier: