Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Lotte på en erotisk rejse

Hold op, hvor jeg keder mig, tænkte Lotte og vendte sig om på den anden side. Solen bagte på hendes hud, og de mange turister omkring hende blev til et sammensurium af halvnøgne kroppe. Nogle løb rundt og kastede med bolde, nogle væltede sig i havets azurblå vand og andre lå bare og dasede på håndklæder og tæpper. Lotte nød da omgivelserne og varmen, hun syntes, her var smukt, men hun var led og ked af de mange dumme turister, der bare ville lave de samme ting, som de lavede derhjemme, blot med mindre tøj på. Hun ville hellere ud og opdage livet, som det rigtigt leves, omgivet af lokale, med lokal mad og lokale skikke. Men hun sad fast her med sine venner, der bare ville have billige drinks og feste, og så sove den ud på stranden næste dag.

Hvad i alverden tænkte jeg på, da jeg sagde ja til at komme med, tænkte hun. Hun vidst jo godt, at hendes venner var sådan – og derhjemme var hun da på samme måde. Studierne skulle passes, men når det var weekend eller helligdage, så var der fest på drengen og gang i den. Så det var jo ikke underligt, at Naja, Signe, Peter og Simon også syntes, det skulle være sådan, når man tog på ferie. Det var bare synd, syntes hun, at de ikke fik oplevet den græske kultur, det rigtige liv, de rigtige mennesker. I stedet vuggede de til house-rytmer hver eftermiddag på Paradise Beach og drak dumme drinks med alt for meget frugt i, flirtede med andre turister og kastede op i buskadset på vej tilbage til hotellet.

Lotte vendte sig igen og kiggede ud over havet. Hun glædede sig allerede, til hun skulle i vandet igen. Vandet var nogle få grader køligere end luften og forfriskende uden at give for mange kuldechok gennem kroppen, også selv om man var godt ophedet af de mange timer i solen. Og så var der fred for Najas irriterende pludren om ham englænderen, der havde flirtet med hende i går, og mon han var der igen i dag, og skulle de ikke går derover og se, om der allerede var gang i den? Lotte rejste sig og sagde henkastet, "Jeg går en tur, jeg trænger til at røre mig lidt. Er der nogen, der vil med?" De andre ænsede hende næsten ikke, de var midt i en diskussion, om ham bartenderen med de smukke øjne mon var bøsse eller hetero. Lotte rystede på hovedet, greb sin sarong og gik afsted.

Hun vandrede ned ad stranden, mens hun nynnede en af sine yndlingssange. Så dybt var hun i sine egne tanker, at hun ikke ænsede, hvor langt hun gik. Hun gik op over nogle klipper og ind på en anden strand. Denne strand var ikke overbefolket som deres. Der lå kun nogle få mennesker her og der og solede sig, og Lotte nød sceneriet, mens hun gik i vandkanten. Så endte den strand også, og hun kravlede op på nogle klipper og stoppede for at nyde udsigten. Klipper og strande blandede sig med postkort-blåt vand og grøn bevoksning, og hun stod lidt og pustede ud, mens hun nød det. Da hun så til venstre, var der en lille indsø med, hvad der lignede en grotte i klipperne. Hun besluttede at gå på opdagelse.

Hun kravlede forsigtigt ned ad de våde klipper og befandt sig nu i et mærkeligt lille landskab. Der var et lille stykke sandstrand, men mest var det rå klipper og vand, og det var fascinerende i al sin vildhed. Hun trådte ud i vandet, til det nåede næsten op til knæene og mærkede, at det var køligere og friskere end vandet på stranden, måske fordi det meste lå i skygge af overhæng og grotter. Hun gik tilbage og smed sarongen på stranden, og så gik hun ud i vandet og lod hele kroppen glide ud i det våde, kølige element. Hun dyppede hovedet og gøs af kulde, da hun kom op igen, men jo længere, hun baskede omkring, jo skønnere føltes det. Det var, som om tusindvis af små fingre legede med hendes krop, og hun nød fornemmelsen af vandet mod sin hud. Så fik hun en ide. Hun var jo helt alene her i den lille bugt – hun kunne tage bikinien af også og bade nøgen! Som sagt, så gjort, hun trak bikinien af i vandet og smed den op på klipperne, og så begyndte hun at boltre sig nøgen i vandet.

Aldrig før havde det være så skønt at bade. Hun dykkede ned og svømmede under vandet, til hun spruttende måtte komme op igen, hun flød i overfladen og nød synet af gåsehuden omkring de stive brystvorter. Hun spredte benene og lod vandet kildre underlivet. Hun lo for sig selv af bar nydelse. Hun så sig om og fik igen øje på grotten, for det var en grotte, i bugtens ene side. Nysgerrigt svømmede hun derhen og kravlede op på klipperne. Hun følte sig ret sårbar, som hun stod dér, drivvåd og nøgen, men nysgerrigheden vandt over hende, og hun gik hen for at kigge ind i mørket. Hun trådte forsigtigt ind og rynkede på næsen – her lugtede herinde. Så kaldte hun "Hallo" og blev mødt af et ekko fra alle sider. Men ikke alene det – hvad der føltes som hundredevis af flagermus sværmede pludselig om hendes hoved. Lotte skreg og løb ud af grotten igen – og lige i armene på en ung mand.

Han blev så overrasket, at han faldt om med armene om hende, og dér lå de så på klipperne, tæt sammenslynget. Da hun var kommet sig over chokket, kiggede hun ind i de smukkeste, brune øjne, hun nogensinde havde set. "Øøøøh, hi" sagde hun og smilede. Han smilede tilbage og sagde, "Kalimera". Hun fik viklet sig ud af hans arme, og pludselig gik det op for hende, at hun var nøgen. Hun prøvede fortvivlet at dække for sit skød og sine bryster, men han grinede bare til hende og rakte hende sarongen, som han åbenbart havde samlet op på stranden. "Auto prepei na aneikei se esena", sagde han. Hun tog taknemmeligt imod klædningsstykket og bandt det om sig. Han tog hende ved hånden og ledte hende tilbage til stranden, væk fra den kolde og uhyggelige grotte, og så satte de sig ned ved siden af hinanden. Eftermiddagens varme solstråler ramte deres kroppe, og hun kunne ikke lade være – hun lænede sig mod hans trygge skulder.

Han lagde en arm om hende, og da hun vendte ansigtet for at se ham i de smukke øjne igen, kyssede han hende. Han smagte så godt, og det føltes så lækkert, at hun åbnede munden og lod deres tunger lege med hinanden. Hun mærkede en krilrende fornemmelse i maven, som af tusinder af små sommerfugle, da hendes hånd strejfede hans skød og mærkede den store bule. Hans ene hånd fandt ind under hendes sarong, og han kærtegnede hendes bryst, mens de kyssede. Så lagde de sig ned, han halvt oven på hende, og sarongen blev til et tæppe under dem, da han bandt knuden op og betragtede hendes nøgenhed.

Han begravede hovedet mellem hendes bryster, og så bevægede hans tunge sig langsomt ned over maven, ned til den lille lyse dusk mellem hendes ben. Med erfarne hænder spredte han hendes ben og lagde sig til rette, og så mærkede hun hans tunge på sin klitoris. Han slikkede og pirrede hende med langsomme, og så hurtigere bevægelser, til hun klynkende nåede klimaks. Hun smilede til ham, da han trak sig op, så han lå oven på hende, og så lagde hun benene om hans liv og lod ham trænge ind i sig. Han kneppede hende, med langsomme, dybe bevægelser, og hun trak ham helt ind til sig med hænderne på hans baller og stønnede i hans øre, da hun mærkede endnu en orgasme forplante sig i hendes krop. Så udstødte han et højt suk og pumpede sin varme saft ud over hendes maveskind, før han gav hende et varmt kys og forsvandt over klipperne. Lotte så efter ham. Gad vide, hvad han hed, tænkte hun og smilede for sig selv. Se, dét var et møde med de lokale...

Læs flere erotiske historier: